Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze przeczytajcie błagam

miałam strasznego pecha teraz sie wstydzę............

Polecane posty

nie mogę sobie miejsca znaleźć,nerwówka,depresja, chyba coś sobie zrobię jak on to rozpowie Lubie rozmawiać o sexie a także mam sklonności eksbicionistyczne ale np czat Na co dzień jestem nieśmiała Otóż we wtorek gadałam sobie jak co dzień z jakimś kolesiem Po dostaniu jego fotek, odesłalam swoje wiadomo jakie,chodź nie było twarzy to niestety wystrój mieszkania dupek od razu mnie poznał Pytając się co słychać u brata, bo go dawno nie widział podajać moje imię Na końcu dodał,że będzie mnie walić i że pokaże moje foty,śmiejąc sie głupio Był wczoraj u brata ja tez byłam nic jeszcze nie powiedział ani nie pokazał jedyny tekst jaki rzucił przy bracie co tak spierdalasz? a brat od razu jak wyszłam zrobiłeś jej coś, dobierałeś się do niej? a on jeszcze nie ale chętnie a potem się bili Mam schiza bo wracając dzisiaj ten chuj siedząc na ławce z kims tam zaczął sie głupkowato smiac gdy spojrzałam zaraz rzucił tekst coś w stylu co te spodnie takie luźne i czy robiłam faje dziś komuś? wiem,ze jestem idiotka,ale nic na to nie poradzę, teraz nie wiem co mam zrobić?

Gość Ulalau1
prowo

kawał chuja z gościa.. a ty nastepnym razem wysylajac komus zdjecia wez je poucinaj tak zeby wlasnie nie bylo widac wystroju wnetrza. co do tej sytuacji to nie wiem.. ale najlepiej olej to, moze jak zauwazy ze sie tym nie przejmujesz da ci spokoj..

Gość głupi piczon
:o

Gość Wolna251
autorko ile masz lat?

Gość jakim cudem Ty go nie
rozpoznałaś?

no kurwa pech inni wysyłają swoje nagie foty całe życie i nie maja przypału a ja 4 raz i tak lipa i to jeszcze na najgorszego dupka trafiło Nie dośc,że kawał skurwiela bo go żadna nie chce bo jest brzydki a przy tym zachowuje się jak by był nie wiadomo kim to jeszcze na mnie trafiło Po prostu boje się ,że mnie zmusi a przy tym i tak fotki pokaże

Gość rewpojo
nie rozpoznała, bo to prowokacja

Gość to jak go znasz to jakim
cudem go nie poznałaś co??? Ściemniasz coś, tępa dzido

rozpoznaj wielkiego fiuta na cała fotę potem po posturze skojarzyłam o kogo chodzi i zamarłam no i się potwierdzilo dosc szybko bo na drugi dzień jego zachowanie

Gość rewpojo
jak nie był dawno u brata to jak mógł pamiętać jaki macie wystrój mieszkania? faceci nie zwracają uwagi na takie rzeczy. weź skończ zmyślać

Gość dobrze ci tak skoro
robisz z siebie szmatę i to jeszcze przed jakimiś debilami. lepiej sie za naukę weź albo cos poczytaj a nie kolejna szmata się wyrabia :O

On jak zobaczył moje foty mnie to rozponał i napisał co słychać u brata ja się pytam o jakiego brata? Podał jego imie potem dodał moje imie i że bedzie mnie walił i pokaże moje foty innym,smiejąc się głupio ja wyłaczyłam czat spojrzałam jeszcze raz na te jego foty i zamrałam jak doszło do mnie kto to może być

Gość huehuehue o_O
eksbicionistyczne buhahahah:D ty nawet zdania nie potrafisz złożyć "mam sklonności eksbicionistyczne ale np czat" :D:D:D

Gość mbp
Dziewczyno, robisz z siebie kurwe i dziwisz się, że to wychodzi!! Takie życie! Najgorsze jest to, że jakośtam to przeżyjesz, pół twojej wioski będzie wiedziało, że jesteś zwykłą szmata, a Ty pogodzisz się z tym i będziesz obciągała na lewo i prawo!! Gratuluję i życzę wesołego kurewskiego życia!!

Gość mbp
i jeszcze jedno... Nie pisz, że miałaś pecha, napisz wprost, jestem bezmózgą kurwą!!

Gość Bomboniera
Tak się właśnie kończą głupie zabawy,poza tym myślę że to prowo

pierdolcie się wszystkie wredne szuje takie jak on co ja mam teraz zrobić?????????

Gość huehuehue o_O
loda mu zrób pierdolona szujo:classic_cool:

w jaki sposób robię z siebie dziwkę?? KRETYNIE,chyba nie wiesz kim jest dziwka Dużo osób tak robi, jesli na co dzień jest się nieśmiałym, tylko,że akurat on musiał mnie poznać

Gość Bomboniera
Co masz zrobić?daj mu to czego chce już i tak po ptakach a swoją droga to na przyszłość myśl głową a nie dupa i nie dziw się że ludzie po tobie jadą jak zadajesz pytanie na publicznym forum

a kogo mam się spytać brata rodziców, koleżanki? a może jego Wysyłam bo lubię jak ktoś podnieca się moimi fotami, miło mi wtedy Klęcząc przed nim wolała bym popełnić harakiri niż mu obciągnąć nie jedna mu tak powiedziała

Gość huehuehue o_O
jesteś żałosna🖐️

tak jestem żałosna bo jestem w dołku bo je sie ,że nie wytrzymam i coś sobie zrobię

Gość mbp
Idz do lekarza, niech ci mózg szczura do tej pustej czaszki wszczepią, może nastepnym razem zadziała. Ile Ty masz lat???

Gość siostra mojej siostry czyli ja
Autorko Ale co On miał na myśli, że będzie Cię hmmm "walić"? Że będzie miał z Ciebie bekę jak wszystkim pokaże zdjęcia? Czy, że szantażując Cię ujawnieniem zdjęć wymusi na Tobie zgodę na "walenie" w sensie seksualnym? Nie zapominaj, że Ty również masz jego zdjęcia, które możesz ujawnić. On ma haka na Ciebie a Ty na niego. :P

ale on ma w dupie normalnie chodzi z pytą na wierzchu pokazuje,wali publicznie i takie inne taka metafora jego fotki to żaden argument

Gość moze to szansa, zebys
stała sie odważniejsze w realu. teraz juz nic nie możesz zrobic. lepiej jego zawstydzić

tak powiedział do brata,że będzie mnie ruchał a najlepsze jest to,że mu dam od tak i czy założy się?,oczywiście tak żebym słyszała

Gość mbp
Dziecko!! Idz w diably stad!! Bos glupsz, niz myslalam na poczatku!!