Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefvrwvrwvwrv

Nie mam juz zadnych watpliwosci kobiety leca tylko na wzrost

Polecane posty

Frodo Moja Ex ma 158 cm. - wg Niej jestem wysoki.

Gość nddsdsdsds
Zasada jest prosta. Kobiety cenia wymagaja u facetow tego czego same nie maja, dlatego tez u facetow cenia wysoki wzrost, sile, inteligencje, zaradnosc, penisa i poczucie humoru

Frodo Ponownie napiszę Ci, że większość moich kolegów jest wyższa ode mnie i wiem, że podobają się dziewczynom. Wiem, że to na nich zwracają uwagę na początku. Pamiętaj jednak, że samym wzrostem nic nie "ugrasz". Bywało, że jakimś cudem, niektóre z tych dziewczyn, które leciały na moich wyższych kolegów, zainteresowały się mną...

Rozumiem, że większość jest wyższa, ale pewnie nie o tyle, ile moi znajomi są wyżsi ode mnie. Samym wzrostem nic się nie ugra, natomiast bez wzrostu też nic nie wskórasz

Gość Zuzanna Amelia & 15
Lomu - a ile Ty masz wzrostu ?

Wszystkie moje byłe są młodsze ode mnie... Nie wmawiaj sobie głupot. Jest masa kobiet/dziewczyn, dla których wzrost nie jest najważniejszy. Większość z nich, znacznie bardziej, od naszego wyglądu, ceni nasz silny charakter, odpowiedzialność, poczucie humoru i stabilność emocjonalną. A to ostatnie nie idzie w parze, u faceta, z kompleksami.

Lomu - tylko ile młodsze? Niewiele, że Twój wzrost nie robi im problemu, czy na tyle, że imponujesz im jako starszy gość z jakąś tam forsą? Nie większość a wszystkie bardziej cenią ch-er itd, ale bez wzrostu tym ch-erem możesz sobie dupę podetrzeć najwyżej, bo jednak jakieś przyciąganie może być, ch-er to sam wystarczy na kolegę. Nie mam kompleksów tylko fizyczny defekt. Jak bezręki nie zdobywa pasa WBC to dlatego,że nie ma rąk czy dlatego, że blokują go kompleksy?

Najstarsza z moich byłych ma teraz 26 lat, najmłodsza 23.

Gość lomu dobrze ci radze
nie gadaj z tym zjebem frodo bo to maniak na punkcie swojego wzrostu. wbił sobie do łba że 174,5 cm to niski facet sam mam 173 i kobiety się wręcz do mnie kleją

Gość Niestety chyba macie racje
z tym wzrostem. Ja jestem raczej z twarzy brzydki tzn. tylko niektórym kobietom się moja twarz podoba, ale za to jestem wysoki 186 normalnej budowy ciała, nie mam zakoli (mimo 29 lat) i wyglądam na max 22-23. Im starszy jestem tym coraz więcej panienek się mną interesuje/zaprasza na sex, czy wspólne imprezy, wiek panienek 18-30.

Nie wiem co to za zainteresowanie wśród panienek które po prostu szukają kogoś do łóżka. To jakby dziewczyna uważała się za atrakcyjną tylko dlatego, że ruchacze chcą ją przelecieć.

Się obaczy, najtrudniejsze wszystko zostało na koniec, ale już nie mam motywacji:P Komp mi się popsuł, drugi też szwankuje (właściwie nie mam neta:P) lecz ja zawsze znajdę coś istotnego do roboty:classic_cool: byle nie związanego z nauką

Gość TypowPołudniowiec (167cm/19cm)
co fakt to fakt, suczyska lecą tylko na wzrost. A nie wiem czy wiecie, ale wysocy faceci mają mniejsze penisy od tych niższych. PRZYKŁAD: * Włosi, Francuzi, Hiszpanie (tzw. "południowcy") - czołówka jesli chodzi o wielkośc penisow w Europie - śrenia wzrostu u meżczyzny= 168cm. * Finowie, Anglicy, Norwedzy (tzw. ludzie północy) - słyną z bardz owysokiego wzrostu jako ogoł, lecz słyna tez z niezbyt dużych wymiarow penisów. Zauwazcie drogie panie, ze duży penis przy niższym wzroscie wygląda na jeszcze potężniejszy podczas gdy mały penisek przy wielkim wzroście wygląda jak mikrusek. Wiem coś o tym, gdyz chodzę na siłownię z koszykarzami i piłkarzami. Koszykarze paradują nago wiec chcac-niechcąc widzę ich przyrodzenia. Po prostu szok. Gorzej niż te greckie posągi.. No ale cóż.. wierzcie sobie dalej w ten mit o wielkości stopy hahaha ;) Ja wam powiem, że patrzcie lepiej na nos oraz długość palców (szczegolnie kciuka) faceta jak chcecie wiedzieć jakiego na penisa. Stopa tu nie ma nic do rzeczy.