Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina2323

krępująca dla mnie sytuacja

Polecane posty

Gość ewelina2323

ewelina2323 Czesc zagmatwana historia ale prosze przeczytajcie i odpowiedzcie cos sluchajcie mam taki maly problem, otoz za niecale 2 tygodnie wychodzi za maz siostra mojego chlopaka i oczywiscie jestesmy z chlopakiem zaproszeni z tym ze juz kilka miesiecy temu chlopak mowil ze oboje mamy byc swiadkami, zostalo poltora tygodnia a tu ani slowa na ten temat czyli widocznie młodzi zmienili zdanie i nie chca nas na swiadkow. chlopaka nie pytalam o to bo jest mi glupio i wiem ze jemu tez by bylo dlatego ze wczesniej mi nagadal ze bedziemy swiadkami a okazuje sie ze jednak nie. chyba ze on jest a tylko ja nie?! uznacie mnie za głupią ze go po prostu nie zapytam ale on sam nic nie mowi a ja nie chce pytac bo wiem ze byloby mu przykro ze mi tak powiedzial a oni zmienili zdanie ze jednak ja nie mam byc swiadkiem. przypuszczam ze tym swiadkiem bedzie dziewczyna brata chlopaka czyli relacje takie same dla mlodych jak ja z tym ze tamta jest wyszczekana, ciagle do nich przychodzi i robi drogie prezenty wiec pewnie uznali ze bedzie lepsza kandydatka na swiadka... ale na poczatku wszyscy w rodzinie chlopaka jej nienawidzili wrecz bo to taka wlasnie wyszczekana cwaniara a dodam ze ja i moj chlopak spotykamy sie tyle samo ile ona z bratem chlopaka. I moje pytanie- jak powinnam sie zachowywac na tym przyjeciu weselnym? tam bedzie sama najblizsza rodzina okolo 20-25 osob i wszyscy sie znaja a ja tylko rodzicow chlopaka i tych mlodych no i sila rzeczy ta dziewczyne z bratem ale z nimi w zasadzie nawet nie gadalam za bardzo. ja jestem spokojna cichutka taka troche szara myszka i az mnie paralizuje na mysl jak tam bedzie bo co innego gdyby bylo to duze wesele a tu sama najblizsza rodzina i ja prawde mowiac obca

nie przejmuj się tym. liczy się milość:) uśmiechaj się do wszystkich i bedzie ok. pokaz że jestes uśmiechniętą spokojną dziewczyną-to zaleta.:)

Gość biznes łomem
wy wszyscy jesteście lekko szurnięci, co to za problem w ogóle

Gość bzyksryk
głupia cipa z ciebie a może panna młoda ciebie nie lubi a tamtą tak z resztą może młodzi myślą i twój że to że ty jesteś świadkową to ustalone i nie trzeba już o tym gadać najlepiej zapytaj

Gość ewelina2323
no nie swiadkowa napewno ja nie jestem. a mi chodzi tylko o to ze na poczatku oni wszyscy jej nienawidzili tylko ze kupila ich sobie drogimi prezentami

Gość tu nie ma zadnych zasad
a moze jednak nie jest taka zla przy blizszym poznaniu, jak tobie sie wydaje? moze po prostu dali jej szanse, poznali , i okazalo sie ze jest naprawde fajna?

Gość ewelina2323
no to moze kilka zdan na jej temat:) ja nie jestem bron Boze do niej uprzedzona ja wsztsrko wiem na jej temat albo od chlopaka albo od siostry chlopaka tej co teraz za maz wychodzi i nigdy o niej dobrze nie mowila. dziewczyna jest wyszczekana, cwana, ma pieniadze i tym sie szczyci robiac naprawde drogie prezenty i fundujac rozne rzeczy. jak rozmawialam z siostra chlopaka czyli ta panna mloda to mowila ze strasznie jej nie lubi bo niesamowicie zmienila brata na gorsze , przestal sie wtedy calkiem odzywac do rodziny, bylo tylko tak ze oni maja pieniadze to w razie czego moga gotowka zaszpanowac. z mama chlopaka tez rozmawialam i mowila ze jej nie lubi bo robi z siebie wielka pania ą ę i rowniez mowila ze brat chlopaka czyli syn sie zmienil bardzo a okazuje sie ze wystarczylo kilka razy pojawic sie z drogim prezentem, zorganizowac impreze rodzinna z niespotykanymi przysmakami i jest sie wkupionym

a kiedy o niej z nimi rozmawialas? wczoraj czy pol roku temu? bo wiesz... tylko krowa nie zmienia zdania

Gość ewelina2323
z siostra i mama no bedzie ze 3 miesiace a z chlopakiem na biezaco jedynie to mama zmienila zdanie ale to przez te prezenty, przekupna jest ale to taka jest i zawsze taka byla, i to nie moje zdanie a jej najblizszych, nawet jej meza. a siostra to nawet kombinowala zeby sie rozstali wiec nie sadze ze tak nagle zdanie zmienila...

to w takim razie na twoim miejscu zastanowilabym sie czy chce sie wzeniac w taka falszywa familie. a na slub idz jak gdyby nigdy nic.

Gość ewelina2323
ja wiem ze na slub musze isc i tam grac ze wszystko mi sie u nich podoba chociaz tak nie jest, u nich w rodzinie wlasnie takie relacje sa, a najbardziej wlasnie ta siostra obgaduje kogo sie tylko da, do mnie niby zawsze byla mila ale co do innych na moj temat mowila to nie wiem:) mi tylko jest przykro ze ja co zawsze bylam mila, usmiechnieta i wogole staralam sie im przypodobac naturalnymi sposobami to i tak lepsza jest tamta co ja polubili za pieniadze