Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinisterrka

Czy facetom jest naprawdę obojętne z kim idą do łóżka?

Polecane posty

Gość Wolna251
więc jeżeli facet ma duże powodzenie u kobiet to będzie zaliczać?

Gość Wolna251
czyli faceci to takie szmaty?

Gość Wolna251
hehe... jak sobie to ślicznie tłumaczycie że wy zdobywacie że dostajecie nagrodę za swój wysiłek a prawda jest taka że się szmacicie!

Gość Internauta347
Wolna251 Jestem facetem i zgadzam się z Tobą.

Gość czy ty masz
wolna czy ty masz jakis kompleks na tym punkcie? bo pamietam jakis topic w ktorym pisalas ze prulas sie na prawo i lewo;)

" Nie dają się zdobyc tylko korzystają z okazji. W normalnych warunkach facet musi podrywać, za swój wysiłek dostaje nagrodę. Ale co kobieta moze o tym wiedziać" tak prawiczek,masz racje ,ja zle to ujelam..ale nieszkodzi ze jestem kobieta..wiem cos na ten temat..i faceci ktorzy leca na kazde ktora sie usmiechnie jak dla mnie sa nic nie warci..tak samo kobiety ktore w desperacji uganiaja sie za facetem szukajac frajera..a tych frajerow jest wiele🖐️

"jak sobie to ślicznie tłumaczycie że wy zdobywacie że dostajecie nagrodę za swój wysiłek a prawda jest taka że się szmacicie!" Idiotyzm. To tak jakby powiedzieć, że człowiek który wygrał miliony na loterii wysyłając jeden los, równa się człowiekowi, który na cały swój majątek ciężko zapracował. 🖐️ Choć cos w tym jest dla kobiet będą tacy sami, wazne że jest kasa. 🖐️

"i faceci ktorzy leca na kazde ktora sie usmiechnie jak dla mnie sa nic nie warci." Ależ własnie o to chodzi. Skoro są dla większosci z was nic nie warci, to lecą na każdą która się usmiechnie, bo i co mają zrobić? Miec wymagania wiedzac, że wtedy będą sami na zawsze? 🖐️

pewnie seksu nie uprawiasz . Innym tez brakuje i tak maja ciahle cos nie tak hah nie znalazłem huja w smietniku heh tyle w temacie xd

"faceci ktorzy leca na kazde ktora sie usmiechnie jak dla mnie sa nic nie warci" Jasne, że są nic nie warci : lecą na takie co się do nich uśmiechają, zamiast wydawać pieniądze, czas i energię na Ciebie, nawet jak z góry wiesz, że na nic więcej liczyć nie moga.

Gość macho macho man
Wolna251 więc od czego jest uzależnione to że niektórzy faceci bzykają wszystko a inni nie? Głównie od poziomu testosteronu, od wpojonych i nabytych wzorców zachowań, od posiadanego systemu wartości :)

pieniadze?..myslisz ze wszystkim kobietom tylko o to chodzi..na mnie osobiscie zaden facet nie musi wydawac kasy..nawet tego nie lubie..a ty wsadzaj wszystkie do jednego wora..zobaczymy jak na tym wyjdziesz a czas i energie jezeli mu zalezy to poswieci..a madra kobieta jezeli cos poczuje doceni,wiem co mowie🖐️ milego dnia:)

no tak jak tylko do bzykania to niech sie usmiechaja,a ty bierz co popadnie,,powodzenia:)

szalona - ja żadnej nie biorę, bo dla żadnej nie jestem dość dobry. Ale jakbym był zdrowym facetem i chciał pobzykać to bym takie brał. I Ty jakbyś była facetem, albo jakby kobiety tak musiały się wysilać jak faceci, to też byś brała.

Gość Wolna251
wszystko to co piszecie to jedna wielka bzdura!!!!! prawda jest taka są ludzie którzy się szmacą nie mają żadnych zasad i to się tyczy i kobiet i mężczyzn !!! i są tacy którzy cenią swoje ciało i nie mają potrzeby prucia się w każdym kącie!!!!!

Faceci mają potrzeby seksu, ale nie mogą tak wybrzydzać, więc jak jest okazja to się "szmacą". Co w tym dziwnego? Wybierać i przebierać to sobie moga baby i topowi kolesie.

Gość Wolna251
brzydka baba raczej też przebierać nie będzie bo się jej brzydzić będą.....

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość Wolna251
pytajaccy dzenntellmannn żeby było tak cudownie jak piszesz to świat byłby piękny!!!! a wiesz dlaczego??? bo faceci to egoiści którzy dbają o swój orgazm nie potrafią odpowiednio kobiety rozbudzić przez co bardzo duża ilość kobiet po prostu udaje rozkosz a facet szczęśliwy!!! gdzieś się naczytał tych bzdur???

Wolna251 jakie bzdury? To sa fakty! Jesli idzie o egoizm w lozku to kobiety sa wiekszymi egoistkami!

Badania mowiace kto jest jest wiekszym egosita w seksie. Mężczyźni znacznie częściej deklarują osiąganie orgazmu podczas stosunku (87 proc.), podczas gdy u kobiet jest to mniej niż połowa (47 proc.) Panowie są również częściej gotowi obdarzać partnerkę pieszczotami oralnymi. - Rzeczywistość jest taka, że młodzi mężczyźni są zwykle gotowi i chcą robić to, co sprawia partnerce przyjemność. To charakterystyczna różnica między młodymi mężczyznami, a kobietami.

Wolna - ale serio : dlaczego mają dbać o Wasz orgazm? Już się namęczyli próbując zaciągnąć do łóżka i jeszcze w łóżku mają pracować? W dupie Wam się przewraca, bo cipa daje wam wszystko i zwalnia z jakichkolwiek starań.