Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Hej czy jest tu ktoś z Wrocławia ??? chodzi o Euro :)

Polecane posty

Gość kuuuum
tak pisz !!

Ok moje pytanko jak wyglada miasto w nocy to znaczy tak od północy do rana bo mam zamiar trochę dłużej posiedzieć nacieszyć sie w pełni mistrzostwami czy w późniejszych godzinach jest wesoło na ulicach czy już raczej pustki ?

Hahaha "wpierdolu" się nie boję :D po za tym wiem jaka jest atmosferka byłem już w Warszawie potem chce zaliczyć Poznań i wspomóc wspaniałych kibiców z Irlandii.

Gość kuuuum
zależy jaki dzień choć teraz to do rana dużo osób ale jeśli chcesz zostać w mieście to proponuje tylko i wyłącznie rynek tam się dużo dzieje i bardzo dużo ludzi jest nawet do rana a miasto wygląda fajnie knajpy bary dyskoteki pootwierane do rana i wszystkie wkoło rynku lub na jego obrzeżach

Gość kuuuum
trzeba było pisać że jesteś facetem to bym ci nie pisała żebyś tylko w rynku siedział ale ogólnie tylko on jest godny polecenie no i jeszcze zoo i tego typu atrakcje

dzięki za stronkę... jestem ciekaw czy jest fajna atmosfera od północy do rana bo mam zamiar trochę pozwiedzać Wrocław mam nadzieje tylko że towarzyszka wytrzyma...:D chyba dość romantyczne miasto szczególnie wieczorem.

Gość kuuuum
romantyczne ??? raczej od północy do rana bardzo imprezowe to miasto jest .

Gość kuuuum
ale rynek to nie tylko strefa kibica sa fajne kluby np bed czy jazda oba kolo siebie ale są fajne trochę drogie i uwazaj na dziewczyne jak ladna to tak na kase podrywaja

Właśnie nie wiem...:D bo we wrocławiu byłem kiedyś tylko i w dzień wydawał się bardzo nadający na spacery wieczorne... nie musi być tak bardzo romantycznie...:P

Dzieki za ostrzeżenia specjalnie imprezowiczem nie jestem i przy takich osobach też czuje się najlepiej. A co do dziewczyny to na szczęście na kase nie leci...póki co ale mam nadzieje że limit takich dziewczyn już wyczerpałem :D Nieeee no nie jest tak żle jakoś bardzo biedny, czy skąpy chyba nie jestem.

Gość kuuuum
ee tu niw chodzi o to podrywaja stawiaja drinki potem proponuja hotel pokazuja ile maja kasy itp nawet nie patrza sie czy dziewczyna ma chlopaka ogolnie we wro jest ok duzo mlodzierzy studentow takich w moim wieku

Gość uj z logowaniem
To jak nocą chcecie łazić romantiko to bardzo polecam ostrów - akurat blisko rynku, kup wcześniej kłódkę i zawiesiście razem na moście zakochanych, a kluczyk do Odry ;)

W porządku ;) jedziemy razem wiec gdyby pozwoliła sobie stawiać drinki jakiemuś kasiastemu lolkowi to mnie to nie obchodzi zostawiam ją i tyle :D z resztą znam ja dość dobrze i nie jest pustą lalą. będziemy razem spędzać czas więc nie ma problemu. Dzieki za rady:)

Gość uj z logowaniem
jak będziecie dłużej to jeszcze za dnia można na pergole podjechać, teraz nie wiem jak tam nocą z pokazami ( duża fontanna i pokazy świetlne), ale to w google sobie poszukaj czy nocą coś tam się dzieje jeszcze

poszukam poszukam, ale też nie ma co wszystkiego dokładnie planować...liczy się spontan. Ale co nieco warto wiedzieć:) Dziękuje bardzo