Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lililiputka

Pozwolilam facetowi wejsc sobie na glowe...

Polecane posty

Gość Lililiputka

A teraz place za to... Musze byc silna i nie odzywac sie do niego,niech to wszystko przemysli,ale to takie ciezkie...

Gość skończyło się babci sranie
w jaki sposób pozwoliłaś?

Gość Lililiputka
Ech,po kilku latach zwiazku mielismy kryzys,niedawno,a ja glupia ustepowalam mu we wszystkim,w czym do tej pory mowialm stanowcze "nie",a teraz chce wiecej i wiecej... Musze powiedziec "dosc",ale tak jak wtedy,boje sie,ze odejdzie. Zalosne.

Gość skończyło się babci sranie
jak odejdzie - oznacza to że nie dojrzał do kompromisów, czyli i tak nie byłabys szczęsliwa ciągle rezygnując z siebie na rzecz utrzymania pasożyta

Gość koniec koncem w koncu
czesc liliputka, ja mam dokladnie taki sam problem, tylko ze w stadium zaawansowanym. Tez mi wlazl na glowe, wszystko odpuszczalam, od 6 miesiecy jest wojna, grozilismy sobie ze odejdziemy jedno i drugie, i guzik, facet zachowuje sie tak jak sie zachowywal, z tym ze teraz sobie jeszcze na wiecej pozwala bo zdal sobie sprawe ze ja nie odeszlam (i mysli ze nie odejde). No i jestem w kropce.

Gość przygarnij - kropka
jak wam to odpowiada....:O

no wlasnie nie odpowiada... ale sa tez dobre strony w moim zwiazku wiec niechcialabym brac pochopnej decyzji, zostawic go i zalowac potem. My jestesmy ze soba juz od 5 lat wiec nie jest tak latwo powiedziec "czesc". Probuje z nim rozmawiac, mam nadzieje ze zrozumie i zacznie sie bardziej starac, ale wczoraj podczas klotni powiedzial mi ze jesli do tej pory sie staral na 0 (moje slowa) to teraz bedzie sie staral na minusie. A chodzi o glupie codzienne sprawy, bo on nigdy nie sprzata, nie robi zakupow, nawet kubka po kawie nie polucze, tylko zostawi na stole (zebym ja posprzatala). A do tego nie szanuje pracy ktora ja wykonuje w domu... (dodam ze pracujemy oboje w tym samym zawodzie i mamy podobne godziny pracy). Mam wrazenie, ze on chce od tego zwiazku tylko to co mu sprawia przyjemnosc (tzn. sex, wyjscia i czyste mieszkanie) a wszystkie obowiazki spadaja na mnie... Jak widzisz, glupi powod do zerwania, ale ja juz po prostu nie wiem co mam robic.

Gość zxcvmnbv
to jest powód i na pewno nie głupi

Gość przygarnij - kropka
to może pozastanawiaj się od dupy strony... jak to bedzie wyglądało jak urodzisz mu dziecko

Gość zxcvmnbv
a 5 lat to najwyższy czas żeby zakończyć farsę. Ułóż sobie od nowa życie bez powtarzania błędów z przeszłości - to działa ;)

czyli uwazasz ze to jest prawdziwy powod do rozstania? Ja do tej pory sobie wmawiam ze szkoda o takie cos... ale faktycznie nie wyobrazam sobie miec dziecka z nim. Mam wrazenie ze mam duze dziecko w domu. A do tej pory to prawie ja sobie dalam wmowic ze jestem jakims dziwadlem ze o takie rzeczy sie czepiam

Rozejsc się mozna nawet po 40 latach. A swoją droga zasada jest prosta-zero seksu, zero gotowania sprzątania prania i wspólnego wychodzenia. Zobaczysz co będzie. Jak nic to znaczy ze facet na cie głęboko w dupie

Gość zxcvmnbv
no i po co być z kimś komu nie zależy

Gość Lililiputka
Ja wlasnie wzielam sie za siebie,bo kurde tak sie zrobil okropny,ze nawey jak zawini,to ja musze przyjsc,przepraszac i prosic o szanse. Moj blad,bo pozwolilam sobie na to. A teraz mija kolejny dzien,a dupek ciagle ma mnie gdzies! Pewnie sadzi,ze zaraz znowu do niego przylece,przepraszac i prosic,grrr...