Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowo narodzony

Czy to możliwe zeby przez 2lata zmieniła się twarz na tyle by nie poznawali mnie

Polecane posty

Gość nowo narodzony

Mam 17lat, patrzę na zdjęcia sprzed dwóch lat i zupełnie inna twarz, na tamtych brzydalek, z wychudzona mordą, a dzisiaj wgl inna twarz, starzy znajomi mnie nie poznają, na początku myślałem że mnie ignorują.. Fajna sprawa, myślałem że zawsze będę brzydki :) też tak miejscie ? Na chwilę obecna nie mam zarostu więc liczę na jeszcze lepsze efekty ;)

Gość nowo narodzony
mieliście* ucielo mi temat

Gość lila lila to ja
Jak byłeś brzydki to i jesteś, tyle że pewnie obecnie brzydki und gruby :o

Gość lila lila to ja
mogę zdradzić jedynie tyle, że w każdą środę po odcinku Teletubisiów zakradam się na tyły nielegalnej wytwórni serów topionych w Baranowie Sandomierskim i wygrzebawszy z pojemnika na odpady opakowanie po wzmacniaczu smaku E330 (rozmiar przemysłowy) onanizuję się nim analnie, wyobrażajac sobie że jestem zaginioną siostrą - bliźniaczką Hanki Mostowiak z serialu TV

Gość nowo narodzony
może ;) tyle że nie jestem gruby bo dalej mam niedowage tyle że mniejsza, muszę przytyc

Gość lila lila to ja
Ojoj i co spusciłeś się pisząc tego posta podszywie? Nie pochlebiaj sobie z brzydkiej gęby ładnej nie zrobisz. Żegnam ozięble.

Gość nowo narodzony
:D no pa