Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natascha*******

Jak uwodzicie swoich partnerów?

Polecane posty

Gość Natascha*******
Tylko bobaskowi to przysługuje koperku :D

Gość ...koperek........
Bobaskowi przysługuje jeden a mi drugi skarbie ;)

Gość Natascha*******
bobasek jest bardzo głodny a ja nie mam tyle pokarmu wiec tylko dla niego przeznaczam koperku :P:D

Gość ...koperek........
Uparta jesteś ale ja Ci nie odpuszczę. Wziąłem Cię właśnie na kolana malutka :D Czujesz go ? :P

Gość Natascha*******
Jestem kobietą a nie jakimś duchem idioto!!!

Gość Natascha*******
świnia sie podszywa idem z tąd :(

Gość Natascha*******
porypane chadziaje zepsuły mi zabawę:o:(

Gość szukajaca asia
mój słodziaku tak zwykle pisze i pokazuję sie cała jak ewcia w raju :P

Gość Natascha*******
Kochani każdy wpis od 15.27 jest nie mój i bardzo mi przykro, że nie możemy pisać na proponowany przeze mnie temat. A szkoda, bo uważam, że mogło by być naprawdę ciekawie. Ciebie Duchu jednak pozdrawiam szczególnie, jako że masz specyficzne poczucie humoru, a ja uwielbiam się śmiać. Ponadto uważam, że z takimi ludźmi nie można się nudzić. No, ale póki co nikogo nie mogę namówić na zwierzenia. A szkoda. Rozumiem, że w tej chwili są ekscytujące mecze, a Ronaldo właśnie strzelił gola, ale później mam nadzieję, że ten topik jednak się rozkręci.

Szału nie ma Natasho.:P Wszedzie widza mnie na pomarańczowo,takie prawo cafe lecz nie tylko.:Dniech sobie dzidziusie poskaczą nieco po mnie lepszy sen beda miec i co najważniejsze dobre samopoczucie.A o to chodzi aby wzmocnieni siłami jutro znów tutaj na cafe sie pojawili harcować i dokazywać oczywiście na pomarańczowo.:D

Chętnie poharcuję z Toba tylko zmień na litość ten nick na czarny.Tylko bez gwiazdek gdyż będą jajcarze dodawać o jedną gwiazdkę czy odejmować i nikt się nie połapie :D

Gość Natascha
Duchu dzięki! Właśnie - nie ma szału, bo jakoś ludzie zrobili się tacy jacyś zamknięci w sobie. A mógłby to być naprawdę fajny topik. Mogło by być i lirycznie i erotycznie. A to ode mnie. Kiedyś byłam zauroczona takim jednym, który próbował na mnie swoich różnych sztuczek i trwało to i trwało. Więc wysłałam mu takiej oto treści smsika: Oj Sokole, Sokoleńku! Chcesz stumanić gołąbeczka, powolutku, pomaleńku, bielutkiego gołąbeczka, chcesz stumanić mój Sokole! Sparafrazowałam oczywiście słowa Halki z libretta do opery z muzyką Moniuszki. Tak jakoś wtedy byłam nastrojona. A to oryginał: "Oj Sokole, Sokoleńku! Stumaniłeś gołąbeczka, powolutku, pomaleńku, bielutkiego gołąbeczka, stumaniłeś mój Sokole!" ZAPRASZAM!! Wszystkich!!

Gość Natascha*******
To wyżej to ja Natascha, ale zapomniałam dodać gwiazdek. Tobie Adonisie też odpowiem. Pozdrawiam Cię cieplutko, ciepluteńko.. Zaczernić też się zaczernię, ale póki co muszę znikać.

Gość Hilda i Hans
i koteczek się spłoszył :O:(

Gość Hilda i Hans
puć sam kusika dum :😘

Gość Hilda i Hans
całuj mnie w rzyć natasha 👄

Gość Lusia_7
Ale dzieciaki!!