Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erawen

Domowe sposoby na grzybicę pochwy - prawdy i mity.

Polecane posty

Gość Erawen

Witam! Przeczytałam już chyba wszystkie możliwe strony, na których mogłabym się dowiedzieć czegoś jak leczyć grzybicę pochwy domowymi sposobami. Opinie były podzielone. U niektórych kobiet zadziałał czosnek a u niektórych jogurt. Ale przeczytałam również, że czosnek nie jest skuteczny a jogurt nie zawiera tego co potrzeba do zwalczenia tej dolegliwości. :/ Nie wiem co robić i jak pozbyć się tego paskudztwa ! :/ Pojawiło się nie wiadomo skąd i jakoś nie chce zniknąć ... Pomóżcie ! Pozdrawiam. Erawen ! ;)

Gość siri
Idz do dobrego ginekologa....

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Niestety, nie ma domowych sposobów. No i mój gin mi powiedział, że takie doustne tabletki i maści to lipa, tylko globułki dopochwowe, ew. maśc 'pomocniczo'. Powiedz swojemu ginowi, żeby Ci globułki przepisał.

Gość Nie mam już tych problemów
Pomogły wymazy i leczenie skierowane w mój konkretny przypadek Dawniej dopadało mnie to po każdej wizycie na basenie lub dłuższym jeżdżeniu na roweże Byle pierdoła i ja już byłam do leczenia ale ginegolog jest bezradny każdy jeden -jedyne wyjście z sytuacji to wymazy z pochwy i leczenie indywidualne Kompletną bzdura jest przepisywanie pacjentce bezpodstawnie 20opakowań tabletek dopochwowychi filozofia że ma je brać po kolei przez pół roku -Spotkałam się z powyższym! Po takim długim leczeniu dolegliwość potrafi wrócić nawet w przeciągu dwóch tyg. A po właściwym leczeniu dolegliwośc nie wraca nawet latami pomimo basenów rowerów suchego sexu i terapi antybiotykowej Poprostu trzeba postawić na rozsądek.

Za byki przepraszam

Lekarz sam nie jest w stanie w czasie jednej wizyty stwierdzić jakie bakterie trzeba zwalczyć w twoim konkretnym przypadku. Jeśli na 1-wszej wizycie próbuje ci przepisać leki to robi to na zasadzie szamaństwa albo bawi się w jasnowidza!

A najlepsi są lekarze którzy przepisują aktualnie polecane im przez przedstawicieli globulki DLA NICH WIELKIE BRAWA TO JUŻ JEST MASAKRA-TO LEPIEJ JUŻ JEDZ TEN CZOSNEK

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
A mi od razu przeszło po globułkach. :) Kiedyś też miałam non stop i to tak okrutne, że masakra. Maści i tabletki pomagały na miesiąc. Po globułkach mam spokój - jak miałam to raz na rok, teraz jestem prawie rok po porodzie i puki co się nie przypałętało nic, tfu, tfu. ;)

kup sobie maść clotrimazolum lub provag żel i posmaruj, jak nie zobaczysz rezultatów - idź do lekarza, jeśli to coś poważniejszego to środki bez recepty nie pomogą, a tym bardziej te domowe sposoby o wątpliwej skuteczności

Gość POLECAM WSZYSTKIM
Dziewczyny ! Chcecie dostać DARMOWE próbki kosmetyków z NAJWYŻSZEJ półki? Prosta sprawa ! Wystarczy, że zalogujecie się tutaj: http://shinybox.pl/?ref=b778a51 :) Polecam gorąco:)