Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkasłów

Dlaczego faceci są teraz tacy niezaradni?

Polecane posty

Gość kilkasłów

jw.

Gość nie wiem, nie rozumiem
tego i tez mnie to wkurza. Mam wrazenie ze dzisial 30 letni facet to nastolatek, za nic sie nie wazmie, tylko "nasra" i zostawi ... wkurwia mnie to!

z tym na poczatku to oni udaja ze sa tacy nie wiadomo jacy i dopiero pozniej wychodzi szydlo z worka... chyba zaczne szukac jakiegos starszego faceta, moze jeszcze sa jacys mezczyzni, bo dzisial tylko chlopcow spotykam...

Gość rzyyygaaaammmm
starszego? jeszcze gorsi, oblesni starzy pedofile

Gość Internauta347
A kobiety są takie zaradne, że cho cho bo się uśmieje!!!! Jak " wymagacie " już zaraz po studiach wielkiego domu z basenem, limuzynę z własnym kierowcą i oczywiście wielka firma to się nie dziw, że coś Ci nie pasuje.

a wy to takie zaradne jesteście? ile zarabiacie panienki? stac was na wynajem mieszkania i utrzymanie się? jeśli nie, to zamknijcie japy i cieszcie się ze swoich nieudaczników

eh czlowieku, ja to tylko wymagam zeby raz na miesiac zrobil zakupy albo cos popchnal w domu... nie potrzebuje jego pieniedzy, chcialabym tylko zeby ruszyl tylek z kanapy od czasu do czasu, zawiesil gre i zorganizowal jakis maly wypad gdzies (mamy samochod ktory kurzy sie w garazu)... czy to za duze wymagania?

Gość Kazimierz Drut - Wachadło
i do tego prawie wszyscy sraja mordami

Gość Najbardziej durni są tacy
którzy się z głupimi babami w takie dyskusje wdają

"ja to tylko wymagam zeby raz na miesiac zrobil zakupy albo cos popchnal w domu.." bidulka. a jak się z nim wiązalaś, to nie przeszkadzało ci, że to śmierdzący leń?

Gość kgflkjgfh
Widziały gały co brały. Myślicie, że jak facet wasz jest przystojny to od razu taki zaradny i że wiele potrafi i w ogóle kim on tam jeszcze jest. Jak się na wygląd poleciało...

Chyba,że są takim samym dnem jak te baby.

"Dlaczego faceci są teraz tacy niezaradni?" Dlaczego? A dlatego, że kobiety są coraz mniej kobiece. Równowaga w przyrodzie musi być.

Gość Internauta347
Takich wybieracie to teraz pracujcie za nich. Mnie całe życie kobiety mają w dupie i przez to jestem zaradny bo wszystko muszę załatwić sam. Wybrałyście ich to bawcie się z nimi a nie forum zasyfiacie jakimiś pierdołami.

Gość hhghghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jak się poleciało na faceta co więcej czasu spędza by się podobać kobietom niż być zaradnym to teraz są pretensje.

"zeleczek- to facet powinien zapewniac byt rodzinie" uzależniać się od faceta finansowo? nigdy. ja chcę być z moim partnerem dlatego że go kocham, a nie dlatego, ze ktoś musi mnie utrzymywać. poza tym szczerze wątpię, że potrafiłabyś nawet nie pracując zawodowo, ogarnąc duży dom: gotowanie, sprzątanie, ogród i wychowanie dzieci. a nasze babcie i prababcie potrafiły, chociaż nie było pralek, zmywarek, gotowców i pampersów.

uzależniać się od faceta finansowo? nigdy. ja chcę być z moim partnerem dlatego że go kocham, Naiwna idealistka:)

A co do reszty Twojej wypowiedzi to po to sie bierze zaradnego faceta zeby nie musiec pracowac:)

naiwna? w którym miejscu dzieciaku? naiwne to est myślenie, że ktoś będzie na cebie łożył do końca twoich dni, a miłość trwa wiecznie. zestarzejesz się i nagle nikt już nie będzie chciał na ciebie pracować. a wieku 40 lat bez doswiadczenia będziesz mogła zarabiać co najwyżej na kasie w markecie. powodzenia :D

Gość nmnm
Jak się miało za wygodne życie z rodzicami to tego się wymaga od partnera...

"to po to sie bierze zaradnego faceta zeby nie musiec pracowac" pracować trzeba zawsze, czy to biuro czy dom. ale spamuj sobie prowokatorko. :D i tak nikt bogaty takiej kretynki nie zechce. spójrz choćby na takiego Zuckerberga - wybrał na zonę wykształconą, ambitną lekarkę. natomiast takie pustaki jak ty mogą się co najwyżej uczepić spodni jakegoś dresa. :classic_cool:

i nawet nie rozumiesz tekstu czytanego. ja wlaśnie napisałam, że naiwne jest myślenie, że miłośc trwa wiecznie. przeliterować ci? a może narysować?

Mniej jadu dziewczyno bo z jedza zaden facet niekonczacej sie milosci na dluzsza mete nie bedzie chcial budowac:)

córeczki bogatych tatusiów nie są przeważnie tak durne,tak parcie na utrzymanie przez faceta,ma przeważnie bieda śmierdząca,która chce chce przez swoją cipę zostać Wielką Panią

tak się składa, że mam świetnego faceta. a to co nazywasz jadem, to po prostu obnażenie twojej głupoty. ale nie możesz tego dostrzec, bo mózg masz nieużywany. za to tyłek pewnie już mocno zużyty.