Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nazwy 12345.

Dziewczyny uwazajacie o czym piszecie na forum.

Polecane posty

Gość bez nazwy 12345.

Pisze, zeby ostrzec niektore z was bo podajecie takie informacje, ktore ktos moglby przeciw wam wykorzystac. Od dluzszego czasu pisze na forum z dziewczyna, ktora obsmarowuje czlonkow swojej rodziny, meza i szefa. Podaje miasto, w ktorym mieszka. Mam jej profil na nk i teoretycznie moglabym jej rodzinie wyslac linki do tematow i stron, na ktorych ich obsmarowuje. Oczywiscie nie zrobie tego, bo nie jestem taka osoba, ale moze sie kiedys zdarzyc, ze kolezanka komus podpadnie i ktos w ramach odwetu czy zwyklego chamstwa cos takiego zrobi. A mozna sobie przez cos takiego zniszczyc zycie. Z tego co wiem to byl juz podobny przypadek na kafeterii. Forum nie jest do konca anonimowe. Nasze wpisy pozostana tutaj przez lata.

Gość Rudziaaa1
to ja jestem

No juz bylo pare takich akcji jakas lazja wkleila gdzie pracuje jedna z osob z tego forum , byla tez afera z jakas laska ze Slaska Inna dosc kontrowersyjna foremke ktora czestu tu pisze tez juz rozpracowano

Gość jeśli dochodzi na tym forum
do pomówienia, zniesławienia lub jakiejkolwiek innej formy łamania prawa lub dobrych obyczajów to należy na to reagować a nie siedzieć cicho i się nie wychylać, a skoro moderacja tego forum nie funkcjonuje prawidłowo w tym zakresie to sami forumowicze muszą reagować