Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmt

obawiam się, że jestem narkomanką

Polecane posty

Gość dmt

Mam 20 lat i jestem ćpunką. Tak o sobie zaczęłam uważać. Biorę w dużych ilościach leki psychotropowe, acodin, kwasem i psychodelikami też nie pogardzę. Nie wiem co robić. Najgorsze jest to, że muszę ćpać coraz częściej. Żeby było weselej wspólnie z moim facetem. On jest już w nałogu od kilku lat. Nie wiem co robić, niby nam dobrze i pomaga to w rozwoju duchowym, ale rodzina grozi mi odwykiem...

Gość skończyło się babci sranie
DUCHOWYM??? chyba masz problem z definicjami...

Gość foreigner
rozwój duchowy hahaha :) czemu mam wrażenie, że autorka jest mocno lewicowa? :D

Gość dmt
Nie, po dragach jest się bardziej wrażliwym na przeżycia mistyczne i duchowe. To bardzo rozwijające. Kiedyś, jak zaćpałam benzydaminę, zrozumiałam naprawdę wiele rzeczy, z którymi dawniej miałam problem. Zresztą jak coś bierzemy odprawiamy rytuały, czytamy Wedy i śpiewamy mantry. Dumamy nad naszymi poprzednimi wcieleniami i staramy się osiągnąć nirwanę.

Gość foreigner
w takim razie rozwijaj się duchowo i nie przejmuj się konsekwencjami ubocznymi, to i tak wymysł korporacji i księży.

Gość dmt
Na razie jeszcze ani razu nie trafiliśmy na detox. LSD, grzyby, czy extasy są mniej szkodliwe niż alkohol. Zresztą alkohol też jest narkotykiem.

Gość dmt
Levviatan jak niby mam się leczyć? sama?

Gość Ranking Ośrodków Terapii
Z narkomanią nie ma żartów. Ranking Ośrodków Terapii https://osrodkiterapii.pl/ to strona, na której znajdziecie oferty ośrodków z różnych regionów kraju oraz opinie pacjentów na ich temat. Warto zapoznać się przed dokonaniem wyboru.

Gość narkus
nie wiem jak Ty ale ja przynajmniej też uzalezniony chciałbym poznać kogoś przy kim nie musiałbym ściemniac kogoś z kim mógłbym być w końcu szczery....napisz na gg jak masz chec 66204633