Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w nowym watku...

Polecane posty

Gdziejest moja renta? 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
1.wartosci w paczce sa takie jak ty je rozumiesz. I to sa moje wartosci i tego sie nie tlumaczy.Dlaczego masz szanowac MOJE wartosci? Ja cie do tego nie zmuszam. Dla mnie one nie ulegaja watpliwosci i koniec. A nie szanujesz moich ??? wartosci - wartosci paczki tym szybciej sie jej pozbac bo ja sie moich wartosci nie pozbede. Takich rzeczy sie nie tlumaczy. 2. a czym sie rozni doktorat od licencjatu to idz do mojego promotora bo magister od doktora to mi sie roznil OBJETOSCIA PRACY na poczatku , iloscia materialu zebranego, wykorzystanego a po 2 latach to chyba bylam na licencjacie ale po co? Ale to nie moja sprawa. Mialam narysowac sobie krzyz rodowodowy na 4 skrzydla po 2 latach i odejsc.Ibylam w stanie bo nie o to mi ZUPELNIE chodzilo.Ale coraz blizej konca, nie mialam mieszkania , nie myslalam mieszkaniem - tez sie namyslalam co tu robic. No i wymyslilam ze 15 lat tego nie bede robic. No to jest 12. I czas skonczyc i tyle. No nie o to mi chodzilo zebym na koniec nie wiedziala JA o co mi chodzilo. I tyle :( Skomplikowane lecz prawdziwe. Tyle :( Gdzie jest moja renta? 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kornick
Pasterzu drogi jak Ty dbasz o owce?? Mo偶e Ty miesz gdzie jest jej RENTA?

Udost臋pnij ten post

Wiecie ta paczka ZNIKNIE jak mi ja ktos bedzie chcial ukrasc i pojawi sie u mnie. Bo na to zasluzylam ja to wiem. I mi ja dawajcie swinie - dziadkow mi nie szanujecie . Tylko ten glupi brat.Ale co to za brat - jajestem zniknieta i ta paczka zniknie i sie pojawi BO TAK SWINICIE a to jest moje - kredyty w Polsce sa po to, zeby NIE ODDAC ICH NIGDY ityle. To wszystko. Ja sie nie dam. Bede sie modlic o znikniecie paczki tak glupio w tym sadzie przegralam i koniec.W 2006. Z ZIELONYMI SWIATKAMI. I wiecie TO TYLKO NAZWA i tyle.To wszystko:(

Udost臋pnij ten post

Ta paczka bedzie u mnie jak bedzie cos tam wiecie ktos chcial z nia robic. A powinna? W biurze rzeczy znalezionych sie znalezc. Jesli jej nie chcecie i tyle. Z PANSTWA DO PANSTWA z banku do banku. Bo gdzie bym chciala pracowac Z TAKA UCZCIWOSCIA po CHWD. W BIURZE RZECZY ZNALEZIONYCH.Ktos cos znalazl i oddaje. Bo gdzie ja sie widze w pracy? Takie cos. I tak czekam na moja rente. Takie cos powinno byc.Siedzisz i czekasz az ktos ci cos przyniesie kto cos zgubil. A zwierzeta? To do schroniska i numer klatki , takie cos. Tez moze byc. Taka praca - tyle.Nieziutko, zadna wielka kariera. Tyle :(

Udost臋pnij ten post

gdzie jest moja paczka? Iwiecie ja wiem gdzie ale juz nawet nie pisze TYLE MNIE TO OBCHODZI. Tak juz zniknie bo to jest TAKA PRZESADA TO MIEJSCE ze wiecie leci wam panstwo i banki.Wy nie doceniacie klas tej mojej matki - jakie to byly zgredy i wszyscy sie powiesili. A bylo- jak jej zrobia dziecko w tych brygidkach to oby do Polski trafilo a ona dostala podrzuta. Od razu tak bylo i z nienawisci wszyscy sie powiesili. I ja juz nic nie napisze o tej paczce - na razie wszystko jest znikniete ale ta paczka jest i wiem gdzie - ogrywaja powieszone dyry w Pilsudskim , ale wiecie CO TO DA?To jest taka przesada, ze opisac sie nie da. Bo sie boja matki samotnej 4 dzieci.Ityle. Takze wiecie ja Janine smole a wy se robcie co chcecie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdknjdkfjnkdefjkdjfkd
owieczunio kochana,jakbym mogla to sama bym ci jakas paczke podeslala ale o czym bys wtedy pisala/

