Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniIove

12 nastolatka

Polecane posty

Nie mam doświadczenia w tym wiekowym przedziale. I dlatego pytam was. Chodzi o to ,czy to normalne ,że 12 nastolatka wraca do domu o ktorej jej sie podoba i lekeważy wszystkie nakazy i rozkazy rodzicow???? Co wy byście zrobily na miejscu matki tego dziecka??? Matki ktora kompletnie opadla z sił wychowywania takie dziecka??? Czy zglosic to gdzieś? Wysłac dziecko do poprawczaka....bo ja już nie wiem,'Zastanawiałam sie aby zgłosic to w szkole (anonimowo),,że matka nie daje sobie rady z wychowaniem i żeby zajeli się ta sprawą. Ale czy to bardziej zaszkodzi w czy pomoże w czym kolwiek Nie wiem.Macie może jakies doswiadczenie w tym kierunku? Prosze o odpowiedz

Gość bzyksryk
więc pomoc społeczna ja na miejscu matki bym ją pilnowała i przetrzepała skórę tak to jest jak się na wszystko pozwala

Gość moja stacyjka 483839
poprawczak jej napewno nie pomoże, a RACZEj wręcz zaszkodzi matka rozpuściła córeczke , za mało miała zasad

Gość KUNIGUNDA
"skoro jest taka dorosła aby robić co chce to walizka przed dom i do wiedzenia. " Dokłądnie! Rodzice muszą z nią porozmawiać, że albo z nimi współpracuje, albo rzeczywiście zastosują jakieś drastyczne kroki (typu noc w pogotowiu opiekuńczym, czy cos). prawnie nie moga wystawic jej za drzwi walizek