Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwe to??

wyszly mi cztery osemki

Polecane posty

Gość mozliwe to??

jak to mozliwe ze wszytstkie ida naraz? szczeka mnie boli, zrobilaie nadzerka i bede je musiala usowac tylko na nfz to jas bede czekac i czekac a prywatnie to 400 zl od zeba kurde no

Gość tu nie ma zadnych zasad
mozliwe, masz pecha :D mi tylko 2 naraz wyszly ;)

Gość bzyksryk
a ja mam kurwa mleczaka i ząb mi nie chce rosnąć :( a ósemki mam już wszystkie ja chcę zęba a jestem już za stara na nowe go nie mam co liczyć

Gość O co lotto?
O co chodzi z bólem odnośnie zębów mądrości?Mi wyszły parę lat temu 3 i jakoś wielce nie bolało.

bo jednych boli a innych nie. mnie bolalo zajebiscie i mialam szczekoscisk.

Gość mozliwe to??
no totalnego jeden nie moze sie przebic a ja ze zlosci wszystkich bym gryzla jak moja 7 -miesieczna corka

Gość mozliwe to??
mnie bola mam straszne korzenie i jeszcze nie a miejsca na te zeby jeden az na policzku tak obciera ze zrobila mi sie nadzerka musze je usunac bo faszeruje sie przeciwbolowymi stomTOLOG kaze jeszcze czekac

no wlasnie ja tez nie mialam miejsca i mi sie poprzesuwaly zeby, a ze koncowka wysunela sie prawie w bardzo krotkim czasie, to w chuj bolala cala szczeka. i ja od razu poszlam i mi usunal, bo jakbym czekala to by sie stan zapalny poglebil. radzilabym isc usunac, nie czekac, nie wiem po cholere ta durna baba kaze Ci czekac. na co? na ropnia-giganta?

mi wyszły wszystkie 8 a raczej 9 bo mam za duzo zebów a teraz czuje ze idzie mi kolejna 10! kurcze jazda jest piekna z tymi zebami....

Gość Jola 24l.
mi na dole wyszly 7lat temu i je usunelam, a na gorze zaczely wyrastac dopiero 2 lata temu i jedna juz wyrosla a druga dopiero sie przez dziasla przebija i tez boli cholernie:/ dodam ze jak te na dole usuwalam to myslalam ze umre, bo dentystka taka wielka igle ze znieczuleniem mi walnela w kosc, ze czulam jakby zaraz mi tylem glowy wyjsc miala i do tego ten dzwiek rozrywanego przez nia dziasla:/ brr wczesniej nigdy nie balam sie dentysty ale od tamtej pory unikam ich jak ognia:/