Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_82

Nakryci podczas seksu

Polecane posty

Gość Monika_82

Czy kogoś kiedyś nakryto podczas seksu? Mnie z mężem tak. Mieszkam obecnie u teściów. Z mężem mieliśmy akurat wolne. Teściowie w pracy, wolna chata, zaczęliśmy szaleć. Nagle wchodzi teść. My całkiem nadzy w dużym pokoju. Ubrania zostały w naszej sypialni. Nie było innego wyjścia jak z gracją przemaszerować nago przed teściem do naszego pokoju.

Haha, ostro :D ja takich sytuacji nie mialam :D na szczescie, nie wiem jakbym sie zachowala w takiej sytuacji :O

Gość gerttttruda
mnie nikt osobiscie nie nakryl, ale wszystko bylo widac- lozko stalo przy przeszklonych drzwiach, my mielismy zapalona lampke. pamietam jak dzis ze chcialam ja wylaczyc ale maz mnie dopadl. kochalam sie z nogami uniesionymi do gory, zaplatanymi wokol jego karku. po zakonczonej akcji slyszalam jak pod drzwiami na takiej malej kanapce w holu kreci sie tesc. kanapka jest doslownie naprzeciwko tych nieszczesnych przeszkolnych drzwi... ale nic mysle moze nie slyszal. o 4 rano budze sie, chce mi sie do lazienki, wracajac zauwazylam ze przez ta cholerna lampke wszystko widac. teraz juz wiem dlaczego tesc sobie siedzial na kanapie..

Gość mmm

e tam niech się nacieszy chociaż widokiem, dobrze ze nie wszedł i nie zapakował cię w 2 dziurkę :)

Gość ola

Mnie kiedyś mama nakryla na masturbacji była długa rozmowa

Gość Elektryczek

i co teściowi staną i był trójkąt 

Gość gość
11 minut temu, Gość Elektryczek napisał:

i co teściowi staną i był trójkąt 

Gupi czulu pisz STANĄŁ !