Udost臋pnij ten post

GDZIEJEST MOJA RENTA? 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Jakbym dostala paczke ZA POWIESZONEGO OJCA to wiecie pisalabym wreszcie ja mam. ALE NAWET ZA TO. Nawet za to. Za powieszona dyrektorke szkoly w Pilsudskim.ALE KTORY MAMY ROK? Bo nawet tak to to by wyglado tylko 1.Z JAKIEJ PACZKI? mniej wiecej tyle i koniec :(

Udost臋pnij ten post

Gdzie jest moja paczka 15 czerwca 2012 o 16.30 cirka:( 馃槨馃槨馃槨馃槨 cdn :( :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

spojrz prawdzie w oczy-ONA JUZ NIE PRZYJDZIE! musisz zapodac nowy temat i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 detektyw na rencie
ja wiem gdzie jest Twoja paczka :) niemiecka poczta si臋 pomyli艂a i wys艂a艂a j膮 do Eindhoven. Obawiam si臋, 偶e Twoja renta te偶 tam jest. I co Ty teraz zrobisz z tym faktem?

Udost臋pnij ten post

cdn soon :( ps. chyba wiecie gdzie jest moja paczka,ale LICZCIE SIE Z TYM.Ityle.A sprobujcie to otworzyc -to sa same poznikane szkoly po uczelnie - budynki i bedzie znikniecie ale czyje to mnie nie obchodzi. I za te paczke wiecie to mnie co sie dzieje nic nie obchodzi bo poczta nie wziela a szkola wziela? JAKIM PRAWEM?JAKIM PRAWEM i tyle. I jak zas leby pourywa takie wartosci to mnie to w ogole nie obchodzi.Znikniecie rowniez. Nic mnie to nie obchodzi. Oszczednosc na pogrzebie i koniec. Ale to nie sa wartosci znikniecia. Ale teraz juz sa. To nie wciagnie. Ale jest szkola , jest uklad- to jest uklad mojego ojca i GDZIE ON JEST?On sie powiesil I tak paczka jest moja i tyle.A ja nie mam wartosci tej szkoly.Moze mam ale po swojemu i tyle.Koniec. Musialoby COKOLWIEK po mnie zostac zeby mogly to WZIAC a co dopiero otworzyc, a to jest chyba otwarte wiecie takze CHAMSTWO SWINSTWO ZERO SZACUNKU NA AMEn i w dupie takie towarzycho na zawsze mam. Literka i cyferka to wicie kartke papieru se zjedzcie i macie i tak was zegnam, ale gdzie moja paczka?Ito pol roku chaji i dalej nic i nic i nic nie dociera.Poczte wieszam, reszta mnie W OGOLE NIE OBCHODZI. Skoro nie krzyz Kevina na prace do Kevina to 3 skrzydla na poczte - tyle mnie szkoly obchodzily DO MATURY - reszte pies jebal - najwyzej studia w pracy.NIe udowodni mi nikt niczego wiecej ityle.To jest pomysl Mengele moje dzienne studia BIOLOGICZNE wybaczcie. Za kursy Bonie 2 tys. Reszta mnie nie obchodzi. Z Kevina ogrodnicza to prawda ale jak stala praca w sklepie Z TEGO ADRESU? Tu nic nie pasowalo. W koncu tam nie poszlam bo Bona ze MIESZKAC tam chcialam isc.No ale...no i zaluje tego ale bez passu USA? Bo jaka ja bylam? TAKA I TYLE:( Koniec:( Gdzie moja renta i koniec:( 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

No wiecie -tosie okaze co dalej -niech to sprobuja dotknac a co dopiero dalej to sie okaze czy to przezyja -jaja sobie robia?Ja je tylko ostrzegam a na paczce jest adres. I koniec. cdn :( 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

