Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotka18

poronienie czy miesiaczka ?

Polecane posty

Gość wredotka18

ostatnio miewalam straszne wachania nastroju, draznily mnie wszelkie zapchy, bylam ciagle zmeczona, rozdrazniona, latalam co 20 min oddawac mocz... ale nie robilam testu bo nie myslalam ze to ciaza... ale teraz jak przypomne sobie te wszystkie objawy .. to mam dziwne przeczucie... nie mialam zadnych objawow na miesiaczke jak zwykle... dzisiaj rano budze sie z silnym bolem podbrzusza i zaczelam krwawic lecz krew jest ''czysta'' ma kolor krwi a nie brazowawy jak na miesiaczke i zadka bez skrzepow .. czy to moze byc poronienie ? czy jezeli zrobie test ciazowy czy on jeszcze cos wykaze ?? :( prosze o pomoc bo nie wiem co robic ... nie pojde do lekrza zeby zrobic z siebie idiotke i on mi powie ze to miesiaczka a nie ze zadne poronienie ? pomocy :(((

Gość jeśli nie ma skrzepów
to skąd pomysł, że to poronienie???? Sama krew poronieniem nie jest :) Poza tym te twoje objawy... najwięcej objawów poczatkowej ciąży mają te kafeterianki, które w ciąży nie są. Tym bardziej że to objawy kilkumiesięcznej ciąży :)

Gość niekonieczznie
Jeśli krwawienie wystapiło w terminie miesiączki, to nie wydaje mi się, żeby to było poronienie. Poza tym jak ktoś wyżej zauważył jak pisałaś krew jest czysta.

Gość wredotka18
ale jezeli zrobilabym test ciazowy,, i byloby tak ze bylam w ciazy czy on jeszcze cos by wykazal >?>

Gość moia
tak, zrób test skoro chcesz/

Gość wredotka18
nie czy chce, tylko czy jezeli krwawie i bylam w ciazy czy on jeszcze cos by wykazal o to chodzi ... co mi to da ze zrobie bo chce ale to na marne...

Gość loloka
kilkumiesięcznej ciąży ? ja te objawy miałam od 7 tygodnia

Gość Mammmmma*
Tak, test oczywiscie nadal wykaze ciaze, bo ten hormon ciazowy utrzymuje sie jeszcze sporo czasu po poronieniu badz porodzie. Zrob test,jesli beda 2 kreski, oznacza ze poronilas i udaj sie szybko do lekarza, bo to ze nie bylo skrzepow, tylko sama krew, oznaczaloby ze Twoja macica sie nie oczyscila i grozi Ci zapalenie i inne swinstwa.

Gość popers
A silne masz to krwawienie,czy raczej normalne?

Gość wredotka18
raczej normalne, ale miesiaczke powinnam dostac za 10 dni, zawsze mialam reglarny cykl, ale bol jest straszny i nastapil nagle bez zadnych objawow przed miesiaczkowych dlatego jestem niezapokojona :((