Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam ciezko w gim ale

Nie moge przywyknac do liceum

Polecane posty

tutaj jest zupelnie inne zycie, Inni ludzie. Czuje sie dziwna wsrod nich gadanie miedzy soba slangami, okazywanie nienawisci kazdej lasce ktora ma fajne ubranie,makijaz czy cokolwiek,non stop zlosliwosci, bliskich ludzi tam nie mam. Non stop imprezy,narkotyki,alkohol, ludzie po probach samobojczych itp. Czuje sie jak w wariatkowie:o Do tego nauczyciele maja cie w dupie totalnie.

pewnie jesteś nudziarą z dzwonami, to nie ma co się dziwić,że Ci ciężko. bądź bardziej towarzyska. :)

Co za problem zmienic szkołę? Podejrzewam, że nie masz jednego LO na całe miasto.

właśnie nie, nie naleze do tych szarych myszek z wyglądu,jestem zadbana, ladna ale nie ciagnie mnie do tego typu rozrywek :o imprezowac czasem lubie, od ludzi nie uciekam ale mimo wszystko brak mi bliskiej osoby, wszyscy sie wydaja dziwni

Gość nocotygadasz
Liceum to najlepszy okres w zyciu, przywyknij i wykorzystaj to

skizto, wlasnie mam tylko to jedno :(

swoją drogą dziwne, że macie takie akcje w LO. U nas już by się wyleciało . Wszyscy się u nas kochają, zero zawiści, wsparcie i zaufanie :D:D Może w drugiej klasie będzie lepiej jak się już lepiej poznacie, a jak nie to musisz zacisnąc zęby i do przodu :)