Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeyyla

Mój mąż który nigdy mnie nie uderzył podniósł rękę na nasza córkę

Polecane posty

Gość deeeyyla

Córka ma 18lat Ostatnio zaczęła często imprezowac. Męża doszły słuchy że córka się puszcza, wróciła dzisiaj pod wpływem alkoholu, mąż podszedł i uderzył ją 2razy z otwartej ręki w twarz, co o tym myślicie ?

Gość jack ill
że teraz na pewno się puści

Gość bzyksryk
trzbyło mu przyjebać kuro

Gość deeeyyla
Pewnie myślicie że jakaś patologia, otóż nie jesteśmy spokojną, szanującą się rodzina, a tu takie coś, smutno mi z powodu zachowania męża, nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji

Gość bzyksryk
powinnaś bronić dziecka debilko i go kopnąć w jajca

Gość deeeyylaa
dobrze ale może przestaniesz mnie obrażać ?

Gość poszukiwana gosposia
sorry, ale jesteś dupa a nie matka, jeśli na to pozwoliłaś

on nigdy nie był młody? przemocą jeszcze u nastolatki nic nie zadziała, tylko pogorszy. a po za tym, kiedy córka ma się bawić, po 30? a jesli chodzi o to "puszczalstwo" to wystarczy porozmawiać, żeby zachowywała się tak, by miała dobrą opinię, po za tym zazdrosne koleżanki mogą jej tak koło dupy robić, więc Twój mąż postąpił jak ostatni dupek.

Gość najbrzydsze sa golfy
no nie wiem...należy też zrozumieć męża, córeczka przychodzi pijana i jeszcze sie puszcza:o raczej tym bym sie martwiła, chyba że chcesz babcia zostać...

Gość ONAAAaa1234
Powinnas bronic dziecka. Facet to ostatnia szuja

Gość CzarnyOgrós
Facet miał racje. Jak nie próbował innymi sposobami to może nie dokońca ok, ale jak inaczej się nie dało, to się mu nie dziwię.

Gość poszukiwana gosposia
nie rozumiem jak ktoś może bronić faceta, który uderzył DOROSŁĄ KOBIETĘ!!! Patologia

Gość najbrzydsze sa golfy
to że nigdy nie podniósl reke na ciebie ani na nią (do tej pory) świadczyć może o tym że "dziecko" sobie zasłużyło. Na puszczalstwo trzeba reagować póki jest pod waszą opieką, utrzymujecie ją i macie na nia jeszcze jakis wpływ. Twój mąż ja upokorzył, a skoro nigdy wcześniej tego nie zrobił może da jej to do myślenia..

Gość ja tez a inni nawet nie widzą
"otóż nie jesteśmy spokojną, szanującą się rodzina" skoro nie jesteście spokojną i szanującą się rodziną, to jakiej reakcji po mężu się spodziewałaś? :D

Gość deeeyyla
Córka oddała mężowi właśnie teraz i wypomniała mężowi że jej brata jak miał 16 lat zabrał na dziwki a jak jej brat miał 17 lat to zrobił dziecko dziewczynie na które teraz płacimy alimenty. Córka ma chłopaka którego mąż nie akceptuje, twierdzi ze ona jest za mloda na jakiegokolwiek chłopca.

18 lat nie świadczy o dorosłości. Póki jest na utrzymaniu rodziców to nie jest osobą niezależną. 🖐️

Gość nic z tego nie rozumiem
dorosłą kobietę która może mieć zadatki na kurwę takie cos trzeba tłumić w zarodku

Gość deeeyylaa
Widziałam jeden post z mojego nicku nawet tej głupoty nie chce mi się czytac, dobrze ja już nic nie będę pisała, dziękuję za odpowiedzi, jak myślałam zdania są podzielne, miłego wieczoru, albo i nocy ;)