Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rene1377

DIETA KOPENHASKA ZMODYFIKOWANA

Polecane posty

Gość kasia@28
wazywa mrozone ( ugotowane ) :)

Gość babydoll27
hej kochane ! jest i babydoll ! ja od jutra zaczynam taka: moja modyfikacja polegana tym ze jem sniadanie czyli serek wiejski zrzodkiewka szczypiorkiem i doprawione sola pieprzem a reszta podobnie jak w kopenhaskiej tylko ze kawa z mlekiem i slodzikiem ile chce, zamiast befsztyku ryba i zamiast szpinaku brokuly no i tak bede sie odzywiac przez miesiac bo 25 lece do polski i ma byc chudziej :) zaczynam z waga 57kg przy wzroscie 168cm :/ do wszystkich przeciwniczek: nie podoba sie nikt wam nie kaze komentowac czytac ani robic diet wiec spadowka :) a zalozycielce watka serdecznie dziekuje :) buziaki kochana!

Gość kasia@28
ja tez od jutra:) co mysliesz o moim menu?

Gość babydoll27
hej kasia, no spoko twoja wersja malutko bedzie :) ja zaczeam od dzis :)

Gość kasia@28
ja musze sie przyznac ze dzis nie zaczęłam , musiałam rano wstac wczesnie ( sprawy rodzinne) dopiero wrocilam niedawno zaczne na stowe na jutro JAKIE BEDZIESZ MIEC MENU?

Gość kasia@28
a juz doczytałam to menu :)

Gość kasia@28
moze ja mam w menu niepotrzebnie owoce , twoj plan lepiej mi sie podoba , chyba zmienie na podobnie do ciebie jesli mozna

Gość kasia@28
a 7 dzien tez robisz z 1 posilkiem

Gość babydoll27
pewnie kochana razem bedzie razniej.chyba 7 dzien zrobie bez posilku zrobie zobacze jak sie bede czula. a Ty kiedy zaczelas? zacznij dzis zemna :)

Gość kasia@28
wlasnie napisalam ze dzis nie zaczelam , zaczne jutro na stowe

hehe witam, widze że topik dla mnie :) przeszlam diete kopenhaska cała, bylam na wczasach za granica i wrócilo mi troszke, to teraz zmodyfikuje dk, miałam robic kapusciana ale za duzo jak dla mnie tej kapusty w menu , można do was dolaczyc? od jutra?- dzis uloze sobie menu na jutro i jutro się odezwe RENE fajnie ze zalozylas topik :) fajny pomysl

Gość babydoll27
oj sorki kasia wlasnie przeczytalam ze nie zaczelas. paula witamy! ciesze sie ze nasjuz troszke jest :) aha jeszcze dodam, ze ja pije kawe z odtluszczonym mlekiem i slodzikiem bez ogranczen i herbate zielona i czerowna i multiwitamine:)

Witam prosze bardzo Pauulaa...ja Was bede czytac bo pewnie tez sama tu cos zastosuje za jaks czas :p owoce koniecznie do 16 bo to cukry mimo wszystko... powodzenia

Gość babydoll27
u mnie dobrze jestem mega najedzona bo dzis pozno wstalam a jeszcze mnie ryba z salata czeka.jak u was ?

ułożyłam menu na jutro kawa i grzanka jogurt naturalny mały i kiwi jajko,pomidor i 1/2 szklanki szpinkau ( uwielbiam szpinak) filet z piersi z kurczaka, sałata lodowa z sokiem cytryny i oliwa z oliwek do jutra :)

prosze sie nie sugerowac stopka, bo teraz jest wiecej kg- jutro rano wazenie i zmiana stopki :)

Gość babydoll27
ladne menu paula! u mnie po pierwszym dniu czuje sie dobrze ale muszemiec wiecej motywacji bo sie boje ze nie dotrwam :/ no ale dzis zjadlam: sniadanie: pol opakowania serka wiejskiego z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem obiad 2 jajka brokuly pomidor 2x kawa kolacja ryba i salata z oliwa

DZień dobry- załamałam się, na wadze mam aż tyle -co w stopce, z tym ze moja waga ,choc elektroniczna to wazy plus minus 1 kg z akazdym razem inaczej ale wpisalam wage taka jak mi pokazala :( menu takie jak napisalam wczoraj na dzis tzn kawa i grzanka jogurt naturalny mały i kiwi jajko,pomidor i 1/2 szklanki szpinkau ( uwielbiam szpinak) filet z piersi z kurczaka, sałata lodowa z sokiem cytryny i oliwa z oliwek jak na razie pije kawe grzanka za chwile. nie kupiłam salaty ,bo zapomniałam , dobrze ze sklepy pod nosem to się przejde pozniej :) a i tak chodze z 5 razy :) wiec nie ma problemu a jak u was??

no 2 tygodnie na wczasach , zrobilo swoje, ale to z mojej winy przytylam , tyle tych smakolykow tam bylo , niektore jadlam 1 raz haha mam teraz za swoje mam nadzieje ze do konca miesiaca mi cos spadnie :)

niestety nie bede tu codzienn ie bo praca i urlopy i zastepowac trzeba tez ale jak dam rade to na chwilke zajrze od jutra juz do pracy :)

Gość babydoll27
hej kochane wlasnie wpadlam do domku na lunch i jem 2/3 szklanki jogurtu ale bez plastra szynki bo nie mam :/ na sniadanko typowo bylo pol serka wiejskiego z rzodkiewkami i szczypiorkiem :) a na kolacje bedzie ryba i brokuly mniam! na wadze 56kg rano bylo :)

Gość babydoll27
a gdzie wszyscy? u mnie ok :) mam zamiar wytrwac bo czasu coraz mniej do lata a nie zamierzam sie pocic w spodniach jak zawsze :/ co u was dziewczynki?

Gość babydoll27
hej kochane:) nie wiem gdzie jestescie ale ja sobie bede pisac tak dla siebie :) waga na dzis 55kg :) mega happy! zjedzone prawie wg dnia 4 a wiec: sniadanie: pol serka wiejskiego light z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem obiad: salatka owocowa z jogurtem nat kolacja: 2 jajkacaly serek wiejski z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem oprocz tego w pracy kawa z cukrem i mlekiem wiecjak widzicie kochane czasem modyfikuje wiecej czasem mniej :)

Gość grazynka23
witam ,mam takie pytanie,moze znacie odpowiedz? na diecxie kopenjaskiej sie je tak 500-700kcal, mozna tylko 13 dni, a na diecie np 500, 600 kcal mozna byc np miesiac ??? a kopenkaskiej nie mozna powtorzyc wczesniej jak za 2 lata wiec o co tu biega???

Gość apsdknf
ja bylam na takiej zmodyfikowanej bylma na diecie tej 3 miesiace temu,ale przyznam ze zrobilam ja troche inaczej tzn 3 dni jakos mialam wpadke i w 7 dzien jadlam, , teraz jak bym chciala powtorzyc to moge> bo nie byla to czysta kopenhaska, czy tez musze odczekac 2 lata