Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kura wie o tym

Jaka kupujecie biżuterię?Drogą czy tanią?

Polecane posty

Gość może kura wie o tym

Tzn zdaję sobie sprawę z tego, że raczej nie za parę tys, ale dla mnie droższa to np za kilkaset zł.Ja noszę pierścionki po 30-60 zł, srebrne, ale teraz zamierzam inwestowac właśnie w takie droższe, tylko obawiam sie, że zgubię...

Gość sarnaaaaaa
nie boj sie wiec badz kobiata sukcescu i inwestuj w takie rzeczy

Wolę srebro, nawet pierścionek zaręczynowy mam za jakieś 200 zł max 250, obrączki też takie planujemy. Nie lubię drogiej biżuterii, żółtego złota szczególnie, a na platynę mnie nie stać, póki co.

Gość może kura wie o tym
Właśicwie chodzi mi o srebro, ono też może być drogie, zależy np od kamieni. Ja złota mam sporo, po babci i z komunii, ale nie nosze w ogóle, bo nie lubię. Na białe mnie póki co nie stać ;)

Gość gość
ja kupuje kolczyki za 2 zł i naszyjniki na przecenie za 15 zł najdroższy wisiorek mam chyba za 39 zł nie kupuje złota, srebra i nikt mi tez nie kupuje takich rzeczy także chyba mam tanią biżuteria:) szkoda mi kasy na drogie rzeczy

Gość gość
ja mam dużo srebra, kolczyków, bransoletek, łańcuszków i zawieszek, i złota. lubię raz nosić srebro raz złoto. tyle że wolę żółte złoto.najtańszą biżuterię mam za kilkanaście zł jakieś srebrne kolczyki wkręty a najdroższą za ok tysiąc. to takie moje maksimum.

Gość gość
Ja kupuju birzuterju na Lombarte

Gość gość
Różnie :) pierścionki srebrne od 10zł z licytacji na Allegro (lubię "zabytki") - mam kilka złotych z diamentami (małymi) i innymi kamieniami za max 800zł. Kolczyki lubię wydziwione, przeciętna cena za parę +- 200zł,

Gość gość
Niekupoje zadnej,lańcuchy i kolczyki nosza krowy i byki:-)

Gość gość
Nie kupuje bo nie lubie Mam fajna tania i czasem zakładam zeby mi do całości image pasowało , ale rzadko. Szkoda kasy na swiecidelka.

Gość gość
A ja kupuję po taniości na bottonexie (wisiorki, bransoletki, breloki). Mam już od nich tego krocie, codziennie chodzę w czymś innym :P

Gość minna
piękna biżuteria to taka która jest robiona ręczni z kamieni szlachetnych i jest niepowtarzalna :) dużo takich pięknych rzeczy znajduje w sklepie jubilea.pl