Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....koperek........

Śnił mi się mecz POLSKA vs CZECHY !!!!!!!!!! Oto wynik !!!

Polecane posty

Gość ....koperek........

Wczoraj się dużo najadłem na kolację i nie było sił na nic. Gdy Hiszpania prowadziła 3:0 zamknęły mi się oczy i poszedłem spać. Może trochę te 2 reddsy japkowe mnie tak znużyły ... no nie ważne z resztą. Śpię ... ;) No i nagle jak na jawie ... pierwszy gwizdek, szalejące trybuny, emocje w całym narodzie. Szybko okazuje się, że Polacy nie są sobą. Spętane nogi ( nie ze zmęczenia ) na wzór trzęsących się dłoni u prawiczka lub wyprysków na twarzy u dziewicy powodują, że ta ogromna wiara w zwycięstwo z osłabionymi Czechami staje się coraz mniejsza. Wiele niedokładności, niepotrzebnych strat, walki bez widocznego efektu. Słabszy mecz Błaszczykowskiego i Perguisa - tych którzy mogą dać tak wiele... Lewandowski klasą dla samego siebie ale jeden to za mało. Do połowy remis, raczej bezbramkowy. W drugiej odsłonie nie wiele się zmienia. Mijają cenne minuty a Czesi coraz bardziej podnieceni. Aż w końcu ......... GGGGGGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLLLL !!!!!!!! To bramka, która przejdzie do naszej polskiej historii. Rozstrzygnie mecz na naszą korzyść i tym oto sposobem zmierzymy sie po raz kolejny z Niemcami. To będzie istny horror. Szybko przypomnimy sobie horrory Smudy prowadzącego Lecha w europejskich pucharach. PO mecz szybko zapomnimy o tym co będzie nas denerwowało u naszego selekcjonera. O co chodzi ? A no o to : Lato do Smudy : Jak tam Smuda ? Smuda : Bez zmian :P Zmiany tym razem będą ale nie o tej porze do jasnej cholery !!! Masz wysokie ciśnienie ? Nie oglądaj tego meczu !!! No chyba że napijesz się melisy albo reddsa japkowego ;)

Gość ....koperek........
Nagle obudziłem się, a moje prześcieradło było podejrzanie mokre, a na moich majtasach widniały ślady zaschniętego kału...:(

Gość ....koperek........
hahahahaha :D:D:D:D Po co Ci fotka ? MOje serducho pokochasz ;) Ja Ciebie też pokocham tylko musisz mi reddsa japkowego postawić i ptasie mleczko aby się w brzuchu motyle zalęgły :P

Gość ....koperek........
nikolka mogę Ci przesłać fotkę pod warunkiem że wypierzesz mi gacie...:o bo po tym śnie strasznie capią i kleją mi się do dupska... :( próbowałem z tej kupki kleić kuleczki i dodawać do mleczka, ale mi nie smakowały, zbyt słodkie były...:(

Gość pikaczuuuuu
Jak się sprawdzi to masz u mnie czteropka redsa japkowego

Gość ....koperek........
reddsa się pisze :P

Gość ....koperek........
Mnie się nie poprawia, nie wolno poprawiać 😡

Gość ....koperek........
Coś małe zainteresowanie moim tematem. Liczyłem na 100 wpisów jeszcze tego wieczoru a wy lipę robicie :( ZAłożyć jakiś inny temat ? :P