Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

HELLO.DZIS 3 DZIEN PO OPERACJI I............

Polecane posty

1.nic ne boli=ale to chybacefekt konskiej dawki tramadolu jaka wzialem na noc 2.zaczyna sie robic krwiak:/ bede mial pol brzucha fioletowego 3.musze dzis wyjsc juz z domu- ze szpitala dostalem dwa listy po operacji jeden do lekarza gp a drugi do pielegniarki na zmiane opatrunku= musze to zaniesc do przychodni. wypije kawe zjem cos i powoli pojde:) no i chyba dzisiaj 1 raz po zabiegu bede mogl sie wyproznic:) takze wracamy do zycia

Gość Katrina z uk
co to za operacja?

Gość tancowaly kindybaly
KATRINA to ty nie wiesz ? ten tutaj trąbi już o tym pare dni

Gość tancowaly kindybaly
wątpię, że ktoś skorzysta blog na temat jednej operacji ? kurde poród jest wiekszą rzeźnią

podejrzewam ze tak ale wiecie jacy sa faceci- bedzie zdychac i bedzie go bolec to do lekarza nie pojdzie.poza tym ja przed ope racja szukalem info w necie i malo jest rzeczowyvh informacji

Gość tancowaly kindybaly
faceci lubią się nad sobą rozczulać wystarczy zwykłe przeziebienie w juz trzeba wzywac karetkę :P :) :P

dzisiaj robie eksperyment- caly dzien bez lekow przeciwbolowych. koniec brania piguł- ide się wykapac zjem sniadanie i pojde na spacer - do lekarza zaniose te pisma i moze pojde sobie cos kupie ladnego w nagrode ze tak ladnie dzielnie wszystko znosilem:P

no dokladnie ja wczesniej u lekarza z 10 lat nie bylem bo sie balem jak cholera kazdej wizyty.a za 6 tyg mam powtorke z rozrywki z prawej strony i juz...........nie moge sie doczekac zeby miec to z glowy

Gość tancowaly kindybaly
a lekarz podal ci przyczyne powstania tej przepukliny ?

nie nie podal- powiedzial tylko ze z wiekiem nastepuje oslabienie miesni brzucha i tak sie dzieje czasem zeby nie bylo nawrotow to musza mi siatke wstawic z drugiej strony bo po zrobieniu jednej zmienia sie cisnienie w jamie brzusznej i zaraz zd rugiej sie poglebi.

nie nie podal- powiedzial tylko ze z wiekiem nastepuje oslabienie miesni brzucha i tak sie dzieje czasem zeby nie bylo nawrotow to musza mi siatke wstawic z drugiej strony bo po zrobieniu jednej zmienia sie cisnienie w jamie brzusznej i zaraz zd rugiej sie poglebi.

Gość kokolineczka
nikogo to kur wa nie interesuje stary dziadu

Gość tancowaly kindybaly
a co robisz w uk ?

to wypierdalaj jak cie nie interesuje zryty berecie co chuja bys chciala zobaczyc na zdjeciu to cie tylko wywloko pierdolona interesuje?

Gość tancowaly kindybaly
tak . .. ale jaki rodzaj pracy wykonujesz ? pracujesz cieżko fizycznie? dźwigasz cos ?

teraz juz nie kiedys tk mialem prace ciezsza ale teraz nie. a jak sie wylecze calkowicie to otwieram w uk wlasny biznes:) w polsce cale zycie na wlasny rachunek to i tu trzeba sprobowac. najwazniejsze ze mam pomysl

Gość kokolineczka
chuja?:) wybacz, ale podejrzewam staruchu, ze nie masz sie czym pochwalic. Juz nawet prawik wywoluje wieksze zainteresowanie swoja osoba niz stary cep z przepuklina

kokolineczka wyjdz stad- skoro ci pravik imponuje to widac jaka szmata z ciebie- wypierdalaj stad i nie denrwuj ludzi od rana. widac nic nie masz do zaoferowania innym

Gość pęczek drutu
szkoda, że Ci przy okazji tej operacji nie zrobili korekty mózgu. po co zakładasz te śmieszne topiki? codziennie setki osób mają operacje, naprawdę nie jesteś jakiś super wyjątkowy z tego powodu. i serio sądzisz, że komuś może się przydać informacja po jakim czasie zrobiłeś kupę?

Gość kokolineczka
skoro po jednym zdaniu stwierdziles, ze imponuje mi prawik to gratuluje:) no ale coż.. demencja :) uważaj żeby pilot od telewizora ci nie upadl. a no i milego wypróżniania , daj pozniej znac jak bylo

ja pierdole pustaki sie wypowiadaja co nawet swojego tematu nie potrafia zalozyc powaznego. tylko chuje i sex im w glowie .zajebalbym takiej w leb z przyjemnoscia szmacie jednej

ja pierdole pustaki sie wypowiadaja co nawet swojego tematu nie potrafia zalozyc powaznego. tylko chuje i sex im w glowie .zajebalbym takiej w leb z przyjemnoscia szmacie jednej

Gość kokolineczka
buhahaha... jednak chyba niemożność wypróżnienia się niektórym sieje spustoszenie w mózgu ...