Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reewerwer

Kto dziś siedzi sam w domu?

Polecane posty

Gość gypsyyy
ja jestem z górnego śląska, ja chciałabym i to i to ale juz zdążyłam się przekonać, że nawet jak niema nic przeciwko znajomym i wyjściom to potem zachowuje się inaczej, jak mam wyjść do wieczora z koleżanką ok ale na jakąś imprezę nie ma szans, musiałabym kłamać a nie chcę. Mieliśmy przerwę jakiś czas temu i wtedy się bawiłam, wychodziłam z ludźmi ale jednak on jest dla mnie ważniejszy, szkoda tylko, że przez lata wpadliśmy w takie trzymanie się w klatkach. Ja próbowałam to zmienić ale nie wychodzi :/ I teraz jest tak, że on siedzi na rybach do drugiej w nocy a ja w piątkowy wieczór siedzę przed kompem i nie mam nawet kogo zapytać o wyjście

Gość gypsyyy
ja jestem z górnego śląska, ja chciałabym i to i to ale juz zdążyłam się przekonać, że nawet jak niema nic przeciwko znajomym i wyjściom to potem zachowuje się inaczej, jak mam wyjść do wieczora z koleżanką ok ale na jakąś imprezę nie ma szans, musiałabym kłamać a nie chcę. Mieliśmy przerwę jakiś czas temu i wtedy się bawiłam, wychodziłam z ludźmi ale jednak on jest dla mnie ważniejszy, szkoda tylko, że przez lata wpadliśmy w takie trzymanie się w klatkach. Ja próbowałam to zmienić ale nie wychodzi :/ I teraz jest tak, że on siedzi na rybach do drugiej w nocy a ja w piątkowy wieczór siedzę przed kompem i nie mam nawet kogo zapytać o wyjście

Gość nwjwdn
no nie wiem czy mam z czego. kogoś mi brakuje, kto by mnie przytulił od czasu do czasu w kim miałabym oparcie. a tak to wiecznie sama.

Ja siedzę sama, narzeczony u siebie w domu sie uczy, a ja muszę słuchać porykiwania sąsiadów oglądających euro. Strach z psem wyjść, bo sie pijane bydlęta plączą po osiedlu.

no ten mój na M., póki co, to udany egzemplarz poprzedni, tzw. śliwka-robaczywka na D. był, więc d jak d... unikam jak ognia ;)

Gość gypsyyy
Kemma- fajnie mieć psa:) Przynajmniej możesz z nim pospacerować, lepsze to niż iść na spacer samemu

ja tez siedze sama w sumie moze nie sama bo z rodzicami ale bez znajomych ;) dzisiaj wszyscy pokonczyli prace o 18 i w weekend tez pracuja moze dla mnie to dobrze bo odpoczne troche, ostatnio ciagle cos sie dzialo a tak bede miala 2 dni dla siebie :)

Gość Kłoliberek
Ja też dzisiaj sama:-O A może któraś z was jest z Łodzi? :)

gypsyyy - w tej chwili niefajnie, bo pies chce wyjść, a ja się boję. Mieszkam na takim osiedlu, że można oberwać za wszystko.

Gość reewerwer
" no nie wiem czy mam z czego. kogoś mi brakuje, kto by mnie przytulił od czasu do czasu w kim miałabym oparcie. a tak to wiecznie sama." To niestety nie trwa wiecznie

Gość GHAH paź szatana 666
do baru piwnego se pójde na dwa piwka jak polska z czechami zagra! KUMPLE RACZEJ NIE WPADNĄ! RODZINY MAJĄ! JEDNI SWE DZIECI SPŁODZILI, A INNY SIĘ W ODCHÓW KONKUBENCKI BAWI! DWA BRACIAKI KUMPLE MOI W DOMACH GNIJĄ UZALEŻNIENI OD KOMPÓW! DOMATORZY! TRZECI PECETOWIEC W STRZELANKĘ GRA I W PRZEGLĄDARKOWĄ! RESZTA TYRA NA EMIGRACJI, RESZTA TO FAMILIJNIAKI JUŻ! W BARACH PUSTKI! PIWO SIĘ LEJE UND PETY DYMIĄ! SPUSTOSZENIE JEDNYM SŁOWEM! CHYBA IDĘ SE NA STUDIA STUDENTKI PORUCHAĆ, BO ZA KILKA LAT Z TEGO CHOOJA FLAK BĘDZIE! LUBIĘ MŁODE LASKI Z DOOPKAMI SPORYMI UND CYCUSZKAMI SPORAWYMI AND NÓŻKAMI MIĘSISTYMI! NA KWATERZE GNIĆ TO NIE GRZECH! MUZYCZKA GRA! TAKIE ŻYCIE! NIE MA CO SIĘ ŁAMAĆ!

Gość pomozcie bladej i zielonej
ja siedze sama bo pisze testament kurwa mac:Omialam okazje isc na piwo poznac nowych ludzi a tu dupa blada jak na zlosc musiala sie popsuc drukarka i z wszystkim mi dluzej zeszlo a jutro na zajecia:O

Gość Kłoliberek
To nie pisz testamentu tylko ruszaj na imprezkę:)

Gość gypsyyy
ja jestem załamana, nie mam koleżanek a facetom nie ufam zwykle chodzi im o coś z podtekstami i nie ma Nikogo kto by ze mną wyszedł:( Ciężko znaleźć koleżankę tutaj, wszystkie dziewczyny znają ludzi w mieście, mają już przyjaciółki swój świat i raczej żadna nie jest chętna wyjść z kimś obcym, trudno kończę kolejny dzień siedząc przed kompem :(

Gość frywolna jadwiga
no nie moge musze to kurestwo napisac a potem jeszcze nauczyc sie na egzamin i wyjsc z psem,nei wiem czy sie dzis poloze bo o 5 trzeba wstac:O

Gość frywolna jadwiga
aaa to ja blada i zielona:P