Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onabjebudub

juz cztery lata sama

Polecane posty

Gość onabjebudub

Sama nie wiem co ze soba zrobic. z jednej strony lubie moja samotnosc ktora sama sobie wybralam. troszcze sie tylko o siebie, nie musze sie przed nikim tlumaczyc, bac sie ze mnie zrani. z drugiej strony brakuje mi bliskosci drugiej osoby, przytulania. olewam wszystkich facetiw, nie daje szansy im siebie poznac bo kiedys ktos mnie zranil i to nie raz.. wiem ze nie wszyscy sa tacy sami ale ufam tylko sobie a nawet i sobie czasem nie ufam bo nie wiem czy robie dobrze..

Gość Dobrze ze widzisz problem
Wybrałas sama to czego chcesz? By cie przekonywać. Czy co?

Gość malczewski piotr
szukaj wsród kleru tam są najbardziej wyrachowani

Gość onabjebudub
Wybralam ale zakladalam ze mialo byc sama na jakis czas a nie na zawsze. im dluzej jestem sama tym bardziej sie przyzwyczajam do tego i juz chyba nie potrafie byc z kims, nawet gdybym chciala.. nie chce zeby nikt mnie przekonywal, tylko z braku snu zlapala mnie taka zyciowa rozkminka..

Gość onabjebudub
Wybralam ale zakladalam ze mialo byc sama na jakis czas a nie na zawsze. im dluzej jestem sama tym bardziej sie przyzwyczajam do tego i juz chyba nie potrafie byc z kims, nawet gdybym chciala.. nie chce zeby nikt mnie przekonywal, tylko z braku snu zlapala mnie taka zyciowa rozkminka..

Gość 100 mil na północny wschód
samotność jest w porządku....ale jak każda rzecz do czasu. Pewnie nie jest zauważalna gdy jesteśmy młodzi, całe życie przed nami, masa znajomych, przyjaciół chętnych do wspólnych wakacji, wieczorów na mieście, imprez...... mnie przyjemna gdy wylądujesz w sszpitalu, gdy masz problemy finansowe, gdy potrzebujesz by ktoś był blisko Ciebie...... ja jestem samotnikiem z natury, bo lubię być sama. Ale w pewnym momencie życia wpadłam na osobę ktora świetnie do tego mojego świata pasuje i bez tracenia mojej natury, mogę być szczęśliwa z kims obok, kogo mogę kochać i czuć się przy nim kochana. w życiu ważna jest harmonia....o tym pamiętaj