Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika02

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Marika02

1,5 miesiaca temu odstawilam po 4 miesiecznym zazywaniu tabletki akntykoncepcyjne. po odstawieniu zaraz dostalam okres. potem przez ten miesiac kochalam sie z moim chlopakiem. raz nam gumka pekla. blisko 2 tygodnie temu dostalam okres. troszke mniej obfity niz zwykle mialam. ale zaraz po nim zaczely mi sie bole glowy i bol a raczej cmienie w podbrzuszu. dodam ze od okresu nie uprawialam seksu. jak myslicie? ciaza czy skutki po odstawieniu hormonow?

Gość moia
jeśli to miałaby być ciąża to test wykaże ją choćby i teraz. Zrób więc.

Gość Marika02
test zrobilam w czasie @ a konkretniej pod koniec bo plamienie mialam bardzo male a wrecz prawie ze zadne ze moglabym z wkladka chodzic. wyszedl negatywny. ale slyszalam rozne przypadki dlatego pytam. to chyba zaraz pojde po test..

Gość Arletta12
gumka pękła :D:D:D z patyków była?

Gość Marika02
podarła się wzdłuż

Gość Marika02
widze ze ktos lubi sie pode mnie podszywac. Arletta12 nie slyszalas o przypadkach ze pekaja? nawet najlepsze? nie zawsze zabezpieczenie jest skuteczne. a tak w ogole to patyki nie pekaja tylko sie lamia.

Gość mondralkaaaaax
na bank to nie jest ciaza:)

Gość Marika02
mondralkaaaaax skad taka pewnosc? :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaa678
a co ja ginekolog pizdo ?

Gość mondralkaaaaax
po pierwsze to po odstawieniu tabletek trudniej zajsc w ciaze, po drugie wystapil okres mimo ze zmieniony to mial prawo taki byc, test wyszedl negatywny,itp.itd..nie ma co panikowac za tydzien powtorz test dla pewnosci i tyle ale zobaczysz ze sie nie mylilam

Gość lopewq
to ciąża

Gość Marika02
mondralkaaaaax dzieki za info :) jestem troche spokojniejsza :) za mloda jestem na dziecko bo cale zycie jeszcze przede mna :) jestem dopiero na 2 roku studiow :) onaaaaaaaaaaaaaa678 nikt Ciebie nie pytal o zdanie. jesli nie masz ochoty wypowiedziec sie to nie wypowiadaj, a nie, obrazasz bezpodstawnie ludzi.

Gość co wy robicie z tymi gumkami
że pękają ? zakładacie je w poprzek ? w życiu mi nie pękła żadna gumka jak ktoś nie umie przeczytać ulotki i poprawnie założyć gumki bez powietrza w środku to nic dziwnego że mu gumki pękają

Gość Marika02
co do zakladania gumek to zarzuty do mojego faceta a nie do mnie. ale przekaze mu :)