Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecitozuo

Nigdy więcej...

Polecane posty

Gość facecitozuo
Ponad rok troche... W sumie niedługo, ale cholernie mi zależało.

pewnie ma tak jak ja, Jak szybko sie zakochuje to rownie szybko odkochuje :D Nie bierz tego do siebie, to on jest winien. Pewnie sam nie wie dlaczego mu sie odechcialo, ja tez nie wiem dlaczego mi sie odechciewalo

Gość amy 34
dziecinada - jak ktos kocha to kocha i nie ma tak ze mu sie "odechciewa" , niestety ludzie czesto myla milosc z zauroczeniem pociagiem fascynacja itd i mowia kocham cie na zawsze a drugiego dnia sie ulatniaja , skoro Cie to spotkalo widocznie czeka na Ciebie ktos inny nic nie dzieje sie bez przyczyny czas pokaze pocierpisz ale bedzie ok tego Ci zycze :)

Gość facecitozuo
Dziekuje...

Gość (...) kochana
Autorko tak jakbym pisała o sobie. Smutne to zarazem i prawdziwe.

Gość facecitozuo
Może miałysmy tego samego faceta i uznał, że czas na nowy sort :P

Gość lilania @@
Piszesz ze miałas podobnie,ale nie miałas faceta.Wobec tego miałas kobiete?

Gość lilania @@
Pytanie powyzej do KYLIE.

faceci to gnidy, autorko nie ma tych "dobrych i tych "złych" naucz się tego jak najszybciej, Ci dobrzy, to po prostu tacy, ktorzy nie mają warunków stac sie tymi zlymi, z róznych powodów, par exaple: mało zarabiają, są szpetni, nudni, badz malo inteligentni, cokolwiek innego w wieku mlodzienczym Ci zli bzykają, Ci dobrzy nie bzykają, w pozniejszych latach Ci, ktorzy nie bzykają roznicują się na tzw. starych prawików lub sentymentalnych wzdychaczy, wzdychaja i sa mili tylko po to, zeby bzykac, chociazby tę jedną, skoro i tak nie moga miec wielu i najatrakcyjniejszych. Im szybciej kobieta to zrozumie, tym lepiej

Gość facecitozuo
Powoli sie otrząsam... Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość facecitozuo
Powoli sie otrząsam... Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość Otrzeźwiacz
Jeżeli ktoś (nie ważne - kobieta czy mężczyzna) mówi, że "dusi się w związku", to znaczy, że już ma na oku kogoś innego, kogoś kim się na poważnie zainteresował i o nim tylko myśli. Znam to. Radzę Autorce przyjąć rzecz do wiadomości i cieszyć się, że nie będzie mimo woli żyła w trójkąciku. W sumie ten facet jest uczciwy, nie próbuje grać na dwa fronty, zamyka jeden rozdział, by móc zacząć inny. A że boli? Boli ale w powietrzu wisi dużo większy ból. Trzeba to przeżyć po swojemu i dalej szukać.