Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karela

Paskudny zapach z pochwy

Polecane posty

Gość Karela

Caly tydz swedzialo mnie delikatnie miejsce inntymne. Wczoraj poczulam "padliny" z majtek. czulam nawet przez spodnie. dzisiaj juz tego nie czulam. Dodam ze jestem juz 2lub 3 przed miesiaczka. Boje sie ze znow będzie ten smrod.... nie do wytrzymania.

mysle ze powinnas pojsc do lekrza,moze to byc jakies zapalenie a po drugie musisz utrzymywac bezwzgedna higiene,szczegolnie teraz w lecie, wiele kobiet ma ten przykry problrm i ciezko jest sie do tego przyznac,wiadomo...

spróbuj posmarować Provag żelem lub maścią Clotrimazolum, mi to pomaga złagodzić świąd, provag żel ponadto fajnie łagodzi podrażnienia

Gość du ju taken tu mi
Domowymi sposobami to sobie możesz obtarcia leczyć a nie cipe ktora jebie jak kuter

Gość ONA ODPOWIADA
A może wizyta u ginekologa :)

Gość danp
proponuje frytki

Gość kshnbgfzhef
Witaj, Miałam kiedyś ten sam problem. Tak przykry zapach jest wynikiem infekcji przez bakterie beztlenowe. Idź do ginekologa wypisze Ci globulki przejdzie.

Gość agula8
tzw "rybi zapach" może być jednym z objawów infekcji bakteryjnej-jak Ci się to powtórzy to idx do lekarza bo może potrzebny będzie antybiotyk.A póki co możesz stosować probiotyki i myć się plynem z kwasem mlekowym lub smarować wspomnianym provag żelem.

Gość torcik urodzinowy:)
cuchnacy zapach z pochwy jest objawem choroby, na stronce : http://www.provag.pl/objawy_i_diagnostyka jest napisane ze to objaw waginozy bakteryjnej, pojdz do lekarza popros o wymaz z pochwy, zeby stwierdzic czy to wlasnie to i podjac wlasciwe leczenie

Gość lady bronka
zdecydowanie potrzebny jest ginekolog. taki zapach może świadczyć o infekcji. ewentualnie możesz sobie zrobić kurację lactovaginalem, to probiotyk dopochwowy, ale lepiej nie czekaj z wizytą.

Gość gość
Ginekolog tez, ale najpierw można przecież udać się do wenerologa. Ja chodzę do dr Michajłowskiego, który wyleczył mnie z chlamydiozy i bardzo sobie go cenię za doświadczenie. Numer: ☎ +48 794 421 332