Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda ulicy

Uwielbiam gdy jest korek a ja idę niezatłoczonym chodnikiem

Polecane posty

Gość gwiazda ulicy

Wtedy czuję sie gwiazda, która idzie po czerwonym dywanie :classic_cool: faceci wyglądają zza szyb samochodów, wychylają się, usmiechają. Ja idę i rozdaję uśmiechy :classic_cool:

Gość gwiazda ulicy
to nie ja:)

Gość tyutr
opisz sie:)

Gość GHAH BEER UND PENSION 666
W WINKU JEST NAJLEPSZY KOREK I DLA FAZY MUCHOMOREK NAWET WE WTOREK! GRZYB HALUCYNOGENNY JEST W SWYM DZIAŁANIU NIEZMIENNY! NARKOTYKI TO NIE JEST ZABAWA! NAJPIERW TRAWA, A POTEM TRUMNA KLAWA! ALBO SLALI CIĘ KREMATORYJNY PIEC I JUŻ KONIEC ŻYCIOWYCH CHEC!

Gość gwiazda ulicy
wzrost 165 cm,waga 51 kg, ciemne włosy do łopatek, ciemna oprawa oczu, jasna cera, malinowoczerwone usta, ubiór zależny od pogody, dziś np. płaszczyk, spódniczka czarna przed kolana, czarne rajstopy, balerinki.

Gość sliczottta
ja tez tak lubie choc mnie to peszy bo jestem niesmiala troche, szczegolnie jak bezczelnie sie na mnie patrza proto w oczy i ja im tez, ile razy padaly zachwyty nad moimi nogamiiiiiiiii mrau

Gość sliczottta
a ja 168, waga 51 kilo, wlosy ciemny blond naturalne i tez do lopatek, oczy niebieskie, czerwone pelne usteczka, i kilka piegusiow na nosku, ubior w zaleznosci od pogody najczesciej sukieneczki i szpileczki mrauu

Gość gwiazda ulicy
A gdy juz dodrepce na róg Nowogrodzkiej i Chałubińskiego przestaje rozdawac usmiechy a zaczynam dupe jak prawdziwa gwiazda ulicy :) 🌻

Gość tyutr
sliczottta-ile masz lat?

Gość grossossss
a cipe też?

Gość sliczottta
21 lat mam ;*

Gość GHAH BEER UND PENSION 666
W WINKU JEST NAJLEPSZY KOREK I DLA FAZY MUCHOMOREK NAWET WE WTOREK! GRZYB HALUCYNOGENNY JEST W SWYM DZIAŁANIU NIEZMIENNY! NARKOTYKI TO NIE JEST ZABAWA! NAJPIERW TRAWA, A POTEM TRUMNA KLAWA! ALBO SPALI CIĘ KREMATORYJNY PIEC I JUŻ KONIEC ŻYCIOWYCH CHEC! WEŹ KWASA LSD I ZAGŁOSUJ NA LSD! NIC WAM PARTIA NIE DA ŻADNA TYLKO BĘDZIE WEGETACJA ŁADNA! NA STAROŚĆ OBGRYZIEM KOŚĆ, ALBO OŚĆ WASZA PSIA JEGO MOŚĆ! BOGATY HRABIA BIEDOTĘ OBRABIA! WYSZEDŁZ WODY KRAB I POCIĄG MA DO BAB! SIĘ PIJANY UND NAĆPANY NIE UTOPIŁ, BO GO KLER ŚWIĘCUCHĄ SKROPIŁ! SZATANISTA POŚWIĘCIŁ CAŁĄ WODĘ ŚWIATA I POLICJA ZAŁADOWAŁA GO DO GRATA! NA TEJ ICHNEJ WYTRZEŹWIAŁCE GRAŁ SE NA SWEJ PAŁCE! BYŁ ON W AMOKU TO NIE DOSTAŁ WYROKU! PIJ DALEJ SMOKU DO 2056 ROKU ZA DNIA I W MROKU MIEJ FAZĘ W OKU! BĘDĄ CIĘ LECZYĆ I ZASTRZYKAMI KALECZYĆ! STRUPY TO JA CI ZAGOJE I TRZEŹWI GOJE ZIOMALE MOJE! JUŻ SIĘ NIE BOJE ROZSYŁAĆ GRY NA GEJ BOJE! BO TO WSZYSTKO MOJE I TWOJE! SZERSZENI ROZE - OD NICH MJÓD KROJE! OSA ZAYEBAŁA MIÓD DLA PSZCZOŁY I TAKI TO ŻYWOT MAMY WESOŁY!

Gość tyutr
sliczottta-podaj prosze gg

Gość sliczottta
nie podam złotko bo mam tam foteczke i dane widoczne :-)