Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w nowym watku...

Polecane posty

bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx ale zdaje się że nikt cię nie czyta tego twojego wątku tylko ja zerknę czasem ale jesteś niedobra

Kiedys jeszcze by ja zjebano ze z Kainem siedzi i dobrze jej. A powinna miec Yellowstone a teraz? Wielka dama bo ma prace.CYCKAMI. Zawsze bylo ze do ZUSU sie idzie CYCKAMI. Ale nikt tego nie rozumial. To macie. A reszta mnie nie obchodzi. To nie moja sprawa.Tej rodziny nie akceptuje i tez mnie nie obchodza. Takie zycie i juz. Mam swoja ale to do nikogo nie dociera. No trudno ja jeszcze chwile sie musze wyplatac z systemu matematycznego i dalej jade paczka jak sie szkola mi po rente ustawila - moze z odplatania sie z systemu jakis kredyt mi spasuje bo ciule chuj i chuice ciul robia swoje, a ja co mam robic? Ale mnie ktokolwiek uszanowal od dziecka. Ityle :(

Wynos sie ode mnie campari-ja tu pisze tylkoza renta i rozwalam Polske. Reszta mnie nie obchodzi.Ityle :( Gdzie moja renta? 😡😡😡😡 :( :( :( :(

Wiecie ZUS zaczynam rozwalac za operacje plastyczne - wywalali z prac, operacja plastyczna i do ZUSU renty i emerytury. Iwiecie no to tak bylo,ale ci ludzie tez sie nie dali bo tak rzadzila CAMPARI z Kainem iwcale nie trzeba bylo czesto operacji -ot zmaiana pracy, normalna praca, a stamtad sie odchodilo wyzej ale zawsze bylo ze idzie sie tam CYCKAMI i rzadzi tam KAIN i tyle. :( I do dzis tak jest. - campari gwiazda, a reszta ma sie zesikac i nie wiadomo co jeszcze - najesc wlasnych gowien zeby jej dorownac, reszta Zielone Swiatki ALE NIE TAKIE SIE DOWIEM.A jakie?Od Lucyfera. I chyba Kain byl pierwszym zielonym swiatki -jadl swoje gowna i popijal mocz i mial NAJWYZSZE WARTOSCI . Takie cos. Itak go wyrzucali i... jak miec z tego Yeloowstone.To jeszcze przemysle. A niektorzy musieli zjesc te gowna i sik wypic i tak pozbywali sie Kaina.A Yellowstone z tego jak? I tyle. Czy to bylo dobrze?Bo tak radzili campari i wiecie nie chciala i ma tego Kaina. A o co chodzilo?Ityle:( I wiecie ja umiem wyrzucac Kaina - ja bym jej wyrzucila, ale co?Jaka ona jest -renta ci nie przyjdzie ,renta ci nie przyjdzie -idz do piekla szmato.Moze komus powiem jak sie SPRAWDZA czy ktos ma Kaina.I widac ze ma wtedy.No tojest takie delikatne,ale costo daje i tyle.

owca wyślij do zus-u to co napisałaś przeczytają na spokojnie przemyślą sprawę rentę zapewne przyznają i to na cito!!!

Wiecie Bona tez ma Kaina -ja sie nie dam.Ja umiem takie cos zrobic OD WCZORAJ ZE KAINA wyrzucam wiecie i tyle. Ta Wiktoria to chyba tez ma Kaina - ale ona to tam choc mature ma na Londyn to wiecie tak chyba jest KAIN ZAKRYTY i tak miala se zrobic mature campari34 z 1934 roku ona chyba jest i tyle.Tak sie zakrywalo Kaina albo Yellowstone i tyle.Ale Yeloowstone to mialo byc PO WYRZUCENIU KAINA. I wiecie dowiem sie , ze to sie nie dalo wyrzucic. Dalo ityle. Na Jana Ewangeliste i tyle. I tak bylo Yellowstone a co innego to nie ma Yellowstone.Gowno i sik starczy ale nie ma Yellowstone.I ta campari to mial byc dobry czlowiek a nie taka wywloka.Tym Kainem jest ograna i tyle :(

Niestety nie zamierzam sluchac campari.Na paczce jest adres,miala byc dostarczona mnie.Co ona robila w Warsawie. Przykro mi bardzo.Campari do piekla ze dziadkow mi nie uszanowala.Z AFRYKI sie dowiem a ona skad jest?I tyle:(Z RPA.JAk Bona. Z Rzymu sa.One sie w piekle spotkaja za moja krzywde .Z Kainem i tak nie ogra systemu matematycznego Polski i nic nie bedzie miala ze swinienia mi - do piekla z toba campari za moja krzywde w Polsce i brygidki oby cie Kain w cipe i dupe i ryj walil i dzieci ci robil SETKAMI!!! ityle. Jak owadowi ktorym jestem ze do dzis nie mam kurwo przez ciebie mojej renty!!

