Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość organzaaaaa

mój facet mnie denerwuje!!! potrzebna PILNA porada, co robic?

Polecane posty

Gość organzaaaaa

pomóżcie, próbuje się do niego jakoś pozytywnie nastawić, ale mnie dzisiaj strasznie denerwuje, chcialabym żeby wyszedł z domu sobie gdzieś, zebym nie musiala go sluchac i ogladac (dzisaj przy stole jadl niezbyt ladnie) i do tego ten denerwujacy ton glosu, taki zbyt wysoki. kurde, co robic...? pewnie jak skonczy gadac przez tel (mowi tak wysokim tonem, ze ja mimo , ze leze w sypialni mam zakmniete drzwi to i tak go slysze), to tu przyjdzie i bedzie mnie meczyc.. POMOŻCIE SZYBKO PROSZE! nie chce byc dla niego niemila i nie chce go urazic, ale chcialabym zeby dal mi dzisiaj spokoj i ogladal w spokoju sobie mecz, a ja wowczas moglabym sie jakoś moze na niego "oddenerwowac"...

Gość bo to jest mecz dla młodych
na początek, piardnij, a potem sie zobaczy.

Gość organzaaaaa
to nie wchodzi w gre. ale doceniam Twoje poczucie humoru. prosze o powazne porady!

Gość grenadka
kochana, powiedz mu to samo, co napisalas tutaj. ze nie jestes dzis w nastroju, potrzebujesz chwili prywatnosci dla siebie i zeby dal ci dzis spokoj, bo czujesz, ze mozesz byc nieprzyjemna, a nie chcesz mu sprawic przykrosci.

Gość GHAH paź szatana 666
NIEMCY ATAKUJĄ POLSKĘ! BIAŁORUSINI SAMI SOBIE ROZWALAJĄ SWÓJ KRAJ! DAJCIE WSZYSTKIM UKRAIŃCOM OBYWATELSTWO AMERYKAŃSKIE! W SAMOLOTY UKRAIŃCÓW I DO KANADY! NIEMCÓW NA PAROWOZY I DO CHIN!

Gość gia333
ja tak mm od 21 lat..robi sie nerwowy,bo zero seksu

Gość gia333
a mecz go nie rusza:(

Gość organzaaaaa
grenadka dziekuje za rade, ale musialabym udawac, że jest ok, ze mnie nie denerwuje, zeby mu przyjemnym glosem powiedziec, ze potrzebuje spokoju... sprobuje. gia333 - masz bardzo ladny nick, kojarzy mi sie z filmem z Angelina Jolie 'Gia' o super modelce Gii, ktora zmarla w b. mlodym wieku z przecpania heroina. przepiekny film. a dlaczego zero sexu?

Gość gia333
film ogladalam-Angie byla tam w szczycie formy Seks w pewnym wieku bywa przewidywalny i nudny

Gość gia333
zle sie wyrazilam-w dlugim zwiazku pelnym pretensji

Gość frerttt
a po cholere z nim jestes skoro denerwuje cię nawet to jak mówi....nie ma innych facetów...?

Gość gia333
z facetami tak juz jest-dzisiaj cie denerwuje zasypiasz ,budzisz sie,zapominasz i znowu cie denerwuje,wiec popadasz w rutyne i myslisz,ze tak ma byc,ze z toba cos nie tak

Gość organzaaaaa
frerrt to nie jest tak ze on mnie nonstop denerwuje, akurat dzisiaj jest taki dzien. innym razem jestem na maxa in love w nim...