Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rene1377

DIETA KOPENHASKA ZMODYFIKOWANA

Polecane posty

hej ja się dopisze do topiku byłam w tym roku na dk, teraz zrobię modyfikacje, mam 3 kg do zrzucenia beacia dzis zaczynasz? bo ja od wczoraj jestem na diecie juz

Gość DARIA89
WITAM JA BYŁAM NA KOPENHASKEIJ W TYM ROKU , ALE ZOSTALO MI JESZCZE PARE KILO WIEC ZROBIE SOBIE MODYFIKACJE BO WIADOMO NASTEPNA DK MOZE BYC ZA 2 LATA WIEC U MNIE ZA WCZESNIE MOZE KTOS DOLACZY ?

Gość dreszka
czesc , bylam w tym roku na dk , schudłam pare kilo i jeszcze zdalo by misie tak ze 3 kg zrzucic , dlatego od po niedziałku robie zmodyfikowana diete ktos jeszcze ?

Gość szrama :)
zamienial ktos salate na cos innego????

Gość winia311
na ogorka swiezego

Gość kjjabgavgv
a to co????????????////////////

Gość hytrta2
a dlaczego ja modyfikujecie?

Gość winia311
modyfikuja , bo nie umieja jej zrobic wg planu robia nie tak jak ma byc wiec niech siedza tu a nie chwala sie ze na kopenhaskiej byly szkoda słow

Gość ahahhhhha
up

Gość 103984y6t
jest ktos na tej diecie?

Gość ojejkuoj
one sa na kopenhaskiej a powinny byc tu na tym topiku bo tak zarywaja diete ze sxok

Gość gość
moze ja sprobuje tej diety

powracam tu znowu na dk juz byłam teraz chce zrzucic ze 2 kg wiec stad zmodyfikowana kopenhaska zaczynam od jutra

aha i dlatego tez zmodyfikowana bo ja musze zjesc sniadanie bo biore leki ktore maja byc po sniadaniu rano wiec nie moge czekac az do 12 bo potem po 18 musze znowu wziasc nastepne a nie moze byc az takiej pzrerwy wiec ta zmodyfikowana bedzie oki a te leki bede brac 3 miesiace a nie chce odkladac diety na pozniej bo mysle ze przez ten czas schudne nieraz :):):):P)

Gość gość
a ile posilkow i kcal na takiej diecie nalezy zjesc

Gość gość
dziękuje za odpis ja zobacze od przyszłego tygodnia moze ( od poniedzialku )

witam jestem po diecie kopenhaskiej cel osiagniety ale zeby uniknac jojo stosuje od dzis diete kopenhaska zmodyfikowana nie chce juz chudnac ( zostala mi malutka oponka na brzuchu ) mysle ze tearz w te 13 dni juz zejdzie do konca :) moz ektos tez jest na te diecie?

Po zakończeniu diety odchudzającej bardzo ważny jest etap tak zwanego wychodzenia z diety. Etap ten polega na powolnym, stopniowym zwiększaniu ilości produktów w diecie. W tym celu, do diety którą do tej pory sie stosowala należy przez 1-2 tygodnie, co dzień dodać około 100 kcal. Zalecane jest rozszerzanie diety przede wszystkim o węglowodany złożone, np.: razowe pieczywo- 1 kromka, łyżka kaszy, ciemnego ryżu, pełnoziarnistego pieczywa, pełnoziarnistych płatków śniadaniowych. Dodawanie należy kontynuować do czasu, aż zauważymy że waga już nie spada przy określonej ilości jedzenia w ciągu dnia. Poza dodawaniem węglowodanów sugerowałabym również urozmaicać asortyment posiłków. Dieta kopenhaska należy do diet bardzo monotonnych dlatego warto sięgnąć po innego rodzaju warzywa, nabiały i inne produkty poza tymi, które pojawiły się w diecie. i tego zamierzam sie mniej wiecej trzymac

czesc ale chyba pisze sama ze soba:) malo jem bo zoladek sie skurczyl , dodaje po 100 kcal tygodniowo ( jestem w 1 tygodniu) zeby nie bylo jojo po kopenhaskeij , a tu na wdze mniej 200 gr , nie chce juz chudnac , nie wiem co robic , czy dodawac zamiast 100 200 kcal? moze ktos przeczyta i mi doradzi dziekuje

Wszystkich zainteresowanych dieta kopenhaska zapraszamy na topik zatytulowany 'Od jutra dieta kopenhaska'. Tam pisza dziewczyny, ktore sa wlasnie na diecie oraz te, ktore juz ja ukonczyly i teraz chca utrzymac nizsza wage. Czarnaolivka, rzeczywiscie to forum 'wymarlo', chociaz szkoda, bo ciekawe rzeczy niektorzy tu pisali! No coz, moze sie kiedys odrodzi, a tymczasem do uslyszenia na 'Od jutra...' :-)

no fakt szkoda ze wymarlo , mialam nadzieje ze tu beda bo tam beda juz nowe dziewczyny i szkoda im tam pisac non stop tak mysle ;0

Jak pojawi się więcej nowych dziewczyn, to przerzucimy się z tym tematem tutaj :). Może rzeczywiście nie ma co 'zaśmiecać' tamtego forum... Chociaż jak dla mnie to topik wydaje mi się na tyle interesujący, że już teraz (a jestem dopiero na półmetku kopenhaskiej) mam ochotę uczestniczyć w dyskusjach :)

Gość Justyna11
Zaczęłam dziś i nie odpuszczę tym razem. Ważę 70 kg, a chcę 60. Mam nadzieję, że po miesiącu będzie po sprawie. Tylko trza wytrwać! Piszcie dziewczyny!!!!

Gość Justyna11
Acha- 165cm...