Gdzie jest moja renta???!!!! NIENAWIDZE WAS WY ZLODZIEJE!!!! AMEN :( 😡😡😡😡 :( :( :( :(

Wiecie co to jest dla mnie campari34 GOWNO I SIK.To wszystko.Ityle:(

GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡😡😡 Moi dziadkowie nie sa z Afryki.To jest pomowienie. Ityle. A nawet to moga byc. Ale nie sa.I tyle:( Gdziejest moja renta? {wsciekly]😡😡😡 cdn :( :( :( :(

Zabralas mi rente to zrobilas to BEZPRAWNIE i powinnas dostac nagane w pracy i tyle. I oddac rente.Tyle ci zostaje ty KAINIE JEDEN i tyle:( 😡😡😡😡 Wiecie do ZUSU szli wszyscy KARIERE ROBIC - dobry start , a czasem siedzieli 10 lat, zmieniali imie i nazwisko i operacja plastyczna i ktos przyszedl. Takze POWAZNIE rozmawiac z campari moze tylko wariat. NIE WARTO MIEC ZNAJOMOSCI W ZUSIE w banku tyle ile bo cie okradna ale w ZUSIe jak po operacji plastycznej odeszlas i tyle. To wszystko :( I koniec. Dawac mi moja rente i tyle :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn.

Wiecie a wyzwiska sa po to,zeby ograc pewne osoby.JAK OGRAC KAINA bez krzyza rodowodowego na 4 skrzydla i o niego trzeba stac!!!! a jak zapomnisz?!!! Bo po co sa takie krzyze -na KAINA i nad glowa sie to daje takiej osoby czy tak sie stoi i wiecie to trzeba tez stac dlatego takie osoby powinny KAINA wyrzucac a nie wiecie ja z krzyzem na nie latac na 4 skrzydla -stoj se o taki krzyz.Ityle:(

No i widzicie jak po mnie spowiedz zostaje? Spowiedz , spowiedz i jeszceze raz spoiwiedz- odpusc mi Boze moje rozliczne grzechy i naucze sie wiecej o Kainie wiecie od campari - wyrzucac i to bede wiedziec - sa 4 sposoby na Kaina i to tez jest Kain sie dowiem, ale na KAINA.I ja wszystko boli powie-ja KAIN boli ityle.To wszystko :(

Wiecie jest duzo sposobow na KAINA a czasem ??? wystarczy isc do spowiedzi i wiecie te krzyze to ja wiem jak to jest i ja sie spowiadasz i nie masz Kaina to cos sie dzieje, a jak masz Kaina to cos sie dzieje i jak nie dostane paczki to wszystkich ksiezy w Polsce opeta KAIN i tyle zyskaja.I pojda w piec. Tyle jestem warta i ta paczka ze pojda w piec.Po co Panu Jezusowi takie ksieza - co to do dolka kielbasa i juz jest ksiadz?Takie cos,tak?Ityle.Gdzie moja renta i konczymy te zenade ikoniec. Bo jaka ja jestem jak jestem kulturalna?TAKA!!!!!😡 Dawac mi moja paczke i koniec!!!nie ma rozmowy i OBY WAS KAIN OPETAL wy nieroby za to jedzenie.Bo on chyba nie mial co robi,cegle wymyslal,zony i dzieci byly glodne i kazal im jesc kal i mocz na wartosci.I z takim czyms chodzi campari cale zycie i sie go nie pozbyla na prace w ZUSIE. I w dupie jej rente mam -bo mi sie nalezy za NIEOGRZEWANE mieszkanie,DOM,nie da sie uczyc tak -nie da i koniec. Jeszcze biologiczne dziecko tych walow i bym to przezyla, a tak nie ma nas, nigdy nie bylo i koniec. Tej wsi tez - to juz nie jest DO WYBURZENIA i wtedy zasiedlenie tylko WYPALENIE i nieuzytek PRZYKRO MI i dowiem sie paczka jest BOny.NIe tam sa wartosci - ona ma KAINA. Jakie ona mawartosci. I tak nalezy WYRZUCAC osoby z KAINEM gdyz kain na wartosci jak gowno i sik i koniec. Ta paczka nie ma takich wartosci. Ta Bona siedziala w odpadach z tym KAINEM.Praca z KAINA to byla.Jak ja mialam cos z tego miec?Bo wszyscy na mnie ze wszystko od siebie -bo od Mengele? A od Bony? OD KAINA,tak? :( GDZIE JEST MOJA PACZKA? 😡😡😡😡 cdn :( :( :( :(

