Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddduuumna

jestem dumna dzis jak paw

Polecane posty

Gość ddduuumna

gdzies mi wcielo moja dume bo juz raz pisalam :) ....ze....jestem dzis przeokropnie dumna z mojego syna. na co dzien z reszta tez! jest wspanialy i strasznie go kocham !! :)

Gość szusz
Beata to ty

Gość cscff
ja rowniez ma m tak samo. Moje malenstwo jest najmadrzejsze, najprzystojniejsze, najwspanialsze:D

Gość pawie oczko ;)
gratulacje mamuśku :D coś szczególnego się stało?

Gość ddduuumna
ale ja mam serio wyjatkowego czlowieka w domu. musze sie dzis pochwalic, a co mi tam: ma 6 lat, jest kochanym przytulasem, wspanialym rozmowca, jest wybitnie inteligenty ( czyta od 3 roku zycia, liczy 2 cyfrowe sumy w pamieci, ma wspaniala pamiec), ma mnostwo zainteresowan, jego wiedza ogolna powala doroslych, nigdy nie choruje, jest super sprawny fizycznie, chodzi na karate ( dzis zdobyl 2 medale!!! :):):) ) na tance na angielski i uwielbia zycie, uwielbia czerpac z zycia, jest ciekawy swiata i tak bylo do poczatku, zero buntow, histerii, uciekania, nigdy nic nie stracil ze stolu, nie pyskowal, jest wrazliwy na zwierzeta... mnostwo tego ale jest sie czym chwalic, banan mi dzis z buzi nie schodzi!! smiejemy sie z mezem ze mozemy byc pewni ze to nam w zyciu wyszlo !! hehe

Gość ddduuumna
a wszystko to dzięki grze The Sims 2 :classic_cool:

Gość pawie oczko ;)
no to zejdź z kafeterii, ucałuj malucha w czółko i zrób mu truskawki z bita smietana w nagrodę :D

Gość ddduuumna
bardzo wesoly podszywik hehe boki zrywam ;)

Gość ddduuumna
maluch w nagrode pojechal z babcia na konie ( konno tez jezdzi) a z rodzicami juz byl na pizzy. dumna mamusia moze sie wyluzowac na chwilke! turniej trwal 6 godzin

Gość ddduuumna
a do tego jest taki dojrzały jak na swój wiek !! już w wieku 5 lat stracił prawictwo z koleżanką z gimnazjum! :classic_cool:

Gość Barry Dexter
Ja natomiast gratuluję Ci syna. :) Jestem facetem, który szuka dziewicy. Mam 30 lat, jestem normalnym, uśmiechniętym facetem, jednym z tych, których mija się na ulicy. :) Moje warunki odnośnie partnerki: 1) Jest dziewicą pochwową, analną, ustną, piersiową, podpaszną, stopową, ręczną i każdą inną (piszę tak, bo kobiety to hipokrytki i czasem uważają się za dziewice , bo są "dziewicami analnymi" ). 2) Nigdy nie miała penisa w buzi i nie całowała penisa, nie dotykała penisa ustami, ręką, stopą lub inną częścią ciała. Chodzi o penis ludzki, ale także zwierzęcy. Dopuszcza się dotykanie penisa ze względu na wykonywany zawód (pielęgniarka, lekarz, weterynarz - przypominam, że prostytutka to nie jest zawód). 3) Nigdy nie robiła facetowi dobrze ręką - mam na myśli popularne trzepanie konia. 4) Nigdy nie rozebrała się do naga przed facetem (nie mówię o lekarzu itp) , dopuszczalne jest bikini na plaży czy nad jeziorem lub na wolnym powietrzu w skupisku ludzkim. Napiszesz? :) Piotr, deeyjay@wp.pl

Gość gvfcdxs
glupi temat, glupia ty haha ale ja tez jestem glupia, tak kocham mojego synka ma 4 lata, normlanie jestem dumna z niego caly czas , jest najslodszy itp ale to chyba kazda mama tak ma

Gość ddduuumna
Barry, zadna normalna do ciebie nie napisze. bo jak cham i prostak zasmiecasz piekny rodzinny topik, jeden z niewielu pozytywnych topikow na kafe...spadaj!

Gość ddduuumna
no glupia ja...serio. zglupialam dzis z tej milosci :) jak gowniara zakladam tematy na kafe hehe

Gość cscff
tez mi cos, jest wiecej takich inteligentnych dzieci, moj ma 5 lat i jest na serio inteligentny:D przewyzsza swoich rowniesnikow oraz dzieci starsze:D

Gość natrafilem przypadkiem
Tez jestem bardzo dumny z swoich corek ,wychowuje je sam bez niczyjej pomocy i widze jakie swietne dziewczynki z nich wyrosly.(17 i 11 l) U starszej tez nie bylo buntow, histeriui,ldobrze sie uczy, u mlodszej byly bunty i pyskowania,zdolna fizycznie jest bardzo,a le mimo tego naprawde bardzo dobrze wychowane są i jestem dumny rowniez

Gość Barry Dexter
Szukam, szukam i kurcze nie mogę znaleźć. Pogadam z tą, z tamtą, z inteligentną i ze zbyt rozrywkową, bogatą i pustą, twardo chodzącą po ziemi, dominującą i romantyczną. I nic. Era kobiet, które nie poddają się lansiarsko-wizażowo-popowym konwencjom myślenia, niestety, już dawno minęła. Gdzie podziały się kobiety pełne pasji, kobiety-matki, dobre żony, przykładne gospodynie? Gdzie są naturalne, normalne dziewczyny, które nie noszą przez cały dzień słuchawek na uszach i potrafią obyć się bez telefonu komórkowego? Gdzie są wreszcie dziewczyny, które nie zaczynają pierwszego zdania od zaimka osobowego „ja? Gdzie znaleźć kobietę, która docenia szczerość i lojalność? Czy Wy wszystkie zawsze musicie skupiać na sobie uwagę? Usiłować za wszelką cenę być w centrum zainteresowania? Czasem wydaje mi się, że dzisiejsze dziewczyny wszelkie braki nadrabiają ciałem. I nie mylę się bardzo... Mam 30 lat, a Ty? Piotr ze Mszczonowa. deeyjay@wp.pl