podejrzewam ze owca to ukryta agentka a w paczce przemyca jakies tajne dokumenty

Udost臋pnij ten post

GDZIE JEST moja renta? 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps.wiecie ta szkola tu to JEST CZARODZIEJSKA SZKOLA WYOBRAZNI ,a mnie jej zabraklo.No to gdzie maja krzyze rodowodowe na 4 skrzydla MOJE Z DZIECINSTWA zeby mi ja wziac. A moje maja ale nie moje wiecie.i tyle.Ale na 4 skrzydla to sie odwazaja i moga jak maja ale poznikaja zaraz bo szkola jest cala zle ustawiona PRAWDOPODOBNIE MOIM OJCEM CO ON BYL WART? No i swoja racje te kobiety mialy,ale to sie mialy odkrecic. Co to ma byc i tyle :( I wiecie one poznikaja a ta paczka zostanie i...po mojej rencie. A to sie okaze - takie mialam krzyze rodowodowe z 4 skrzydlami tylko o tym nie wiedzialam NA BONE i tyle.I WLASNIE ONE MI JE ZNISZCZYLY takze PRAWA do paczki ZADNEGO NIE MAJA i tyle.Ale moga miec z 4 skrzydlami krzyze ale to sie skonczy tragedia bo to mial byc LESMIAN tak a nie wiecie Jan Pawel 2 i to sie skonczy tragedia - porsze to na poczte odniesc w poniedzialek i mi to przyniesc taka bylam romantyczna i tak dalej.I tyle:(

Udost臋pnij ten post

cdn :(

Udost臋pnij ten post

Ein Koklusion WOIST MEINE RENTE? I wiecie ja sie nie dam ta renta jest moja za to JAK ONE SOBIE TU PRACUJA i jak sa ustawione ze sobie moga tu byc. A W SUMIE budynek do wyburzenia i tyle.Ja wam napisze jak one sa pracowite i SZKOLONE i tyle.A zaczynaja od zjedzenia kartki papieru imie naziwsko i data i miejsce urodzenia i tyle. I tak sobie leca i zaczynaja to jesc inic.No i to sie skonczy zniknieciem iniepo mnie bo mi szkoda krzyzy rodowodowych na jedzenie ale mi poszly to nie jedza -to im pojda i wyleca i wtedy ja mam prace choc po co mi to?I tyle:( I wiecie te krzyze z patrona mialy miec.One je maja z byle czego.Jezdza na jakies baje i se wpisuja ZIELONE SWIATKI to sa i tyle. Ajak ktos chodzi po ziemi to jest GLUPIMWALEM. No to szkola krolewny Sniezki i moga byc. A z Janem Pawlem 2 wartosci Jana Pawla 2 i wiecie tak wychodzi ze bez krzyza rodowodowego Kevina NIE POWINNY BYLY MNIE ZAPISYWAC Z KEVINA i wiecie po co ja sie uczylam, ale powiedzmy z tym krzyzem dalej bo mi pasowal. A takco? Adopt z Kevina bez prawa do stalej pracy. Po co one mnie zapisaly ityle.Bo jak maja byc normalne? Zostaje im krzyz rodowodowy na 2 skrzydla Kevina kazda i troche przy ziemi. Amnie o wartosci krolewny Sniezki prosze nie oskarzac bo ja mialam baje w zadku ityle. A jakbylam mala to bylam chora ze mialam majaki w strone piekla i tyle mnie bajeczki obchodzily i tez sie babom nie dalam zadnym ikoniec:( GDZIE JEST MOJA RENTA? I tak za wartosci MOJE PACZKA JEST MOJA.I to sa moje wartosci. DZIS. Jak mam 37 lat. I wiecie to sa wartosci no PRZYZIEMNE RACZEJ. Zadna krolewna Sniezka. Zadne ogranie i tyle.I takie zyciowe no ale coz... ja mam 10 latek tam. No ale nie mam tyle. REnta i koniec.I moja ta renta OD DZIECKA jest:( 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn:( :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie cdn na razie ide i sie dowiem ze mnie tez tyle ile pasuja krzyze rodowodowe na jedzenie.No ale czemu?CZEMU? ikoniec.I wiecie ja sie nie dam.Tu powinien byc LESMIAN i tyle.I mozna z tego cos skapowac - krzyze rodowodowe na 4 skrzydla na WYOBRAZNIE. A Jan Pawel 2? Bez sensu ityle:( Ogrywanie znikniecia tu jest i ja na nie - jak to ta stalaumowa o prace tu takpaczka moja i nie po mnie. Swoje zdanie mam, atak?Ityle :( Bo mam udowodnic ze poszlo o umowe, chodzi mi o umowe prosze bardzo. Co to za umowa za zjedzenie kartki papieru na 1.imie 2. naziwsko 3.miejsce urodzenia 4.data urodzenia i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA? cdn :( :( :( :( :( 馃槨馃槨馃槨馃槨