Gość bezrobotny nierencista
hej owieczko? co się stało z TWoim wczorajszym wątkiem "gdzie ejst moja renta'/ Był a nie ma :9

Wiecie rente jak juz to bym wziela za DZIECKO BIOLOGICZNE a nie za nieogrzewane mieszkanie. W zyciu bym za to renty nie wziela jak placilam za akademik. Poza tym co to jest?Niektorzy tak wola.Ale dziecko biologiczne bez pracy 25 lat za to renta i koniec. PO studiach w NIEOGRZEWANYM DOMU ityle. Wybaczcie. I tylko za to.No to wtedy domem dziecka trzeba sie przypasowac jak praca jest ale nie od rodziny.Zwlaszcza jak wiecie jestescie bez przedszkola. Bo o co mam pretensje.O przedszkole. I wiecie w sumie zniszczyli mi wszystko co mialam swoje no krzyze rodowodowe na jedzenie.Nie bo brygidki nie kupily.A co mnie to obchodzi? No gdybym to wiedziala,byla z tym zwiazana.JAK?ityle. I wiecie co jeszcze? Takze wiecie jak ktos ma rodzine pol na pol, po studiach praca jest ale mieszkania nikt nie kupil, dziwactwo sprobujcie dopasowac sie DOMEM DZIECKA W PRACY i tak ja macie i kredyt na mieszkanie. I TAK SIE MIALAM DOPASOWAC a ja sie glupia wynioslam z domu tu i MOGLAM ale mialam leciec domem dziecka i wszystko gra do dzis. No i wiecie tak przewartosciowac trzeba swoje zycie ze nie jestes dzieckiem biologicznym. Ode mnie to chyba wszystko poszlo.A tu chodzi o toI TAKIE rzeczy NORMALNIE KTOS ZYCZLIWY POWINIEN POWIEDZIEC i koniec. Np. czy musialam dostac UMOWE NA ODCINEK ODNOZA OWADA? i tak dalej. 10 tys.rzeczy to jest.Tylko trzeba miec prace i ...sreslamy rodzine i tak mamy kredyt na mieszkanie nawet z umowy na odcinek. Takze ja chce rente, pozostaje bez rodziny i TAK SIE MA SWOJA RODZINE zaraz, nie grzeba sie, jacys rodzice sa. Po smierci sie dowiesz reszty .Przez to sa domy dziecka i kazde dziecko moze miec tam rodzinne i powinno.A rodzinny dom dziecka to juz nie wiem -to nie moja sprawa. Tak sie campari miala w zyciu ustawic DOMEM DZIECKA -lekko jej tez nie bylo.Ale z tym Kainem na mnie jej dziekuje ODPOWIEDNIO do broni jaka wali czyli KAL IMOCZ.ityle.I uwazajcie bo jeszcze sie dowiecie od KK i ZŚ ze to cenna osoba bo to Jan Ewangelista jest z tego itd itp na proces przyjdzie i koniec:(

No wiesz tez sie zastanawialam rano GDZIE JEST MOJ WCZORAJSZY watek wiesz. Ja mam 37 lat.Ja dziekuje bardzo i tyle. Za wszystko. I tyle. I gdzie jest moja renta i koniec. 😡😡😡😡 :( :( :( :( ps.ile masz lat bezrobotny nierencisto? szukasz pracy?

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡 :( :( :( :( cdn :(

Gość bezrobotny nierencista
Mam 26 lat, szukam, szukam, ale w moim mieście szukanie pracy, to jak szukanie igły w stogu siana. A Ty jeszcze szukasz pracy, czy czekasz tylko na rentę? Za co żyjesz na co dzień?

