Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm nie wiem czy sie zdecydow

badziew czy ok?

Polecane posty

Gość Kijanka ;p
Miałam podobny i powiem tobie na wózku lepiej nie ostrzedzaj bo spacery zamiast przyjemnością staną sie chorroem zainwestuj w wózek około 1000 lub kup używany. Bo ten wózek który napisałas to dla niemowlaka jest dobry ale jak juz dziecko siada tak koło 6 miesiecy to już gorzej ( jak jest obrucone do ciebie to jeszcz idzie jechać) lecz jak obrucisz w przeciwnym kierunku to juz tragedia nie da sie kawałka ujechac i bedziesz musiała kupic normalną spacerówke

Z tym akurat nie miałam doczynienia ale z podobnym, także 3w1(spacerówka, gondola, głęboki) i to była masakra :o Spacerówka była taka niegramotna, że szok. Wózek ciężki i żeby wyjść z dzieckiem na spacer musiałam czekać na powrót męża z pracy, żeby mi wózek zniósł :o

Gość ważną sprawą jest
wysokość na jakiej jest zawieszona gondola zdjęcia są rozciągnięte , więc ciężko wydedukować gondola musi byc na takiej wysokośći zebys nie musiala się mocno schylac do dziecka widuje takie wózki gdzie gondola zawieszona jest 50cm nad ziemią:-O

Gość NO TO LINK
że nie liczy się cena a jakość, a tej przez net nie sprawdzisz. poszukaj czy są wózki tej firmy w sklepach i obejrzyj na żywo. zrób jazdę próbną. Ja miałam Xlandera i byłam zadowolona, moja siostra miała Adbora - też polski i była bardziej zadowolona ode mnie :)

Gość wdhdcbcccxx
jak mialyscie peroblem z sperowadzeniem wozka na dol. Ja zawsze odczepialam gondole znosilam na dol.potem stelaz a na koncu bralam dziecko.

Gość hmmm nie wiem czy sie zdecydow
kijanka co masz na mysli mowiac ze nie dalo sie kawalka ujechac? ciezko chodza te kola ? zacinalo sie cos?

ja mam 3w1 podobny do tego. nie taki. gondola spisuje sie ok. ale spacerówka to koszmar. wogóle uważam że wózki 3w1 są durne. przerób sobie taki na spacerówkę to przecież to jest masakra ciągnąć taki ciężar z dzieckiem w środku po chodniku itp. strasznie ciężki i ciężko idzie. kupilismy potem zwykłą leciutką spacerówkę bo w tej spacerówce z wózka 3w1 nie dało się chodzić na spacery. moim zdaniem lepiej mieć 2 wózki niż 3w1 lub 2w1

Gość mamaa27
wszystko zależy gdzie mieszkasz itd - ja mam podobny do tego tako jumper x - owszem jest ciężki ale mieszkam w domu i nigdzie go nienosze a jest rewelacyjnie wygodny - kupiłam kiedyś spacerówkę parasolkę ale jest do kitu - nie wygodna, prowadzi się koszmarnie a ten jest wygodny dla mnie i dla dziecka