Udost臋pnij ten post

witam ponownie , jeszcze chwile jestem przed kompem a wiecie zaraz ide na zielona trawke sobie odpoczac bo...tyle to wszystko warte jeszcze w piatek wieczorem.Choc czy zielona trawka to watpie wiecie i powiem wam JEDEN KRYMINAL MAM OD DZIECKA a wszystko wiecie NA MNIE- ja najgorsza kryminalistka. Sluchajcie - co to za szkola PANSTWOWA ze facet samotny jezdzi, zostawia dziecko, przywozi drugie, moze byc- przesta艅cie - to to za szkola? Co to za nauczycielkI? Przestancie. i wiecie to jest JAN PAWEL 2 to sluchajnie ANI KRYMINAL NIE JEST. Co to za umowa w szkole PANSTWOWEJ na zjedzenie kartki z: 1.imieniem 2. nazwiskiem 3. data urodzenia. 4 miejscem urodzenia a ja np. MAM WSZYSTKO OSZUKANE i do takiej podstawowki mnie przyjeto na rodowod ten co wam napisalam 1.Skarbek 2. Adolf 3. sw.Elzbieta 4. wilk Tak mnie przyjeto na kase. I sluchajcie - jak to w ogole sie stalo? To raz. A dwa jakie wartosci ma ta szkola imienia ADOLFA HITLERA dla mnie za moje oceny i wiecie ja moge im wytoczyc proces za to, ze one W OGOLE NIE DBAJA O DZIECI a jak dbaja o panstwo?Jak one dbaja o panstwo?O program nauczania -co to za wartosci w te krzyze wpisuja i wiecie ten uczen co sie tu powiesil to w Le艣mianie niekoniecznie by sie powiesil ale w takim Janie pawle 2 to od razu.Ityle. I sluchajcie JEDNA BRYGIDKA TU JEST i wiecie tak sie przejely mna ze to sie W GLOWIE NIE MIESCI -z kevina- nie jako owad, a dwa - wiecie JAKIM PRAWEM BEZ KRZYZA RODOWODOWEGO na 2 skrzydla Kevina CO DALEJ JESC Z KEVINA jesli nie owad. Tyle. Takze brygidki TO KOMPLETNIE ZDEMORALIZOWANY I ZDEGENEROWANY KRYMINAL i dowiem sie jest obowiazek szkolny w Polsce do 18 roku zycia i dalej takie oddanie co chce. No to co robilam w liceum?Kto sie zainteresowal co mnie interesowalo? Bo na pewno nie liceum. Uwazalam ze technikum ogrodnicze powinnam wybrac ale Bona zaczela sie drzec??? no mowic mi ze zle robie.I tak mi zaczela to udawadniac ze poszlam do liceum. No to miala miec racje ityle. Bo ja bym od seibie poszla do szkoly ogrodniczej ikoniec:( I nie dam jej sie ani wam. TAKA BYLAM UCZCIWA i bez tego glupiego rodowodu na Skarbka, Adolfa, sw.Elzbiete i wilka i tyle. A reszta jaka byla? Poczawszy od kasy, a moje imie? Nazwisko? Dane osobowe? Ityle. To choc miejsce urodzenia LONDYn. I tak one maja tu te umowy nauczycielki iwiecie nikt sie nie wpierdala a w sumie szkola do wyburzenia OD DAWNA za znikniecie i wiecie to jakie raz a dwa wiecie no ja nie wiem czy to tak POWINNO BYC? Moze byc? ja mam prawo tu do 1 wielkiego procesu za calosc ale wiecie WSZYSTKO PIER...i tak dalej bO IDEALNIE MI WYSZLO dzis ze Jan Ewangelista i kal imocz na stala prace z tego rodowodu = powolanie z chrztu i ja calym panstwem wam to wyprowadze i udowodnie wam ZE TAKICH ZER NA SWIECIE NIE MA JAK WY I brygidki i ten wasz KK i wiecie robcie sobie co chcecie i tyle. I wioecie i tak nie macie racji - to ide po kredyt ze swietlika i w dupie was mam jak poznikacie a ta paczkato w razie co siepojawi. Bo to sa takie pieniadze naznikniecie i pojawienie sie i tyle. Takie swinie sa z was i brygidek i to jest takie pytanie ILE MOZNA NAKRASC IWYMAGAC zeby to w ogole mialo sens i tyle. Ikoniec.Ito wszystko :( cdn.:(

