Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal się zastanawiam

Czy warto..

Polecane posty

Czy warto żałowąć faceta, który zostawił mnie po 1,5 miesiaca znajomości, prawdopodobnie przez to, że nie poszłam z nim do łóżka? Czy to naprawdę tak długo?

Gość skończyło się babci sranie
warto żałować tych 1,5 miesiąca które straciłaś na dupka :)

Gość nie ma co żałować
bez przesady nie byliście aż tak długo żeby nie wiadomo jak rozpaczać, ale na co czekałaś z tym seksem? Pytam tak tylko z ciekawości.

Dla mnie sex to coś więcej, facet bardzo mi się podobał, ale nie byłam go "pewna", nie wiedziałam, czy nie chce tylko jednego. Poznałam go w necie. Poza tym wg użytkowników tego forum jestem starą dziewicą, bo własnie skończyłam 24 lata.

Gość jeśli rzeczywiście
jesteś dziewicą to już niestety starą, a co do sexu i facetów to żadnego i nigdy nie będziesz pewna. Działa w obie strony. Dziwne, staroświeckie i wyidealizowane podejście masz do życia i jeśli nie zmienisz go lub chociaż trochę nie wyluzujesz to bardziej będzie bolało Cię zderzenie z rzeczywistością w przyszłości.

Gość posłuchaj
ale głupoty pierdzielisz! najlepiej rozłożyć nogi i niech się dzieje, tak? :O moim zdaniem, taki facet, który zostawia kobietę tylko z tego powodu, że nie dostał (po 1,5 miesiąca spotykania się!- wow! szmat czasu:O ), jest d***o wart i nie należy zaprzątać sobie nim głowy.

Gość posłuchaj
miało być : g***o wart

Gość bonnawenta
sama widzisz... obrot spraw pokazal, ze masz dobra intuicje. nie poszlas na calosc, bo sadzilas, ze on chce tylko jednego. no i mialas racje. co najwyzejj mozesz zalowac, ze spedzilas z nim 1,5 miesiaca. Ale to nie jest dlugo. wiec zapomniec i do przodu :)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
nie watro takiego załować tylko cieszyć się , ze poznałas sie na nim tak wczesnie.