Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordzia5655

KTO Z WAS OGOLIL SOBIE KIEDYS RECE?

Polecane posty

Gość mordzia5655

Ile potrzeba czasu, by całkowicie odrosły? Tak około..

To był mój błąd;P nie radzę;P po 2 dniach juz były,naprawdę nie warto bo pozniej odrastają mocniejsze juz tego nie robie;)

Ja goliłam z 10 lat jak nie lepiej. Po ok. dwóch dniach odrastały takie milimetrowe. Ostatnio przestałam golić. Odrosły po jakiś 2-3 miesiącach całkowicie i nie widze, żeby były grubsze niż przed goleniem ich (choc oczywiscie nie pamietam juz jak wygladaly przed :P )

Gość ja pani wasza
ja ale nie radze odrastaja mocniejsze i ciemniejsze

Gość mordzia5655
ja goliłam przez jakiś czas, bo mam na prawdę ciemne, ale nie chce mi się już. Zresztą zaczynają odrastać bardzo szybko i strasznie kują. Chodzi mi o to kiedy już będą takie jak przed ogoleniem, miesiąc - dwa? Chcę żeby już tak leżały sobie na ręce, a nie w górze.. wiesz o co mi chodzi? :D:D

Gość mordzia5655
Ja czytałam, że to jest mit, że odrastają mocniejsze i grubsze. Podobno to się tylko tak wydaje, ale tak na prawdę są takie same jak były wczesniej, ale nie pamiętam czemu jest takie wrażenie. Chociaż nie pamiętam swoich włosów wczesniej to też wydaję mi się, że jest ich więcej, są ciemniejsze i grubsze.. :o

Gość to tak jak z wlosami na nogach
ja kiedys mialam slabsze i ciensze i mniej , a teraz wzmocnione , grubsze , wiecej.

Gość me tooo
golilam raz na jakis czas, ostatnio rok temu. zawsze odrastaja sztywniejsze/mocniejsze - generalnie podobne, ale koncowki sa ostre i odstajace a przed pierwszym goleniem przylegaly do ciala. przez to teraz wygladaja na mocniejsze i ciemniejsze - generalnie warto, chyba ze chcesz je skracac czesto. i nie przeszkadza ci efekt klojacej skory :)

Gość mordzia5655
o wlasnie cos w tym stylu bylo, ze koncowki są grubsze i ostrzejsze, dlatego wygląda jakby było ich więcej :P

Gość Aikko.
Ja, ale to ze względów higienicznych, jak musiałam smarować maścią, a ona się kleiła i lepiła.... O.o bez włosków jakoś lepiej z nią było.. A odrosły w sumie szybko i nie widzę róznicy :P

Gość Miki jojojooo
dziwne ja golę od kilku lat, nie odrastają mocniejsze, poza tym powoli odrastają, wystarczy, że golę raz na dwa tyg i to i tak prawie nie widać wtedy, nie wyobrażam sobie mieć włochatych rąk :o nie wiem, może mam po prostu farta, że zarówno na rękach jak nogach tak wolno odrastają za to te na głowie zbyt szybko rosną, ledwo co zetnę włosy i 3-4 tyg i już 5-10cm dłuższe

Gość jos;HNV:NSN
piprza nie sluchaj ich.....wiele dziewczyn to robi a ja sama to zrobilam plastrami z woskiem- efekt ekstra a wlosy odrastaja-- coraz mniej ich super i polecam

Gość ciekawa ciekawa
odpowiedzcie mi na pytanie - po co w ogóle golić sobie wlosy na rękach?

Gość mordzia5655
ja goliłam, bo miałam dużo ciemniejsze i więcej niż inne osoby, poza tym miałam kompleksy na tym punkcie jak wszyscy obczajali moje ręce i owłosienie na nich. Pare razy słyszałam teksty "ale ty masz owlosione rece", wstydzilam sie je pokazywac, nie chcialam slyszec znow jakis docinkow czy komentarzy. Spacerowalam z kolega i widzialam, ze ma mniejsze owlosienie na rekach niz ja :o

Gość 00yasmina00
Ja depiluję ręce, bo mam problemy hormonalne i owłosienie niewiele mniejsze niż mężczyzny. Używam zwykłego depilatora - boli nieziemsko, ale idą wakacje i nie wyobrażam sobie chodzić z ohydnymi zarośniętymi rękami. Golę je od ponad dwóch lat, odrastają dużo słabsze i coraz jaśniejsze.