Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky.girl

Jak się przygotować na dzisiejszą randkę?

Polecane posty

Gość Lucky.girl

Byłam bardzo chuda i koścista. Miałam znaczną niedowagę w stosunku do mojego wzrostu! Postanowiłam definitywnie wziąć się za siebie i popracować nad swoją figurą. Chciałam ładnie przytyć i nabrać troszkę kobiecych kształtów zachowując wąską talię i płaski brzuch. Wybrałam się do dietetyka i zaproponował mi rozsądną dietę. Wynajęłam też prywatnego trenera, żeby pomógł mi dobrać ćwiczenia i popracował nad moją sylwetką. Po pół roku systematycznych ćwiczeń i nawyków żywieniowych osiągnęłam niezłe wyniki. Podczas naszego ostatniego treningu mój trener zaczął zachwycać się moją bardzo kobiecą figurą. Mówił mi dużo komplementów. Podszedł bliżej i pocałowaliśmy się, a później zaczęliśmy się kochać! To był mój pierwszy raz. Był udany i miło będę go wspominać. On wiedział jak mnie rozgrzać i pokierować. Nic mnie nie bolało i krwi też dużo nie było. Mój trener to bardzo atrakcyjny mężczyzna. Podobał mi się jednak nic z tym nie robiłam bo w końcu to mój trener! Ja jemu chyba też wpadłam w oko. Wiele razy widziałam, że podoba mu się gdy może mnie dotykać pod pretekstem ćwiczeń. Zawsze był dla mnie miły, uprzejmy, cierpliwy. Zawsze zachęcał i motywował. Lubiłam treningi z nim bo była między nami luźna atmosfera. Często zapraszał mnie po ćwiczeniach na kawę, czasami odwoził mnie do domu. Po naszym ostatnim napisał do mnie SMS'a. Zwracał się do mnie kochanie, kotku.. Zaproponował mi randkę na dzisiaj. Zgodziłam się. Wychodzimy razem do najlepszej restauracji w naszym mieście. Nie wiem jak się zachowywać w związku z tym do czego doszło wtedy między nami. Nie wiem czy to istotne ale mam 18lat, a on jest 11lat starszy. Pomóżcie! Stresuje się przed tą randką.

Gość xoxoxox
wydepiluj cipkę, wymyj się i wypchani oraz ubierz jakąś sexowną bieliznę :)