Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 16, 2012 wazywa mrozone ( ugotowane ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 16, 2012 hej kochane ! jest i babydoll ! ja od jutra zaczynam taka: moja modyfikacja polegana tym ze jem sniadanie czyli serek wiejski zrzodkiewka szczypiorkiem i doprawione sola pieprzem a reszta podobnie jak w kopenhaskiej tylko ze kawa z mlekiem i slodzikiem ile chce, zamiast befsztyku ryba i zamiast szpinaku brokuly no i tak bede sie odzywiac przez miesiac bo 25 lece do polski i ma byc chudziej :) zaczynam z waga 57kg przy wzroscie 168cm :/ do wszystkich przeciwniczek: nie podoba sie nikt wam nie kaze komentowac czytac ani robic diet wiec spadowka :) a zalozycielce watka serdecznie dziekuje :) buziaki kochana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 16, 2012 ja tez od jutra:) co mysliesz o moim menu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rene1377 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 DZIEKUJE BABYDOLL :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 17, 2012 hej kasia, no spoko twoja wersja malutko bedzie :) ja zaczeam od dzis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 17, 2012 ja musze sie przyznac ze dzis nie zaczęłam , musiałam rano wstac wczesnie ( sprawy rodzinne) dopiero wrocilam niedawno zaczne na stowe na jutro JAKIE BEDZIESZ MIEC MENU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 17, 2012 a juz doczytałam to menu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 17, 2012 moze ja mam w menu niepotrzebnie owoce , twoj plan lepiej mi sie podoba , chyba zmienie na podobnie do ciebie jesli mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 17, 2012 a 7 dzien tez robisz z 1 posilkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 17, 2012 pewnie kochana razem bedzie razniej.chyba 7 dzien zrobie bez posilku zrobie zobacze jak sie bede czula. a Ty kiedy zaczelas? zacznij dzis zemna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia@28 Napisano Czerwiec 17, 2012 wlasnie napisalam ze dzis nie zaczelam , zaczne jutro na stowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 hehe witam, widze że topik dla mnie :) przeszlam diete kopenhaska cała, bylam na wczasach za granica i wrócilo mi troszke, to teraz zmodyfikuje dk, miałam robic kapusciana ale za duzo jak dla mnie tej kapusty w menu , można do was dolaczyc? od jutra?- dzis uloze sobie menu na jutro i jutro się odezwe RENE fajnie ze zalozylas topik :) fajny pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 stopke zmienie jutro, po wazeniu ale chyba jest z 60 kg jak nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 17, 2012 oj sorki kasia wlasnie przeczytalam ze nie zaczelas. paula witamy! ciesze sie ze nasjuz troszke jest :) aha jeszcze dodam, ze ja pije kawe z odtluszczonym mlekiem i slodzikiem bez ogranczen i herbate zielona i czerowna i multiwitamine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 kasia .owoce tez sa na kopenhaskiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rene1377 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 Witam prosze bardzo Pauulaa...ja Was bede czytac bo pewnie tez sama tu cos zastosuje za jaks czas :p owoce koniecznie do 16 bo to cukry mimo wszystko... powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 17, 2012 u mnie dobrze jestem mega najedzona bo dzis pozno wstalam a jeszcze mnie ryba z salata czeka.jak u was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 ułożyłam menu na jutro kawa i grzanka jogurt naturalny mały i kiwi jajko,pomidor i 1/2 szklanki szpinkau ( uwielbiam szpinak) filet z piersi z kurczaka, sałata lodowa z sokiem cytryny i oliwa z oliwek do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 prosze sie nie sugerowac stopka, bo teraz jest wiecej kg- jutro rano wazenie i zmiana stopki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 17, 2012 ladne menu paula! u mnie po pierwszym dniu czuje sie dobrze ale muszemiec wiecej motywacji bo sie boje ze nie dotrwam :/ no ale dzis zjadlam: sniadanie: pol opakowania serka wiejskiego z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem obiad 2 jajka brokuly pomidor 2x kawa kolacja ryba i salata z oliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 DZień dobry- załamałam się, na wadze mam aż tyle -co w stopce, z tym ze moja waga ,choc elektroniczna to wazy plus minus 1 kg z akazdym razem inaczej ale wpisalam wage taka jak mi pokazala :( menu takie jak napisalam wczoraj na dzis tzn kawa i grzanka jogurt naturalny mały i kiwi jajko,pomidor i 1/2 szklanki szpinkau ( uwielbiam szpinak) filet z piersi z kurczaka, sałata lodowa z sokiem cytryny i oliwa z oliwek jak na razie pije kawe grzanka za chwile. nie kupiłam salaty ,bo zapomniałam , dobrze ze sklepy pod nosem to się przejde pozniej :) a i tak chodze z 5 razy :) wiec nie ma problemu a jak u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 no 2 tygodnie na wczasach , zrobilo swoje, ale to z mojej winy przytylam , tyle tych smakolykow tam bylo , niektore jadlam 1 raz haha mam teraz za swoje mam nadzieje ze do konca miesiaca mi cos spadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 niestety nie bede tu codzienn ie bo praca i urlopy i zastepowac trzeba tez ale jak dam rade to na chwilke zajrze od jutra juz do pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 18, 2012 hej kochane wlasnie wpadlam do domku na lunch i jem 2/3 szklanki jogurtu ale bez plastra szynki bo nie mam :/ na sniadanko typowo bylo pol serka wiejskiego z rzodkiewkami i szczypiorkiem :) a na kolacje bedzie ryba i brokuly mniam! na wadze 56kg rano bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 19, 2012 a gdzie wszyscy? u mnie ok :) mam zamiar wytrwac bo czasu coraz mniej do lata a nie zamierzam sie pocic w spodniach jak zawsze :/ co u was dziewczynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babydoll27 Napisano Czerwiec 20, 2012 hej kochane:) nie wiem gdzie jestescie ale ja sobie bede pisac tak dla siebie :) waga na dzis 55kg :) mega happy! zjedzone prawie wg dnia 4 a wiec: sniadanie: pol serka wiejskiego light z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem obiad: salatka owocowa z jogurtem nat kolacja: 2 jajkacaly serek wiejski z rzodkiewkami i szczypiorkiem kawa ze slodzikiem i mlekiem oprocz tego w pracy kawa z cukrem i mlekiem wiecjak widzicie kochane czasem modyfikuje wiecej czasem mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grazynka23 Napisano Czerwiec 22, 2012 witam ,mam takie pytanie,moze znacie odpowiedz? na diecxie kopenjaskiej sie je tak 500-700kcal, mozna tylko 13 dni, a na diecie np 500, 600 kcal mozna byc np miesiac ??? a kopenkaskiej nie mozna powtorzyc wczesniej jak za 2 lata wiec o co tu biega??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apsdknf Napisano Czerwiec 23, 2012 ja bylam na takiej zmodyfikowanej bylma na diecie tej 3 miesiace temu,ale przyznam ze zrobilam ja troche inaczej tzn 3 dni jakos mialam wpadke i w 7 dzien jadlam, , teraz jak bym chciala powtorzyc to moge> bo nie byla to czysta kopenhaska, czy tez musze odczekac 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 20, 2012 chyba sie przyłacze .moze kos tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 20, 2012 musze zmienic stopke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach