Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Pytanie do lesbijek

Polecane posty

Gość anonimowa_les
ja jestem bardziej kobieca. Ale masz rację znam dużo dziewczyn, które pasują do twojego opisu. Teoretycznie można poznać po wyglądzie, że są les ale to może być mylne, bo są dziewczyny hetero które lubią się ubierać bardziej po męsku itd.

No coz, pozostalo nam tylko obserwowac dalsze zachowanie tej kolezanki. Dzisiaj pousuwala wszystkie wpisy z fejsbuka, ktore byly skierowane do 'ofiary'. Stwierdzila, ze kocha ja jak rodzine, ale mi wydaje sie, ze to tylko takie tlumaczenie...

Gość anonimowa_les
Nie sądze żeby określenie ofiara było odpowiednie. Jeśli dziewczyna się rzeczywiście zakochała to można jej tylko współczuć. Myślę, że one powinny o tym porozmawiać we dwie, ale też nic na siłe.

Wiesz ta 'ofiara' w tej chwili czuje sie faktycznie jak ofiara. Rzekoma less codziennie ja nachodzi, przyjezdza po nia do pracy, choc ofiara sie nie prosi, przychodzi do niej do domu codziennie. Jak po ofiare przyjedzie maz, to ta odchodzi obrazona, bo jak ona moze wybrac meza. Jak ofiara spotka sie z inna kolezanka to ta jej robi wyrzuty, ze widac kto jest dla niej wazniejszy, teksty typu: bawcie sie dobrze, juz wam nie przeszkadzam. pytanie o pozwolenie na piwo... Sory, ale ta ofiara jest nekana przez ta 'less'