Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiiiś

Ktoś uzywał dla noworodka kosmetyków ZIAJKA??

Polecane posty

Gość oliiiiś

Znajoma mnie przekonuje zebym kupila kosmetyki Ziajka dla mojej corci ktora urodzi sie za miesiac. Chcialabym poznac tez opinie innych mam ktore mialy stycznosc z tymi produktami. Ja myslalam zeby kupić kosmetyki Oilatum, ale znajoma twierdzi ze Ziajka tak samo dobre a o wiele tansze... co myslicie??

Gość Niuniulkai
Ja ziajka używałam jak malutka się urodziła (przez około 1 miesiąc) ponieważ dostalismy mase próbek od firmy ziaja wiec chciałam je przetestować dosyc dobre ocena 4+ dziecka nie uczulały miały dziwna konsystencje jednak i mnie w 100% nie zadowoliły pożniej przeszłyśmy na BABMINO i efekt super polecam naprawde PS: tylko je Jonson strzasznie uczula

Gość anatew
ja używałam i była bardzo zadowolona!!

Gość ważną sprawą jest
ziajka i babmino to na prawdę dobre kosmetyki, nie uczulają jak byłam w ciąży to chciałąm żeby moje dziecko miało wszystko najlepsze/czesto to równało się z najdroższe i tak wszystkie nowe ubranka wyprałam w lovelli, poprasowałam, potem okazało się, ze mały ma uczulenie na ten proszek i cała robota na marne, a unbranek miałam kosmiczne ilości to samo tyczyło się kosmetyków-kupowałam te z górnej półki, potem okazało się, że tańsze są równie bobre wiec po co przepłacać:-)? teraz nauczona doświadczeniem już bym tak nie szlała, ale przy pierwszym dziecku miałam taki BABY BOOM że masakra :-D

Gość hghghjhjhhhhhhhhhhh
dla dziecka ylko i wyłącznie kosmetyki weleda, reszta ma parabeny, ftalany, parafine