Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka .

ta praca jest dla mnie ujmą

Polecane posty

i nie chodzi o to, że mam większe ambicje niż praca w sklepie, ale o to, że są nade mną ludzie, którzy nie potrafią się nawet poprawnie wysłowić i robią olbrzymie błędy, gdy coś piszą, są idiotami. Są lewi i tacy ludzie mną rządzą.:/ Ciężkie te życie...

No to jeśli nie masz odwagi rzucić pracy i założyć swojej firmy, to jest Twój wybór że pracujesz tam gdzie pracujesz. Narzekaniem nic nie zmienisz. Narzekanie nic nie daje. Nikomu ... nawet Tobie. Jesteś w takiej pracy na jaką się zdecydowałaś. Możesz to zmienić ... tylko czy się odważysz?

zeby zalozyc wlasna firme trzeba miec wlasny dosc spory wklad. Gdyby to bylo takie latwe, to co drugi Polak mialby wlasna firme.

Gość hhjhgh
ile masz lat?

Gość Mobilna ja
Rzuciłam jak mi przełożona w mailu napisała, że życzy mi, aby poziom mojej pracy piOł się w górę. :)

23 u nas nasmiewaja sie z pracownikow, obgaduja, nie szanuja. Ale no kurwa... ciezko jest o prace!!

Gość też byłam sprzedawcą
"te życie" pani wielce wykształcona i ambitna? pewnie nawet nie wiesz, czego się czepiam analfabetko, więc nie narzekaj na przełożonych, bo sama lepsza nie jesteś, a jak Ci nie pasuje, to sobie zmień, jak mawiała moja była szefowa. ja zmieniłam, jestem zadowolona z obecnej posady, ale szukałam jej rok. możesz sobie na to pozwolić?

Gość hhjhgh
to sklep odziezowy,spozywczy?

Gość hhjhgh
duze miasto?

Gość hhjhgh
podaj jakis kontakt gg lub mail

Gość hhjhgh
moze bede mogl pomoc

Gość CzęstoJestemNajebanyDeszczem
Wyludzil maila i spierdolil :D:D:D

Gość hhjhgh
konkretnie to anal z przytupem

Gość sasadd
a masz panno jakies wyskztalcenie?

ogólniak. aa..spoko - anal..no wiedzialam, ze tu ciezko jest o normalnych ludzi, ale jeszcze sie łudziłam

Gość hhjhgh
to był podszyw może tamten napisze :D nie trać nadziei bo aż żal mi się ciebie zrobiło ;)

spoko... nie jest tak zle - mam dach nad glowa, mam co jesc, gdzie spac, tylko wiadomo, ze taka praca jest dosc upokarzajaca. A jesli chodzi o wyksztalcenie moich przelozonych, to nie wiem czy oni maja chociaz srednie, barany!!

Gość jack ill
bo żeby rządzić w sklepie niepotrzebne jest wyksztalcenie tylko trochę cwaniactwa, układów itd.:)

Gość Dziewczyno,
to Ty po ogólniaku, bez jakiegokolwiek wykształcenia, z zerowym doświadczeniem, chciałabyś być wyżej niż Ci ludzie, którzy Tobą kierują? Oni umieją to robić, nabyli pewne umiejętności i pewnie też pracowali na tym stanowisku , co Ty, a nie od razu wskoczyli na stanowisko kierownicze. Ortografia niekoniecznie jest im niezbędna do prowadzenia sklepu spożywczego.