Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klvk

Jak malować takie oko?

Polecane posty

Gość ggrgrgrgrg
masz opadajaca powieke i zmarchę

Gość ania!;)
jeb z piastki i bedzie :D

Gość klvk
to zależy , teraz patrze w lusterko i jej nie ma, chyba swiatlo tak pada po prostu albo za duzo pudru i dlatego

Gość klvk
a mam 17 lat;)

Gość klvk
probowalam robic smokie eyes ale jakos tak niewysjciowo wyszlo. Dodam ze lubie ubierac sie w zielen wiec moze jakies propozycje na makijaz?

Gość klvk
ten podszyw Ci nie wyszedl. ;) Prosze o normalne odpowiedzi

Chodzi Ci o cienie? Maluj normalnie tyko tuszem i wystarczy.. Mi osobiscie nie podobaja sie cienie :O

Gość klvk
Ja lubie jakies jasne, ale nie wiem jak sie malowac bo nie widze zeby ktos mial podobne oczy do mnie, a o wpadke latwo :o i chodzi tez o takie szczegoly jak np czy pasuja mi wlasnie cienie i jakie,czy jakies kreski,w jaki sposob sie malowac bo sa triki ktore zakryja to i owo i w druga strone tez to dziala,odslania atuty , sprawia ze oko jest ladne :)

Gość klvk
dzieki :(

Gość dijfdjffdjjfjfifddf
Niebiesko zielona nic nie bedzie tak beznadziejne jak twój opadający mikro biust, i relacja z nocy z jakimś typkiem :classic_cool:

Gość ladnadziewczyna
Ładne oko i po co malować a niebiesko zielona Ci zazdraszcza:P

Gość buj w hucie
nasraj na oko

Gość Uroczy Roman
Nie martw się i tak wszyscy umrzemy. :)

Gość klvk
Nie no po co klamac, przynajmniej jest szczera :)

A co do oka to nie uzywaj cieni bo postarzaja.jedynie cienka kreska na gorna powieke i tusz nic wiecej nie trzeba aby oko bylo piekne;D a i nie maluj kreski na dole oka bo to wiocha;P

Gość malwinka że hohoho..
Ładny kształt oka- migdałowaty, i kolor też. Wytuszuje je a z cieniami to nie przeginaj, bo może wyjść tandetnie.

Gość ladnadziewczyna
zielona ,ale ci się rymło:P

Gość klvk
niebiesko zielona przeciez mojego oka podobno nie da sie pomalowac,a juz na pewno nie bedzie piekne;) a moze soczewki kupie to beda takie pelniejsze?

Ładne oko, nie przejmuj sie.. Ja cieni nie polecam i racja, kreska na dole to meeeega wiocha :O

Gość dsvnjbvdsnkjl
wpisz sobie w you tube "hooded eye tutorial" i ci wyskoczy duzo filmikow

Gość Jacuś31
Trzyśńa - gatnek uowocowygo strmu, kery noleży do familije rżowatych. Rośńe we dźiwokim stańe uod płnocno-zachodńij Afriki a zachodńij Azyje, bez Brytyjske Wyspy na połedńe d Maroko a Tnezyjo do połedńowyj Szwecyje, Ukrajiny aże śyngo na Kaukaz a płnocny Irn, s mołymi populacyjma we zachodńich Himalajach. We Polsce trefjo śe ja na teryńe cołkigo kreju, uod ńiźinw po pogrze a ńiższe grske teryny (po 700 - 900 m n.p.m.), nale znamjyńńy na połedńu kreju. Wjyncyj... Wjedźoł żeś... ... jak Roman Dmowski chcioł uodzyskanio samostanowiynio Polski? ... we jakich telewizjach je nadowany program Hranice dokon Rozmówki polskoczeskie? ... co za piyrwa we Petanque grali soldaty we starożytnym Rzimje? ... wjela ludźw welowało za samostanowjyńym Połedńowego Sudanu we absztimngu we styczńu 2011? ... jaki rmński dichter napisoł gydichta Timpul?

Gość Jacuś31
Trzyśńa - gatnek uowocowygo strmu, kery noleży do familije rżowatych. Rośńe we dźiwokim stańe uod płnocno-zachodńij Afriki a zachodńij Azyje, bez Brytyjske Wyspy na połedńe d Maroko a Tnezyjo do połedńowyj Szwecyje, Ukrajiny aże śyngo na Kaukaz a płnocny Irn, s mołymi populacyjma we zachodńich Himalajach. We Polsce trefjo śe ja na teryńe cołkigo kreju, uod ńiźinw po pogrze a ńiższe grske teryny (po 700 - 900 m n.p.m.), nale znamjyńńy na połedńu kreju. Wjyncyj... Wjedźoł żeś... ... jak Roman Dmowski chcioł uodzyskanio samostanowiynio Polski? ... we jakich telewizjach je nadowany program Hranice dokon Rozmówki polskoczeskie? ... co za piyrwa we Petanque grali soldaty we starożytnym Rzimje? ... wjela ludźw welowało za samostanowjyńym Połedńowego Sudanu we absztimngu we styczńu 2011? ... jaki rmński dichter napisoł gydichta Timpul?

Gość ffejjjjjjjjjjjz
kreska + cien na dolnej powiece (szary, brazowy)