Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksss

jesteśmy ze sobą od roku... nie powiedział KOCHAM

Polecane posty

Gość eksss

hej tak jak w temacie. jestesmy ze soba od roku- 100% para. wszystko tak jak trzeba tylko ion nie powiedizał nic o sowich uczuciach. mówił, ze mu sie podobam ,ze bardzolubi, jestem wartośiowa, ale nigdy, że mnie kocha, albo ze sie zabujał, coś chociaż w tym stylu. Nigdy! ja jemu tylko raz powiedizałam i to pod wpływem alkoholu, bo inaczej nie moge nic wydusic z siebie. On na to ,ze do mnei cos cuzje, przewinął sie prze kocham cie,ale nie powiedział tego tak jak powinien, w oczy mi nie spojrzał nawet. Dostałam od życia nie raz mega kopa, tzn. od facetów, ze boje sie wyrażac swoje uczucia. jestem w kropce.

Gość upssiala
moze on ma to samo co Ty?

Gość ekssss
mężczyźni raczej nie przezywają zawodów miłosnych jak kobiety, potrafią sie szybko otrząsnąć i idą dalej. nie mają sentymentów. on jest silny psychicznie i to widac. wiec raczej nie ma tego co ja?

ja też tak miałam, facet gadał coś w stylu "bardzo cię uwielbiam" itd :D ale bał się wydusić, dopiero 2 tyg temu jak byliśmy pierwszy raz razem nad morzem to mi to powiedział :P wczesniej oczywiście od początku czulam ze jestem dla niego wazna, ze mu zależy itd, tylko nie miał odwagi powiedziec dodam ze jest po 3 zwiazkach w ktorych laski go zdradzaly

Gość chyba zartujesz z tym ze facec
faceci tez przezywaja,maja uczucia tak jak my.Nie ma w waszym zwiazku otwartosci.Ile macie lat,ze sie tak wstydzicie? Ja swojemu chlopakowi(teraz męzowi)powiedzialam,ze go kocham jakos po poltorej roku.Tez bylo mi to ciezko wykrztusic,bo jednak to słowo zobowiazuje.Troche się krepowałam jak on zareaguje,ale on mi odpowiedzial,ze czekał na to od dawna i nieraz miał chęć mi to powiedziec,ale bal sie,ze ja uciekne.. Spojrz swojemu facetowi prosto w oczy i powiedz mu,ze Ci bardzo zależy i czy on kocha Ciebie tak samo mocno jak Ty jego.:)

Gość ekssss
gydyby nie chiał ze mną być i to nie marnował by czasu prawda?? ale mogłby być bo jemu wygodnie, bo wszystko mu daję i jestem dobra tylko dla wygody?? chyba roku by nie wytrzymał?? cały czas takie mysli chodzą po głowie.. jestem powaznym człowiekiem i rozmwiązuje wszlekie problemy, ale z tym jednym nie mogę osbiep oradzic. po prostu trace glos w gardle i nie mam odwagi porozmwaic szczerze...

Gość gossskaaaa
moze jest po prostu introwertykiem poczytaj o tym

Gość to sie ciesz , mi powiedział
kocham po niecałym tygodniu i co? wysmiałam go ,nie uwierzyłam mu wyznanie bez pokrycia ? ale okazało sie ze naprawde kocha jednak spalił się na starcie i nie jestem w stanie traktować go poważnie , strzelił sobie samobója i nic juz z tym nie idzie zrobic