Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iki.

W co się ubrać?

Polecane posty

Gość Iki.

Jadę dziś odebrać narzeczonego z pracy a przy okazji poznać jego współpracowników ;) W co się ubrać? Zastanawiam się pomiędzy mini w kratkę, legginsy i koszulka, a długaśna koszulka na ramiączkach (do połowy ud) i legginsy. Do pierwszej wersji trampki pod kolor kiecki, do drugiej czarne baleriny. Pomóżcie!

Gość szusz
leginsy to już wiocha nie masz jakieś kiecki

Gość ytytyuj
miniowe,fajne masz nogi?:)

Gość uziomN
tak, kobieta w kalesonach wygląda bosko ;)

Gość Iki.
Mam, ale nie będzie zbyt wygodnie jechać w niej tramwajem, niestety :P Dlatego rozważam te dwie opcje... są wygodne i dobrze się komponują, leginsy nie wyglądają z tym "wiochowato".

Gość Iki.
No sorry, spodni nie założę w ten upał xD Mi osobiście się w sumie podobają, nic do moich nóg nie mam :D

Gość uziomN
a może na kalesony założysz krótkie spodnie ? :)

Gość Iki.
juz wiem zaloze worek po kartoflach i papierowa torbe na glowe zeby nie wystraszyc jego wspolpracownikow;) po zmroku sie rozbiore i bede calkiem naga a wtedy moj facet wypiesci mnie kijem od mopa bo brzydzi sie dotknac mega ciala na ktorym walkuje sie miesieczny brud;)

Gość Iki.
Za gorąco :P

Gość Iki.
Leginsy mam cienkie, więc upału nie będę w nich odczuwać. A kiecka dlatego, żeby nie było widać tyłka...

gołe nogi, zwiewna krotka sukienka, rozpuszczone wlosy i buty na wysokiej szpilce, faceci to gnidy, ale jesli juz go wybralas to pozwól mu sie nacieszyc zazdroscia kolegów

Gość Iki.
bez nicka 1986 gołe nogi, zwiewna krotka sukienka, rozpuszczone wlosy i buty na wysokiej szpilce, faceci to gnidy, ale jesli juz go wybralas to pozwól mu sie nacieszyc zazdroscia kolegów jak mam zalozyc kiecke skoro nogi sa rabe i owlosione a ja nie mam maszynki do golenia w dodatku wylaczyli mi w domu wode:( macie jakis sposob na tluste wlosy

Gość Iki.
W szpilach się zabiję, nie umiem w nich chodzić, niestety. Gołe nogi też odpadają... Ekhem... przyklejam się do siedzeń i potem są takie czerwone ślady... Serio.

Gość uziomN
coś podobnego, kobieta w zwiewnej sukience i butach na szpilkach ? takich widoków nie ma już na polskich ulicach :(

Gość Iki.
no a jak juz sie przyklejam do tego siedzenia to przez to ze z mojej malej wyplywa tyle sokow to chyba choroba jakas... ale mniejsza:) co z tymi wlosami??