Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefvrwvrwvwrv

Nie mam juz zadnych watpliwosci kobiety leca tylko na wzrost

Polecane posty

Gość Ja się teraz spotykam z dwoma.
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjk eeee k**wa nie obchodzi mnie zdanie laski ktora ma 180 cm bo to nie laska tylko slup. Mi chodzi o zdanie kobiet takich okolo 160 cm a one tez swiruja tylko za tyczkami" Jaki słup... na modelkę to jest tak sobie. A 160 cm, to jest karakan, a nie kobieta. A świrują za tyczkami, bo żadna nie chce urodzić karła kolejnego. Z wysokim, to może chociaż liczyć na niskiego potomka.. ale jednak jest szansa, ze chociaż 170 cm będzie miało w dorosłości...

Gość najgorszy wzrost u faceta
Każdy wzrost u faceta od 170 cm w górę jest do zaakceptowania! Ale poniżej to dziecko, dno i sexu nie powinien uprawiać!!

ja sie teraz spotykam to jakis koles nie laska. To chyba BSA i znow te glupie teksty o odzialach specjalnych. Zadna laska nie podnieca sie oddzialami specjalnymi, to jakis z Cóż jako modelka nigdy nie czułam się facetem, ale z drugiej strony... pewnie nigdy modelki nie widziałeś... bo stołka nie było w pobliżu...? :P Cóż jak pisałam, za dużo nie porozmawiamy, ale jest taki seksi... i seks jest boski.. :D

dokładnie!! Najgorszy facet to taki co ma wszystko co najgorsze: niski, lejkowata klatka, nieopalony, zakola, małe stopy i cienki chuj (cieńszy niż otwór w pochwie u lasek) !!!

nie wiem co to warda, jak już to kurdu_bydzia - to wiem :P

A może tak na kafeterii nie będziemy rzucać nazwiskami co? Mogę prosić?? :(

gówno prawda xD Dużo bardziej atrakcyjniejsze i podniecające sa niskie kobiety właśnie, zresztą są takie słodkie wysokie słupy niech zamkną twarz prosze" Twarz to niech zamkną pedofile tacy jak ty. Jak można się podniecać kobietą ubierającą się w sklepie dziecięcym? Bo rozmiar 36 jest dla nich za wielki... 36 to ja noszę, przy wzroście 180 cm.

Dobra, ostatnio noszę buty rozmairu 41. Też niby małe jak na faceta, ale to już nie takie gówno jak 39 :D

Nie, nie znam facetów poniżej 170 cm wzrostu vktórzy mają laski i uprawiają sex! W ogóle to jest nie do końca w porządku, gdyż wzrost 169 to jak dziecko !!!

Ile Wy macie wzrostu, że za kurdupli się uważacie?

Gość niski prawik
158 cm ale ja mam dopiero 19 lat

Gość karzeł 176
Ja mam w zaleznosci od pory dnia 178-176 ale jestem atletycznie zbudowany mam 104 kg w miesniach i dla kobiet jestem drobnym konuskiem. serio

niski - ty się jeszcze łudzisz, że z karłowatości wyrośniesz? 19 lat, to już niewiele, jeśli w ogóle...

Gość niski prawik
ile urosne jeszcze w ciagu tych 4 lat? i tak kboiety mieć nie będę więc pójdę do zakonu

karzeł 176 Rzeczywiście, z taką wagą wyglądasz na niższego...

W sumie nie ma znaczenia czy koleś ma 150 cm czy 169 cm. I to kurdupel i to !! Poważny i szanowany wzrost umożliwiający swobodne urpawianie sexu z kobietą zaczyna się u facetów od 170 cm! To wie każda laska!!

Frodo Już Ci pisałem, że w moim pokoleniu też są kobiety wysokie. Wiem, że każde pokolenie jest coraz wyższe, ale to nic nie zmienia - nadal są kobiety, dla których jesteś wysoki. Jest masa dziewczyn, których wzrost nie przekracza 160 cm.

Gość karzeł 176
tak tylko jak sa miesnie to maja mala objetosc a duza wage, nie wygladam jak ludzik michelin. Mam tylko 6% tluszczu

Gość bhehehehe
wogole dzis to ponizej 190cm nic nie ugrasz, wogole ponizej 3 metry nic nie ugrasz

Wiem o tym. Mam kolegę (graliśmy razem w rugby), który przy moim wzroście waży prawie 30 kg więcej. Też nie jest gruby, ale mimo wszystko wygląda na niższego, bo jest szerszy ode mnie.