Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama czy nie

Czy to ciaza pozamaciczna?

Polecane posty

Gość Mama czy nie

Witam! Okres mialam 11 maja.3 dni temu zrobilam 2 testy-pozytywne.bylam u gina wczoraj i powiedzial,ze szyjka zamknieta,jakis plyn widzi ale na usg nic,pusta macica.boje sie,ze to ciaza pozamaciczna.mial tak ktos?

Gość lkjhgfcdx
a czemu gina nie zapytałaś tylko nas? Czy my lekarze?

Gość Mama czy nie
Bo lekasz powiedzial,ze nie potrafi okreslic czy jestem w ciazy.stwierdzil,ze moze to byc urojona ciaza.pytam,bo moze ktos tez tak mial a jest w ciazy i jest ok

Gość dqwALSHIJCKXN
jak lekarz ciązy nie stwierdził to raczej nie jestes. A najlepiej sprawdx to jeszcze u innego gina

Gość Mama czy nie
Tyle,ze po wizycie robilam kolejny test i tez dwie kreski. Bola mnie piersi,nie mam okresu.

Gość callllof true
Typowe objawy ciazy urojonen. Spotkalam sie juz z czyms takim. Autorko przestan sobie wmawiac i zejdz na ziemie.

Gość Mama czy nie
To skad wynik pozytywny na wszystkich testach? Nie myslalam o ciazy,bo planowalam dopiero za dwa lata

Gość mamama27
durny lekarz - zrób bete z krwi i idź do porządnego gina za tydzień

Ja tak mialam,test pozytywny,beta hcg rowniez ciazowa a na usg nic nie bylo widac....macice mialam nawet nie rozpulchniona czyli taka nieciazowa,dostalam skierowanie do szpitala,badali mi codziennie bete hcg czy wzrasta,wzrastala i to ladnie wiec nadzieja byla,codziennie mialam usg i wielkie oczekiwanie no i ..po tygodniu pokazal sie moj lobuz na usg :) Nie rob testow autorko,zrob bete hcg i idz do innego lekarza...trzymam kciuki bys miala tyle szczescia co ja....a objawow ciazy sie nie doszukuj,mnie nic nie bolalo,poza sennoscia nie mialam zadnych objawow

Gość Mama czy nie
Dziekuje za te slowa.w poniedzialek ide do gina zobacze co powie.fajnie gdyby to byla ciaza a jesli nie to trudno.jestem dobrej mysli

Gość niedlapsakielbasa
Zrob przed wizyta u lekarza bete hcg ....bo testy to rozne sa czasem wychodza a ciazy brak lub odwrotnie a badanie z krwi to inna bajka