Udost臋pnij ten post

Iwiecie ich wartosci W KRZYZACH rodowodowodych tu 1. krolewna Sniezka 2myszka miki 3. kaczor Donald 4. piesPluto - to sa ich wartosci i patron JAN PAWEL 2.A ja za brak krzyza rodowodowego Kevina wiecie to do innego panstwa a nie takie cos bo nie uznaje adopcji na owada za s艂uszna. ZWLASZCZA do szkoly gdzie nauczycielki PANSTWOWEJ!!! maja 4 skrzydla w krzyzu rodowodowym.No wiecie co. MOGA MIEC takie krzyze ale w domu. I wiecie kto to wymyslil imie,nazwisko,data i miejsce urodzenia zjesc na literke,cyferke i po co studia? Kto to wymyslil? Moj ojciec i tak mnie cymbal urzadzil. A te tu?Kryminal to jest.I wiecie SLUSZNIEJ dla mnie by bylo dla mnnie tu Jan Ewangelista kal i mocz od szkoly i to poprawiac a nie tam jakies pierdy a Lesmian tez jest najrozniejszy a tu jest PAJAK PTASZNIK ityle.I polska to Jan Ewangelista a nie krzyz rodowodowy na 4 skrzydla i wiecie krolewna Sniezka w tym najnowsze wideo. Moich rodzicow nie bylo na to w JANIE PAWLE 2 stac i TAK SKONCZYLAM.Ale to jest jedna sprawa, a druga wiecie to jest tez traktowanie mnie przez nich - to albo wzieli za mnie odpowiedzialnosc albo mieli powiedziec ze jaja sobie robia OWADZIE mna brygidkami i tyle.Bo mam 37 lat i tak to wyglada tu dzis dla mnie ze moje zycie bylo ANI NIE OWADZIM JAJEM dla nich i tyle. Za to jakie umowy mialy nauczycielki w SP. No dobrze to teraz tak lece dalej - jak wygladal moj ojciec, co tu robil i tak dalej. Iwieice on siedzial 2miesiace czy 3 ale siedzial. Ito moglo byc tak?A ja nie .Jamam oceny dla Adolfa Hitlera? No to na zachodzie sie urodzil i do widzenia :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie tylemoge napisac i WO IST MEINE RENTE? Bo 4 skrzydla moga miec w Janie pawle 2 ale co tam maja.Umowa o prace nie moja sprawa sie dowiem. Zostaja dane osobowe moje.Jak chce to pociagnac? A po co - wystarczy mi ze Jan Ewangelista kal i mocz =powolanie do pracy z chrztu i tyle.Tyle mi wystarczy bo TAKI MIALAM RODOWOD.A one od ojca passy USA z takiej umowy i sraja ze mnie ze smiechu. Taka madra i tak skonczyla. Z TAKIMI GLUPOLAMi a jak one kiedys chca pracowac w szkole z takiej umowy?To jest zenada ikoniec. To chyba tylko tutaj. A czemu nie normalna umowa? I co - teraz do USA niech jada. Nie tylko na kurwy ale do szkoly uczyc. Jan Pawel 2 przeciez to otwarte ramiona,NIE ZAPOCONE ityle. No i tyle :( A reszta mnie nie obchodzi :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie CO PRAWDA nie wiem jak jest prawidlowo literka i cyferka ale chyba???tylko z rodowodu. I ZADNA NIE MIALA bo... wszystkie passy USA. I w dupie je mam i jeszcze im powiem, ze DOKLADNIE PRZEZ NIE mnie okradl szwagier Mengelego i niech mnie w dupe ugryza razem z ZENUJACYM Otto i jego wiara.Bo to jest wiara jeszcze tego Otto ityle. A to jeszcze nie jest koniec jak ten gnojek mnie oddal i powiem wam to juz w ogole jest koneic i proces z panstwo za wszystko powyzej owada i tyle.CO TO JEST POLSKA? Prosze to wytlumaczyc NORMALNEGO CZLOWIEKOWI i tyle:(

Udost臋pnij ten post

cdn wiecie - ja na razie spadam ale cdn bo to nie jest wszystko.Ja sobie dalej jade jak wy macie panstwo spieprzone bo kazdy chcial mna cos osiagnac.I tyle.Ja wam to pociagne dalej jakie wy macie wiecie OMAMY wszyscy z tego Jana Pawla 2 VIRTUAL SCHOOL i tyle:( I gdzie jest moja renta? Ile ja mam lat i tak dalej:( 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post