Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1892

psy labrador????

Polecane posty

Gość kasia1892

hej ludziska ma ktos to rase pieska jak w kontaktach z dziecmi są te pieski

Gość kasia1892
zapomniałam najważniejszego, czy dobrze się ruchają i czy są długodystansowcami :classic_cool:

Gość kasia1892
chyba masz coś z głową dziecko won podszywie

Gość kasia1892
a jak jest to z dogami, bo słyszałam, że mają najdłuższe i najgrubsze kindybały :classic_cool:

Gość kasia1892
mysle ze masz ostro nasrane i dzdo szkoły kim kolwiek jestes buraku

Gość kasia1892
mam rozdwojenie jaźni, ma ktoś jakieś leki na to? :classic_cool:

miałam tego psa bez tresury, jest do wychowania. A do dzieci jest super, mój zył 13 lat :0 I jesli będzie następny to tez napewno labek :)

Gość kasia1892
angel a jak go przyzwyczaiłas do sikania na dworzu a nie w domku???

Gość kasia1892
czy rzygają po minecie?, to bardzo ważne :classic_cool: bo nie chcę by mi w łóżku śmierdziało :P🖐️))))

Gość mam labradora od 5 lat
siwetne psy lagodne moja corka ma 3 latka i od malego ma z peiskiem siwetny kontakt pies nigdy jej nic nie zrobil nie szczeknol nie warknął nawet jesli m robi na zlosc laipe za ogon siada na nim idelane psy dla dzieci

labradory bez szkolenia bo z natury są łagodne, uwielbniają zabawy i dzieci, tylko masa ich ciała jest duża, dla dziecka lepszy byłby golden retriver, bardziej opiekuńczy tylko że ten ma długie kudły każdego psa bez względu na rase oducza się tak samo, nosek w siku i stanowcze że tak nie wolno i chodzimy siku na dwór po czym wyprowadzamy pieska i tłumaczymy, jak z dzieckiem ;P dogi są wielkie trzeba mieć warunki na takiego psa tzn dom z dużym ogrodem a najlepiej łąką boto bydle jak biega to wyrywa trawę łapami no i wiadra jedzenia bo żre jak mała krówka do dzieci nie nadaje się: border coli (uznają tylko jednego członka rodziny za swojego pana i tylko jego słuchają, ujadają szczekają i potrafią ugryźć jak coś im się nie podoba, to psy pasterskie i wymagają posłuszeństwa od innych a zwłaszcza od dziecka w rodzinie), alaskan malamut i husky to wredne pieski które też nie zaprzyjaźnią się z dzieckiem, no i te najgroźniejsze: dogi argentyńskie czy amstafy, pitbule, dobermany, rotwweilery itp są małe rasy specjalnie stworzone dla dzieci i te wykożystywane w dogo terapi pieski które idealnie zajmują się dziećmi stwarzając więź gdzie dziecko np z porażeniem mózgowym lepiej się rozwija a tak na marginesie najlepsze pieski dla dzieci są takie: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNZUW93Kjlz1za2IYtl0fH2ujUs54mEWvLVlpH6Wr28V38AhzboA http://www.szarik.pl/gfx/spa.jpg

Gość ksjsbjdjdfjmf
swojemu dziecku tez wciskasz nos w siku jak Ci sie zeszczy na srodku pokoju?