Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joasia59

Tarczyca

Polecane posty

Witam serdecznie Wykonałam dzisiaj biopsje guza tarczycy 4-cm,hodowalam go 18 lat czekam na wynik do czwartku. Moje wyniki tarczycy Tsh-o,636 Ft3-3,71 ft4-1,26 anty-tpo-110 CRP-2,40 Morfologia super Zmobilizowałam sie poniewaz bola mnie stawy i nadpotliwosc połaczona z nerwami. Tera do czwartku boje sie ze zejde na zawał ze strachu. Dziewczyny napiszcie cos ,wiem ze macie wiedzę bo ja laik w tym temacie Pozdrawiam serdecznie

Gość eneczka
jakie bierzesz leki?

Zadnych leków nie brałam i nie biorę,nigdy nie byłam leczona przez tarczycowca Pozdr

Nie nakrecaj się tylko spokojnie poczekaj do tego czwartku, dodatkowe nerwy nie są Ci potrzebne. A doktor Internet nie zawsze polecany. Ja miałam guzki na tarczycy, w tym jeden gigant jak Twój, ale przy okazji gorsze tsh. Nie obyło się bez operacji. A teraz jest ok. Więc póki nie poznasz wyników biopsji spokojnie :).

Fakt,spokój jest wskazany.Tylko ze ja z natury urodzona pesymistka i uprawiam czarnowidztwo w kazdym temacie dotyczacym mojej osoby.Innych wspieram a siebie dołuję.Nie wiem czy wyrobię,o niczym nie mysle tylko o tarczycy,a winna jest temu bo sama to zaniedbałam,uciekałam od problemu,mysląlam chyba ze mnie sie uda.