😡😡😡😡

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiii
Witam, dlaczego już nie piszesz wieczorami? 🌼 ❤️ 🌼 ❤️

Ja mam 37 lat.Obiad jem w domu i 1,5 roku czekam na pieniadze po matce i tyle.Naprzeylke. Na pieniadze z wartosciami wiec bylo tak 1.paczka2.renta3. przesylka4.wartosci5.ile tych wartosci6.jakiewartosci....xyz PIENiADZE.Tak jest a reszta mnie nie obchodzi 7.czyje wartosci8. imie i nazwisko -tez mozebyc. Ikoniec wiesz.Ikredyty mi zostaja po tym. Ale JAKIE? Dlatego paczka i koniec i musza mi dawac BO POMAWIAM KK takze nie za ich wartosci a za co moja sprawa i tyle. :( Po co KK pieniadze NIE ZA JEGO WARTOSCI? ityle:(

Pisze wieczorami-dniami inocami. Na razie ide - gdzie jest moja renta? i tyle :( 😡😡😡😡 ps.to jest NIBY ZA WARTOSCI KK. Powinien miec takie. A jakie ma? Ha! Ani Kaina ani Lucyfera - to o co im chodzi? Ityle:(

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiii nie
KK - wartość ujemna 😡

Gość kornick
hallo, wie geht's es dir? Ich habe heute um 8 UHR aufgestanden un jetzt bin ich auf Kafe. und schreibe und schreibe. HAst Du die Rente gegeben?

Wiecie kiedys KK mial i KAINA i LUCYFERA i mogli byc. A teraz o co im chodzi? Bo tak to tez by czlowiek zrozumial z nich cos a tak? Jak ani KAINA ani Lucyfera MOJEGo to niczego i TYM BARDZIEJ wszystko moje.Bo nawet jak sa opetani to choc wartosci ANALIZY MICHAEL -niedoszlej katechetki i tyle. I wiecie ja ide z kafe bo sie chce wyspac ale paczka moja za wartosci tam. Bo tam sa moje wartosci i tyle. Powinny byc KK ale ich nie chca to paczki tez i tyle. Co za wartosci?Mieli sprawdzic i tyle.I paczka moja do widzenia i koniec:( ps. za opetanie na KAINA I LUCYFERA to bym im cos dala KK - a tak nie. Niech ich porzadnie opeta i tyle.JEDNYM I DRUGIM -byli siebie warci, a tak?Co o nich sadzic? Kim oni to sa opetani w tej Polsce? I tak wiecie sie opetali zeby nie bylo opetan,a jakby nieto.POWOLANIE z chrztu tak?Bo co to tam taka Analiza mi mogla zrobic.No wlasnie.Kaj jest ta Janina S i koniec. Z AFRYKI!!! jak ona byla Polka to mi kaktus wyrosnie a matka zielony swiatek tak polonistka. Z MATKI zielonego swiatka sie dowiem.Ze sprzataczki.No wiecie -z tej tamta sie powiesila i w piec ta jest ityle. W RPA w banku.Zle?

Na razie ide z tego watku.Nie przewiduje i NIE PRZEWIDYWALAM OD POCZATKU korespondencji z kornikiem po niemiecku. Pisze tu tylko za renta i rozwalam Polske. To wszystko.Zeby ja dostac ityle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡😡 ps.dalsze moje listy beda dotyczyc oskarzen KK o spowodowanie opetania ANALIZY i o oppetaniach beda - bo czy jeszcze bede tu pisac i o czym -o i przykazaniu - reszta to szkoda gadac i tyle.Po samobojstwie ojca to szkoda slow i koniec.I tyle:( Wiecie ja wielu rzeczy nie umiem napisac ale ze chce rente to umiem -to sie da napisac i jeszcze GDZIE ONA JEST - juz dawno ja powinnam miec tu!!! u siebie!!!! GDZIE ONA JEST? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn

Wiecie jeszcze wam tylko napisze zeby sie mna NIKT NIE LUDZIL ze poziom czlowieczenstwa w tej mojej wsi jest taki,ze ta paczka TE WARTOSCI to sa w sumie DLA ANALIZY MICHAEL. Tak jestem tu traktowana od zawsze!!!! A co ja mam z tym wspolnego? Co i tyle :( Rozumiecie cos ztego. Bo tak przezywam bo ja ogralam.Bo wszystko zaczelo sie w 2008 roku jak omal mnie nie opetalo po filmie PRAWDZIWA HISTORIA ANALIZY MICHAEL. I co dalej? tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA? A za co sie dowiem -za dziecko biologiczne nie ma . No to jedyna rzecz za jaka sie nalezy Z SENSEM.I jeszcze za OPETANIE. i ja nie za dziecko biologiczne to za opetanie. Ityle.Ikoniec. Jeszcze cos? prosze mi przyslac rente gdziekolwiek jest ikoniec :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość folia poliestrowa
jak nie wiesz, gdzie jest renta, to spytaj śmieszki, kamelię lub janinę. CO TY NA to ?:)