Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki ki

sposob na obrazalska kolezanke

Polecane posty

Gość niki ki

mam kolezanke A ona ma 28 lat, raz na jakis czas obraza sie na ktores z nas znajomych np. 1. obrazila sie na znajomych bo dzwonila do nich a oni nie odebarli tel. i nie oddzwonili a wtym czsie co ona dzwonila to oni byli u innej wspolnej znajomej do ktorej ona wlsnie poszla i zobaczyla ze oni tam sa. smiertelnie sie na nich obrazila, nieodzywala kilka tyg. 2. obrazila sie na ina kolezanke( dokladnie to nawet ona nie wie czemy) raz bo gdy koleznka wrocila z urlopu to ona jej nie pdwiedzila i niezadzwonila, teraz tez jest na nia obrazona ale nie wiadomo dlaczego. 3. obrazila sie na mnie bo??no wlsnie nie wiem ale podejrzewam ze o nasza ostania rozmowe tel.Ona wtedy o cos sie mnie wypytywala a ja jej powiedzialam ze jest wscibska i chce wszystko wiedziec, od kilku tyg. sie do nas nie odzywa, nie odbiera tel.(nawet tego nie zauwazylam) ale oni ostanio robili impreze i zaprosili wszytkich tylko nie nas> to ma byc dla nas kara.hahah ta lska cigle strzela jakies fochy, mam jej dosc, najlepsze jest to ze za czasow studiow bylysmy dobre kumpele i takich akcji nie odwalala a teraz dzien, tydzien bez focha to czas stracony.

Gość Kabaret_Starszych_Panów
menopauza w tym wieku? :D