Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnosc.....

Śnił mi sie DIABEŁ, sen byl tak realny jakby to sie dzialo naprawde......

Polecane posty

Gość niepewnosc.....

dzis w nocy mialam straszny koszmar, dawno juz sie tak nie balam. bylam po prostu cala mokra jak wstalam... balam sie otworzyc oczu i serce mi walilo jak oszalale. Obudzilam sie w nocy i nie moglam zasnac czegos sie balam ale sama nie wiedzialam czego... w koncu usnelam i snilo mi sie ze zasnelam i ze w dzwiach wejsciowych przerecily sie klucze i ktos lub cos szlo w moja strone po schodach, pozniej uslyszalam krzyk prosto do ucha , krzyk byl przerazajacy, przeszywajacy, w podsmiadomosci wiedzialam ze to diabel, krzyczal "BEDZIESZ MOJA", wypowiedzial to 3 razy i chcial mnie zgwalcic (nie widzialam go, po prostu czulam) ucieklam z lozka zapalilam swiatlo w jednym pokoju i w pokoju obok. i jak bylam w pokoju obok spojrzalam w lustro i usmiechalam sie sama do siebie tak szyderczo... i wtedy sie obudzilam... nie moglam sie ruszyc, balam sie nawet wstac i zapalic swiatla. jak wzielam telefon do reki oczywiscie punkt 3.00. bede sie bala dzis spac :(( wie ktos moze co to oznacza....

Gość niepewnosc.....
jesli ktos z was zna sie na snach to niech mi napisze co to moglo oznaczac... bo w senniku nic podobnego nie moge znalezc

Gość niepewnosc.....
nikt nic nie napize.....??

Gość niepewnosc.....
później okazało się, ze to mój tatełe zakrada się do mnie, jak co noc. Co za ulga!!!

Gość fddd
ja mialam kiedys podobny i dlugo dojsc do siebie nie moglam. Widzialam go i bylam przerazona bo czegos rownie strasznego nie widzialam w zadnym filmie, w zadnej ksiazce, gazecie, na zadnym obrazie itd. Smial sie donosnie i brzmialo to jak "i tak bedziesz kiedys moja". Przez miesiac latalam dzien w dzien do kosciola... Idz do kosciola, wyspowiadaj sie, pomodl i nie boj sie.

ja bym bardzo uwazala - zamykaj drzwi nie wiem czy sama mieszkasz i ile masz lat wiec nie moge nic doradzic ale to nie byl dobry sen lub tylko sen ale sen ktory ciebie przed czyms wyraznie ostrzega

Gość niepewnosc.....
a najgorsze jets to że DIABEŁ miał znajoma twarz premiera Tuska, tylko takie rożki na głowie dodatkowo i oczy jakies takie złe, teraz oglądam filmy na yt z Tuskiem i aż mnie ciarki przechodzą

Gość niepewnosc.....
nie zwracajcie uwagi na glupie podszywy.. nic mi to nie da ze pojde do kosciola, nie moge przyjac komuni, bo zyje bez slubu i nie dostalam rozgrzeszenia od ksiedza.,

Gość niepewnosc.....
najbardziej zachwyciła mnie jego czarna knaga, którą włożył mi do ust, abym nie krzyczała

Gość zawiedziony1410
ten sen oznacza ze jestes ofiara katolickiej indoktrynacji i masz cos na sumieniu

Gość niepewnosc.....
niby co np.?

Gość zawiedziony1410
sama napisalas, nie dostalas rozgrzeszenia od ksiedza... kosciol zarabia na slubach, nie mozesz tak po prostu zyc z kims bez slubu...

Gość niepewnosc.....
poki co bede tak zyc bo nie mam pieniedzy na slub musimy sie czegos dorobic sa rzeczy wazne i waqzniejsze, narazie tylko sie zareczylismy

Gość Czy ktoś wie????
tez kiedys mialam podobny sen, a potem po kilku latach wpadlam w depresje i probowalam sie zabic, na szczescie mnie odratowanao. moze to ostrzezenie na przyszlosc? zebys uwazala na to co robisz? i nie popelnila jakiegos bledu?

Gość niepewnosc.....
no mozliwe, ze tak....boje sie, mysle o tym. moze to znak

Gość gość
Ja miałem trochę inny sen z diabłem i zombie. Początkowo wszedłem do jakiegoś pomieszczenia z grupką ludzi a tu nagle pojawiają się zombie i kolejnych dwóch ludzi. Początkowo wyszliśmy z pomieszczenia jeden z ludzi wyszedł z nami a ja i reszta próbowaliśmy zaryglować drzwi aby zombie i drugi człowiek nie mogli wyjść. Nie mieliśmy zbyt dużo sił i nagle moje ciało owiła czerwona poświata przeistoczyłem się w diabła rozwaliłem drzwi chłopak przeszedł; a ja zacząłem łapa te zombie i je dusić po czym rzucałem nimi jak szmacianymi lalkami co to znaczy?

Gość gość
Głąbie, po pierwsze to jest temat z 2012 roku, po drugie jesteś na forum Kafeteria. Myślisz, że ktoś ci tu odpowie? xD

Gość gość
Sam jesteś głąb :-)

Gość gość
A był chociaż przystojny ?

Gość gość
Zycie bez slubu to twoj wlasny wybor, sa kobiety ktore facet wodzi za nos ale by chcialy slubu i czekaja az cos sie zmieni u niego, ale ty chcesz wystawne wesele.Sam slub bez imprezy jest tanszy niz twoj "zareczynowy" pierscionek.A do koscila chodzisz ,czy sobie odpuscilas skoro i tak zyjesz w grzechu?